2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
به نظرت لا اقل اسپرینو بخورم سر خود؟

حتما از دکتری که انتقال داده برات و از اول ivf زیر نظرش بودی سوال کن، ما فقط از تجربه ای که داشتیم بهت میگیم ولی دکتر همه شرایطت رو میدونه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 هیچ حرفی ندارم فرزی جون هیچی 

عزیزم😢😢😢😢 الهی خیلی زود خدا جاشو برات پر کنه😘😘😘 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زندگی ماهم همینه من از بهمن ۹۸ درگیرشم اگه حساب کنم صدلار رفتمو اومدم اما چه میشه کرد باید قوی ...

انشالله شما هم به زودی نتیجه ی تلاشات رو ببینی😘 منم همینطورم وقتی میخام سیکل شروع کنم نی نی سایت میام و ذهنم درگیر میشه. چندماهی که اقدامی نمیکنم همه چی خوب میگذره. با وجود اینکه شاغلم ولی این فکرا گوشه ی ذهنمه. توی پیام قبلیمم گفتم بالاخره هر چیزی زمانی داره. برا من داره دیر میشه نگران اینم فقط

امید به خدا انشالله به آرزومون برسیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم اینجوری شده کارم. همش گره میفته. الان دقیقا یک ساله که از انتقال اولم میگذره ولی هر چی تلاش کردم ...

ممنون عزیزم از تذکر به جاتون

سعی کردم اول وقت باشه ولی بیشتر تلاش میکنم. 

إن شاالله گره از کار همه وابشه

امشب برنامه زوجی نو یه خانواده آورده بود چهار قلو پیدا کرده بودن یه قطعه زمین هدیه بهشون دادن. اینقدر دلم برای همه بچه های اینجا سوخت و از ته دل دعاتون کردم که اینقدر غریبانه باید دنبال دوا درمون ارزوهامون باشیم هیچ کس نمیبینه ما را. و تازه همین غم را هم باید از نزدیک ترین کسانمون مخفی کنیم. 

الهی آمین. انشالله به زودی مامان شدنت ❤❤

مرسی گلم😘 انشالله همه مون به آرزومون برسیم

سلام عزیزان من دکترم تو هفته ۸ هپارین و ا اس ا رو قطع کرد مشکلی پیش نمیاد؟   @سارادلارام &n ...

عزیزم من دکتر خون فقط گفته بود اسپرین و گفته بود انوکسا نیاز نیست با این حال انوکسا بهم داد دکتر و هفته ۲۰ قطع کرد اسپرین رو هفته ۲۸ 

بنظر من خیلی زود بوده واسه قطع کردنش 

مشکل انعقادی داری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی نیلو جون درچه حالی ؟ 

سلام نازنین جان خوبی چخبر؟نی نی خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها کسی بوده از بین شما ها که مورفو صفر داشته باشه و میکرو کرده باشه مثبت شده باشه؟ 

ما با مورفو صفر داریم شروع میکنیم خواهش میکنم اگه کسی بوده بگه یکم دلگرمی پیدا کنم

چون دکتر گفته شانسمون خیلی پایینه

خود ۴ شنبه رو حساب نکن همون ۵ روز رو حساب کن. بازم زوده حتی اگه بلاست باشن

خداکنه انشالا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭