2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046692 بازدید | 684536 پست
نمیدونم باز هرچی شد. اینجا خبربدین. خدا کنه مثبت بشیم. به خدا میگم. خداجون  واسه هممون عیدی بده ...

انشالا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس ما چیکار کنیم ؟  جالب اینجاست بعد پانکچر سونو رفته بودم بدون‌دارو فولیکولام بیشتر بود انگار ...

دارو ایرانی بار اول با اینکه ذخیره خوب بود اصلا جواب نداد

خارجیم که اینجوری

نمیدونم چکار کنم

شما که طبیعی تخمک داری اقدام کن شاید خدا طبیعی بهت داد

منم اینجوری شدم الان قرار بود وارد سیکل بشم که سرما خورده بودم البته ۱۰ روز پیش اینا بود ترسیدم وارد ...

خیلی ممنون عزیزم که پاسخ دادید. 

من امروز پریود شدم. الان هنوز حالم خوب نیست. 

دیگه گذشت از این ماه هم. تا بعد از ماه رمضان إن شاالله

نمیدونم چرا قسمت نمیشه شروع کنم. 

إن شاالله مال شما هم خیری داخلش بوده و طبیعی باردار بشید اصلا

الکی امیدوار شده بودم     یکی از آشنایان گفته بود ما هم اسپرم صفر بودیم فلان دکتر رفتیم خ ...

راستش نمیخوام الکی امیدوارتون کنم من یکی از اشناهام همسرش اصلا تحرک نداشت وخود اسپرم ضعیف بود با میکرو تونست حامله بشه وجنین ضعیف هم بود تا سه ماه استراحت مطلق ولی بعد از به دنیا اوردن بچه اش ،به صورت طبیعی باردار شد چرا؟چون استرس بچه دار شدنو نداشت بخدا این استرس داره پیرمون میکنه شما هم میدونم کار سختیه  استرس نداشته باش همسرتم قوی کن با دارو ودکتر خوب وریال ژل  واینجور چیزا بعقیه اشو بسپار به خودش

پس حتما مثبتی ۳ روزه ها را هم هچینگ میکنن؟

عزیزم انشالا ولی به بلاست و ۳ روزه نیس که !اره اونا رو هم میتونن بکنن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دارو ایرانی بار اول با اینکه ذخیره خوب بود اصلا جواب نداد خارجیم که اینجوری نمیدونم چکار کنم شما ...

مشکل ما اسپرم شوهرم بود از اولم ،خودم مشکلی نداشتم ذخیره ام جدیدا اومده پایین 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خیلی ممنون عزیزم که پاسخ دادید.  من امروز پریود شدم. الان هنوز حالم خوب نیست.  دیگه گذشت ...

انشالله ،قربونت برم به خاطر دعای قشنگت گلم

امیدوارم هر چه زودتر توام باردار بشی ،حالا دیگه یکی دو ماه اینور اونور فرقی نداره ما که صبر کردن رو یاد گرفتیم

مشکل ما اسپرم شوهرم بود از اولم ،خودم مشکلی نداشتم ذخیره ام جدیدا اومده پایین 

تا میتونی شوهرتو و خودتو تقویت کن و اقدام کن

شانستو با طبیعی بیشتر امتحان کن،چون اسپرم مرد با مکمل و تغذیه خوب و مواد تقویتی بهتر میشه

تا میتونی شوهرتو و خودتو تقویت کن و اقدام کن شانستو با طبیعی بیشتر امتحان کن،چون اسپرم مرد با مکمل ...

توکل به خدا 

به این نتیجه رسیدم خدا بخواد میشه نخواد نمیشه انشالله که برا ما هم بخواد برای همه اونایی هم‌که بچه دوست دارن بخواد 

توکل به خدا  به این نتیجه رسیدم خدا بخواد میشه نخواد نمیشه انشالله که برا ما هم بخواد برای همه ...

واقعا میگم تا میتونی خودتو و شوهرت تقویت کن و اقدام کن ،طبیعی بچه دار میشی