2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها من تازه داروهای پانکچرو گرفتم از فردا دوتا ساعت ۴تا ۶ دارم اگه چهار روز نتونم یکیشو بزنم چی م ...

وا یعنی چی نمیتونی بزنی عزیزم باید بزنی دیگه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا سیکلتو عقب بنداز یا سفر نرو داروهامهمه.اگه میتونی شوهرت بزنه

سینال آف وخودم‌ میتونم بزنم ولی اونو بلد نیستم تا حالا نزدیم 😭😭😭 نمیشه باید بریم . سیکلم که نمیشه عقب انداخت 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام عزیزم تیکرم تا هفته پیش واقعی بود الان دیگه نه نی نیم تنهام گذاشت توی ۶ هفته ۶ روز رشد نکرد دیگ ...

الهییییییی بگرددممن..چقدددد ناراحت شدم😢خدا ب دلت آرامشش بده خواهر عزیزم...الهیییی  ب حق این شب عزیز ب زودی زوووودددد دلت شاد بشه ...الهی آمین یا رب العالمین🤲🤲🤲🤲

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم همون مرکز خودت رفتی،؟همونجا که انتقال داده بودی؟

نه گلم رفتم مطب شخصی دکترم

برا ساک رفتم مرکز

برا قلب یه دکتر دیگ

امروز مطب دکترم

به نظرت چرا تاریخ سونو عقب تر از تاریخ انتقاله؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
وا یعنی چی نمیتونی بزنی عزیزم باید بزنی دیگه 

یه دفعه ایی پیش اومد چیکار کنم خدایا 

میشه همسرم بزنه راحته زدنش ؟ 

کسی بوده خودش زده باشه؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
به شماکی جنسیت رو اعلام میکنن؟ البته ابن سینا هستین دیگه قبل فریز پی جی دی میکنن ...برای منکه ۶ماه ط ...

عزیزم بهم گفتن قبل انتقال جنینارو تعیین جنسیت میکنن که انتقالمم فریزه . نازنین جان تعیین جنسیت بودی ؟ 

راستی من ابن سینا ادامه ندادم در حد همون یه ویزیت روز اول بود دیگه نرفتم . الان دکترم اسرافیلیه و بیمارستان عرفان کارمو انجام دادم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
الهییییییی بگرددممن..چقدددد ناراحت شدم😢خدا ب دلت آرامشش بده خواهر عزیزم...الهیییی  ب حق این شب ...

مرسی عزیز دلم ممنونم‌ از همدردیت. انشالله گلم الهی آمین ❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم تیکرم تا هفته پیش واقعی بود الان دیگه نه نی نیم تنهام گذاشت توی ۶ هفته ۶ روز رشد نکرد دیگ ...

منم هیچی فعلا...انشالله تابستون اگه خدا بخاد میرم..تا خیر و مصلحت خدا چی باشه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آره من همسرم میزد برام راحته بزن فیلمش رو ببین 

آخه زده دوتا پودر با یه آب 

بعد عضلانی یعنی تو بازو بزنم ؟ 

سینال آف وخودم‌ میتونم بزنم ولی اونو بلد نیستم تا حالا نزدیم 😭😭😭 نمیشه باید بریم . سیکلم که نمیشه ...

عزیزم یا باید سیکل رو کنسل کنی یا یه فکری برای آمپولها بکنی چون اصلا نمیشه تزریق نکرد اونم ۴ روز! اینهمه هزینه می‌کنی آخرش نتیجه نمیگیری

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم