2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم بهم گفتن قبل انتقال جنینارو تعیین جنسیت میکنن که انتقالمم فریزه . نازنین جان تعیین جنسیت بودی ...

اره عزیزم منم بیمارستان بهمن تعیین جنسیت کردم ولی خب اول ۳روزه فریزکردن بعد بخاطر آندومترم انتقالم ۶ماه بعد پانکچرم شد موقع انتقال بلاست وتعیین جنسیت کردن ، ایشالا که دست دکترت خیر باشه وگل پسر های خوب وباکیفیتی تشکیل بشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یا باید سیکل رو کنسل کنی یا یه فکری برای آمپولها بکنی چون اصلا نمیشه تزریق نکرد اونم ۴ روز! ای ...

😭😭😭😭😭 اگه فیلمشو ببینم چی خودم یا همسرم نمیتونیم بزنیم ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
روش تزریق و گفته؟ دور نافیه؟ اگه دور ناف باشه که کاری نداره

نه فقط گفته عضلانی 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
به سلامتی عزیز دلم انشالله خدا پشت و پناهت باشه 

ساراجون یه دوستی بود تینابوداسمش فک کنم کیسه آبش نشتی داشت حالش خوبه؟ شما ماشالا حافظت خوبه من وقت نمیکنم همه پیامارو بخونم 

آخه زده دوتا پودر با یه آب  بعد عضلانی یعنی تو بازو بزنم ؟

یبار آب میکشی میریزی داخل ویال بعد اون مخلوط رو میکشی داخل ویال بعدی بعد حتما سر سرنگ عوض بشه قبل تزریق. عضلانی که باسن. زیر جلدی دور ناف ببین کدوم نوشته

خدایا شکرت
نه گلم رفتم مطب شخصی دکترم برا ساک رفتم مرکز برا قلب یه دکتر دیگ امروز مطب دکترم به نظرت چرا تار ...

ویهان جان سلام . منم سر دخترم سونو که میرفتم همیشه یه هفته عقب تر بود . خدارو شکر تا اخرم حالش خوب بود . به نظرم استرس نداشته باش . راستی دکترم اون موقع میگفت خیلی مهم نیست 

انشالله دو قلوهاتو صحیح و سالم بغل کنی 

خدای من خدای معجزه هاست . 

باید توی باسن بزنی. اول یه آب مقطر میریزی توی یه پودر و تکون میدی به صورت دورانی بعد دوباره میکشی توی سرنگ و میریزی توی اون یکی پودر و باز تکون میدی و میکشی توی سرنگ تزریق میکنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یبار آب میکشی میریزی داخل ویال بعد اون مخلوط رو میکشی داخل ویال بعدی بعد حتما سر سرنگ عوض بشه قبل تز ...

نوشته عضلانی فرقی داره بازو بزنم یا باسن ؟ 

گلم شما که تجربه شو نداری بهترین جا باسن هست، بازو و ران یکم سخته باسن عصبش هم کمتره خطرش کمتره، توی اینترنت خوب نگاه کنید ، ببین اول آب مقطر رو با سرنگ بکش بعد بریز داخل یه پودر خوب هم بزن، بعد دوباره اونو بکش بریز توی پودر دوم حسابی تکون بده، بعد دوباره با سرنگ بکش بیرون، آخر سر هم سورن سرنگ رو حتما عوض کن بعد تزریق کن، مراقب آلودگی هم باشید حتما دست و محیط استریل باشه عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سینال آف وخودم‌ میتونم بزنم ولی اونو بلد نیستم تا حالا نزدیم 😭😭😭 نمیشه باید بریم . سیکلم که نمیشه ...

یادبگیر اگرنه سیکلتو کنسل کن فایده نداره اینجوری که بعدهم چقدر پول ای وی اف بدی

یا رب العالمین
سلام عزیزم خوبی پسرات خوبن کم پیدایی خوشحال شدم پیامتو دیدم

سلام پروانه جون ممنونم عزیزدلم ..خوبیم خداروشکر  ،  راستش وقت نمیکنم این مدرسه های آنلاین خیلی رواعصابن 😖😖  اونموقع که اون اتفاق افتادبرات خیلی ناراحت شدم  پیام داده بودم ندیدی امیدوارم ایندفعه انتقال بدی و گل پسرت بیادتودلت  ❤❤

اره عزیزم منم بیمارستان بهمن تعیین جنسیت کردم ولی خب اول ۳روزه فریزکردن بعد بخاطر آندومترم انتقالم ۶ ...

خب نازنین جون منم کیست آندومتریوز داشتم دکتر یه دونه آمپول دیفرلین ۳/۷۵ برام نوشت روز پانکچر . گفت بعد عید پریود شدی بیا . دیگه نمیدونم‌کی پریود میشم ؟

خدای من خدای معجزه هاست .