2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
اره مطمعن باش . دختر منم دقیقا ۶ روز فرق داشت . اره سه شنبه قبل پانکچر شدم ۸ تا تخمک داشتم . هنوز نگ ...

خداروشکر

انشالله که همشون جنین تپلی میشن برات

و اولین بار مثبت میشی باهاشون انشالله

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین عزیزم. ممنونم که همیشه توی غم و شادی باهام همدردی کردید خیلی عزیزی خدا فسقلت رو برات حفظ ک ...

اتوکسا نداشتی نه منم  خو همین هفته ها سقط شد تقریبا ، سرم میخام انوکسا نداشتم اون سری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خدا لعنت کنه شوهرم رو که هرچی بدبختی میکشم زیر سر اونه 😭😭😭😭😭😭😭 کمک حال نیست بدتر حال آدمم بد ...

دور از جون عزیزم، لعنت نکن الان عصبی هستی یکم نفس عمیق بکش آی خنک بخور یکم آروم بشی، بالاخره ممکنه پیش بیاد برای همه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
چرا عزیزم خیلی داشتیم سوگل، شروین، مهگل و خیلیای دیگه اسمشون الان یادم نیست کلی باردار ۷-۸ هفته دا ...

خب خدا رو شکرررررر، بخدا دیگه داشتم حسابی ناامید میشدم میگفتم یجای کار میلنگه آخه، خدا رو شکر واقعا، ممنون که گفتم عزیزمممممممم 🙏🙏🙏🌹🌹🌹⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اتوکسا نداشتی نه منم  خو همین هفته ها سقط شد تقریبا ، سرم میخام انوکسا نداشتم اون سری

داشتم عزیزم. انشالله به زودی مامان میشی و تا آخرش بارداری خوبی داری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت عزیزم. الهی آمین ❤

سلام داداشم خوبی عزیزم حال وروزگارت خوبه الان پیامت دیدم.ای خدا چقدرناراحت شدم. دست ازتلاش برندار تا به خواسته هات برسی.عزیزدلم برات بهترینها توسال جدید ارزودارم   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام داداشم خوبی عزیزم حال وروزگارت خوبه الان پیامت دیدم.ای خدا چقدرناراحت شدم. دست ازتلاش برندار تا ...

سلام عزیز دلم ممنونم. تا ببینم خدا چی میخواد سپردم به خودش. انشالله خبر مامان شدنت رو بدی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزان من دکترم تو هفته ۸ هپارین و ا اس ا رو قطع کرد مشکلی پیش نمیاد؟   @سارادلارام &n ...

ببخشید من ج میدم دکترت کیه عزیزم؟ بنظرم خیلی زود داره قطع میکنه برات با اینکه دوقلو هم داری.

من پیش سه تا دکتر زنان رفتم و ویزیت شدم همشون میگفتن آی وی افی و جای ریسک نداریم و معمولا میدن وقتی میدن قطع نمیکنن یهویی به این زودیا من با اینکه مشکل انعقادی نداشتم تا آخر گفتن بزنن. من جات باشم با دکتر دیگه ای که تخصص آی وی اف داشته باشه هم ویزیت میشم و نظرشو میخوام به هر حال کار از محکم کاری عیب نمیکنه البته این اخلاقه منه نمیدونم درسته یا نه ولی هر کجا شک داشتم با چندتا دکتر مشورت کردم که خیالم راحت بشه مثلا دکتر زنان میخواست هفته دوازدهم پردینزون رو برام قطع کنه من ترسیدم رفتم هم با دکتر ایمولوژی هم روماتولوژی مشورت کردم و اونا نظرشون به قطع نکردن بود و منم ترسیدمو قطع نکردم.

در آخر ایشالله بهترین تصمیم رو بگیری و اگه خیلی به دکترت اطمینان داری قطع کن و دلتو بد نکن خیره ایشالله برات عزیزم و صحیحو سالم نی نیاتو بغلت میگیری🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت