2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
پس نیاز نیست به پمپ درد ممنونم عزیزم

نه گلم خودشون میان تند تند مسکن تزریق میکن اروم میشی شیافم بهت میدن که بذاری من تصورم از دردش خیلی بیشتر از اینا بود اگه کیست نداشتم واقعا دیگه هیچ دردی نداشتم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دردش قابل تحمله یعنی؟

اره ببین چون بی حسی طول میکشه از بدن خارج بشه تقریبا اون‌درد شدید هم همون موقع هستش که بی حس هستی. بعدشم شیاف میذارن و‌ تو سروم امپول مسکن میریزن

خداياشكرت....❤️ 
نه گلم خودشون میان تند تند مسکن تزریق میکن اروم میشی شیافم بهت میدن که بذاری من تصورم از دردش خیلی ب ...

ممنونم عزیزم خدا گل پسرتو حفظ کنه دعا کن واسم این چند هفته ام به خوبی بگذره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت برم انشالله که بسلامتی زایمان کنی و نی نی تو بغل بگیری

ممنونم عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره ببین چون بی حسی طول میکشه از بدن خارج بشه تقریبا اون‌درد شدید هم همون موقع هستش که بی حس هستی. ب ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

باید چطور باشه که بلاست کنن من ۳ تا جنین ۵ یا ۶ سلولی هم داشتم که گفتن برات میزاریم تابلاست بشه بعد ...

عزیزم به کیفیت جنین بستگی داره اون جنینی که شرایطش خوب باشه تقسیم سلولیش خوب باشه خب تا ۵ روزم تو دستگاه دووم میاره ولی یکم ضعیفترا نه بخاطر همون ریسک نمیکنن که همرو بذارن ۵روز بشه چون امکان از دست رفتنشون هست

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه غیر عادی نیست پفم ورم ندارم مثلا دماغم خیلی چاق شده خودمم چاق شدم  چی بگم والا از اول چون ت ...

خب خداروشکر عیب نداره عزیزم نوش جونت نگران وزنت نباش من گفتم یه وقت پف غیر عادی نکرده باشی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنونم عزیزم اره منم دوست دارم بی حسی باشه که نی نیو ببینم درجا ولی به هر کی میگم میگه پمپ درد بگیر ...

والا دوستای من اینجوری میگفتن حالا باز تحقیق کن ببین اگه اینی که میگی درسته بگو برات پمپ در بذارن حتما

وای عزیزدلم ممنونم که دعام کردی😭😭😭انشالا من ۷ ساله منتظرم خاهرم ۱۰ سال منتظره انشالا که دله مادرم ...

الهی بگردم آبجیتم آی وی اف کرده یا نه؟

خب خداروشکر عیب نداره عزیزم نوش جونت نگران وزنت نباش من گفتم یه وقت پف غیر عادی نکرده باشی 

مرسی عزیزدلم دعا کن بسلامتی این چند هفته ام بگذره درد لگن دارم شبا پهلو به پهلو نمی تونم بشم دراز کشیدم دیگه با کامیون باید بیان بلندم کنن😂