2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
من دو روز دیگه  ۲۷تموم میشه میرم تو ۲۸هفته  مرسی عزیزم آره چون شمارو یادمه مشکلی نبود و ز ...

مرسی عزیزدلم ممنونم از دعای خیرت ایشالله شما هم بسلامتی و به موقع نی نی رو بدنیا بیاری🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
قربونت اره عزیزم نگران نباش 

فدای تو 

مگه استرس میزاره هرچی جلوتر میره استرس جدیدمیگیرم

بسلامتی نی نی تو بغل کنی عزیزم شما و آنا جون دیگه چیزی نمونده به دیدارتون با نی نی جون ها😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم انشالله کلی پسر تپل مپل میشن برای کی خبرشو بهت میدن واییییی منم هیجان دارم 

مرسی عزیزم .‌روز سه شنبه مبعث حصرت رسول . ولی فکر کنم چهارشنبه برم . شوهرم سه شنبه سرکاره 

پروانه به نظرت با ۸ تا تخمک  چندتا جنین میشه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام خوبین خانوما

من شنبه ی آینده انتقال دارم ،میشه روز ۱۸پریودیم،دیر نیست بنظرتون؟روز ۱۱ پریودم که دیروز بود رفتم دکترم گف روز ۱۸بیابرای انتقال،ضخامت رحمم هم ۹بود،یدونه جنین ۵روزه دارم

من دو روز دیگه  ۲۷تموم میشه میرم تو ۲۸هفته  مرسی عزیزم آره چون شمارو یادمه مشکلی نبود و ز ...

عزیزم شما کی انتقال داده بودین؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خوبین خانوما من شنبه ی آینده انتقال دارم ،میشه روز ۱۸پریودیم،دیر نیست بنظرتون؟روز ۱۱ پریودم که ...

نه عزیزم برامن روز ۲۰ پریودیم انتقال دادن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خوبین خانوما من شنبه ی آینده انتقال دارم ،میشه روز ۱۸پریودیم،دیر نیست بنظرتون؟روز ۱۱ پریودم که ...

سلام عزیزم‌ بسلامتی نه دیر نیست من روز۱۷ پریودم واسم انتقال دادن

ضخامتم ۸ونیم بود 

انشالله همون یه دونه بچسبه به دلت یه نی نی نازبیادبغلت💗

سلام عزیزم‌ بسلامتی نه دیر نیست من روز۱۷ پریودم واسم انتقال دادن ضخامتم ۸ونیم بود  انشالله هم ...

ممنون عزیزدلم😘😘

روز ۱۷ ،هشت ونیم بود ضخامتت؟

چندروزه بود،چن تا انتقال دادی؟بارداری؟دوقلوعه یانه

انشالله همه چیز عالی پیش میره نگران نباش چرا اینجوری شد؟ عفونت نداشتی؟

کاملا اوکی بودم تا خونریزی کردم اومدم بیمارستان معاینه کردن گفتن خون از بچه یا جفت نیست از خودته و کیسه آب رو چک کردن سالم بود ولی دو روز بعدش خون همراه با مایع دفع میشد که ازم آزمایش خون گرفتن و گفتن یه جایی تو بدن عفونت کرده ولی اطراف کیسه آب و بچه سالمه به همین خاطر نگهم داشتن بیمارستان

و خدایی که در این نزدیکیست
ممنون عزیزدلم😘😘 روز ۱۷ ،هشت ونیم بود ضخامتت؟ چندروزه بود،چن تا انتقال دادی؟بارداری؟دوقلوعه یانه

خواهش فدات

نه روز۱۲ ضخامتم ۸ونیم‌بود 

۲تا بلاست  انتقال دادم یکیش گرفت ولی ۹هفته قلبش وایساد 

اره عزیزم ۵ماه بعدسقط طبیعی باردارشدم والان باردارم

انشالله که واسه شماهم بهترین اتفاق رقم بخوره و باهمین یه دونه مامان بشی وصحیح وسالم بیادبغلت