2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
والا دوستای من اینجوری میگفتن حالا باز تحقیق کن ببین اگه اینی که میگی درسته بگو برات پمپ در بذارن حت ...

قربونت مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام پروانه جون خوبم عزیزم شکر. ممنونم از احوال پرسیت بهترم خدا رو شکر ❤

عزیزم دکتر شما نگفته چند ماه بعد میتونی انتقال بدی من برایه ۲۵ نوبت دارم از مایش نوشته برام اگه خوب باشه وارده سیکلم میکنه ۵۰ روزیم طول میکشه دکتر زنان شهره خودمون میگه باید یک سال فاصله بدیبعد سقط  چون باز احتمال سقط هست حالا نگرانم چون میشه ۶ ماه فاصله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بگردم آبجیتم آی وی اف کرده یا نه؟

اره عزیزم ۴ بار پانکچر ۴ بار انتقال باره پنجم بعد ازعید پانکچر میکنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام به همه دوستان، من کیسه آبم نشتی پیدا کرده و الان بیمارستان بستری هستم برام دعا کنید

ای واااااای الهی بگردم انشاءالله چیزی نیست وبه خیر میگذره عزیزم فقط استرس نده به خودت بازم مارو درجریان بذار عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای واااااای الهی بگردم انشاءالله چیزی نیست وبه خیر میگذره عزیزم فقط استرس نده به خودت بازم مارو درجر ...

مرسی عزیزم وضعیت عجیبیه امروز یه آمپول ریه و فردا یکی دیگه میزنن و گفتن تا زمان زایمان باید بیمارستان بمونم، ایشالا که خیره

و خدایی که در این نزدیکیست

سلام وقتتون بخیر دوستان عزیز 

من یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 

من سیکلم شانگهای بود که بار اول دو تا تخمک داشتم که یک جنین شد و دیروز 11 تخمک که فردا مشخص میشه چندتا جنین میشه 

و طبق تشخیص دکترم جنین بلاست باید برام انتقال بدن 

حالا اگه خدایی نکرده بلاست نشد آیا از بین میره جنین یا همون سه روزه میمونه؟ 

مرسی عزیزم وضعیت عجیبیه امروز یه آمپول ریه و فردا یکی دیگه میزنن و گفتن تا زمان زایمان باید بیمارستا ...

انشالله همه چیز عالی پیش میره نگران نباش

چرا اینجوری شد؟ عفونت نداشتی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم وضعیت عجیبیه امروز یه آمپول ریه و فردا یکی دیگه میزنن و گفتن تا زمان زایمان باید بیمارستا ...

ان شالله بخیر بگذره. زایمان و کی انجام میدن؟ الان ماه هفت هستین؟ چطور متوجه نشتی شدین. الهی بسلامت این دوران سپری کنی بچه رو صحیح و سالم بغل بگیری

خدایا شکرت

انشاءالله خیره عزیزم الان چندهفته ای؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکتر من میگه شانس بلاست بیشتره نیاز جون البته معنیش این نیست که سه روزه بده، یا مثبت نمیشه

چه جالب پس واس همین جنینا رو بلاست میکنن که شانسش یه کوچولو بیشتر بشه درسته😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم همراه ال دی بهت امپول نداد فکر کنم از ۱۴ ال دی باید بخ‌وری بعد اول تا سوم پریودت باید بری ...

نه نداد فک کنم برم پیشش امپول بده بم گفت از روز سوم ال دی بخورم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️