2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه عزیزم نگران نباش اگر رشدش خوب نبود دکتر میگفت اینجوری که فکر میکنی بیخیال نیست من خیلی تعریفشو شن ...

سلام خوبید ؟رفتی دکتر ؟ حرکت های نی نی و حس میکنی ؟من نه هنوز 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزای دلم حلال کنید که ناراحتتون کردم با تک تک پیاماتون اشک ریختم خدا هیچ کس اینجور به روزش ن ...

عزیزم منم سه سال پیش به صورت طبیعی باردار شدم. و مثل شما خیلی زود از دست دادمش... 

هنوز اون شبی که خبر بارداریمو به همسرم دادم و اشک ریخت رو فراموش نمی کنم... 

بعدش دچار بحران شدم...

ولی یه جمله آرومم کرد: که خدا جبران کننده ست.

از خدا می خوام خودش برات به بهترین نحو جبران کنه...

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
سلام عزیزای دلم حلال کنید که ناراحتتون کردم با تک تک پیاماتون اشک ریختم خدا هیچ کس اینجور به روزش ن ...

ان شالله به زودی با یه بچه ناز همچی از یادت بره. ما هیچی از حکمت خدا  نمی دونیم . دلیل این رنج ها رو نمی دونیم. ان شالله بزودی قسمت شیرین زندگی نصیبت  بشه. واقعا ناراحت شدم وقتی شنیدم 

خدایا شکرت
فرق دارن پسا و بیوپسی  ؟

پسا با سرنگ میکشن ببینن اسپرم توش هست یا نه

تسه یذره از بافت بیضه رو پاره میکنن و اسپرم میگیرن

بیوپسی که کلا مجموعه این کارها رو که از بیضه نمونه میگیرن ببینن اسپرم توش هست یا نه میشه بیوپسی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پسا با سرنگ میکشن ببینن اسپرم توش هست یا نه تسه یذره از بافت بیضه رو پاره میکنن و اسپرم میگیرن بیو ...

سارا جان شما هم اول یبار تسه شد اسپرم فریز کردین؟ دفه اول همسرم بیشتر اذیت شد دفه بعدی برای پانکچر احتمالا پسا شد که دردش زودتر خوب شد 🤔

خدایا شکرت
سارا جان شما هم اول یبار تسه شد اسپرم فریز کردین؟ دفه اول همسرم بیشتر اذیت شد دفه بعدی برای پانکچر ا ...

نه عزیزم همسر من مادرزادی لوله انتقال اسپرم رو نداره واسه همین دکتر گفت احتمال زیاد اسپرم هست. ی بار قبل پانکچر پسا شد اسپرم بود دکتر گفت نیاز نیست فریز کنید روز پانکچر دوباره پسا شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم فاطمه سلام خوبی ببین استرس نداشته باش خودش سم هستش نگران لنفو نباش مدت نمی‌گذره فوقش دو روز ق ...

قربونت برم ممنونم عزیزم خیالم راحت شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم ممنونم عزیزم خیالم راحت شد

انشاالله به زودی فسقلی خاله بیاد تو دلت خیالت راحتتر میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزم همسر من مادرزادی لوله انتقال اسپرم رو نداره واسه همین دکتر گفت احتمال زیاد اسپرم هست. ی بار ...

ما برای اطمینان فریز کردیم . گفتم ریسک نکنیم بهتره. البته شرایط شما فرق داشت

خدایا شکرت
ما برای اطمینان فریز کردیم . گفتم ریسک نکنیم بهتره. البته شرایط شما فرق داشت

بله عزیزم😊

ان شاالله بسلامتی نی نی تو بغل کنی

سارا جون خداروشکر که بهتر شدی و برگشتی .. انشاالله خدا برات جبران می‌کنه هم برای شما و هم برای همه ی دخترایی که تو این چند روز نی نیاشون از دست رفت ..قربونت برم بازم با روحیه ادامه بده انشاءالله خیلی زود دوباره مامان میشی و برات میمونه😘😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنون عزیزم ان شالله‌ ان شالله شما هم صحیح و سلامت این دوران سپری کنی گل دخترتو بغل بگیری

@سارادلارام     و شوره جان منم شرایط همسرم مثل مال شماست شما رو که میبینم منم امیدوار میشم مامان میشم خداروشکر که مادر شدین انشاالله سالم بگیرین بغلتون بچه های قشنگتون🙏🙏😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
@سارادلارام     و شوره جان منم شرایط همسرم مثل مال شماست شما رو که میبینم منم امیدوار میش ...

مرسی عزیزدلم امیدوار باش مطمئن باش خدا ناامیدت نمیکنه ان شاالله بزودی خبر مادر شدنتو بدی