2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
روز ۶ خیلی زوده چرا فکر کردی نشون میده. ان شالله که مثبتی

خیلی ناراحتم🤕چهارشنبه بعدظهر انتقال دادم میشه شش روز؟دوتا جنین بلاست

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سه ساعت قبل از انتقال بهم گفتن این کپسولو بخور بیا یع کپسول قرمز رنگ،تو برگه انتقالم نوشته ک ...

بله عزیزم برای ریلکس کردن رحمه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
مرسی عزیزم انشالا خیره !بی بی زدم منفی بود چهارشنبه بعدطهر انتقال دادم

خب خیلی زود زدی😁 چرا اینقدرعجله کردی

انشالله قبل از عید مامان بشی😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به همه میدن؟

کدوم مرکزی؟ به کاربری سیلویا قبل از انتقال دادن و مثبت شد

منم دو تا انتقال قبلیم خودم سرخود خوردم😁

انقباضات رحم رو کم میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان متاسفانه جنینم رشد نکرده و باید سقط بشه😔😔

آخی عزیزززززززززم😭😢😢😢

ای کاش اینجوری نمیشد برات

خیلی ناراحت شدم 😢😢

ای بابا

بچه ها کی میشه از این پانکچر و انتقال راحت بشیم

بخدا عمرمون رفت

من اگه میدونستم اینده ام اینجوری میشه بخدا ده سال جلوتر ازدواج کرده بودم که حداقل برای اینکارا فرصت داشته باشم

برا همه مون ناراحتم برای شما و خودم

خدا کنه زودتر تموم شه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

کم کم دارم افسرده میشم زندگی برام پوچ شده

خدایا هر روز میگم شکرت بهمون فرصت زندگی کردن دادی ولی برا مادر شدنمون دیگه فرصتی نمونده