2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
منم از اول انوکسا دارم دکتر هم گفت ۲۴ ساعت قبل عمل نزنی کافی اثرش میره بعد زایمان تا دو هفته باید بز ...

اا واقعا کدوم دکتر بهت گفت؟ دکتر بیهوشی بمن گفت باید ۴۸ساعت قبل قطع بشه وگرنه بیهوشی کاملی.

از اونطرفم دکتر روماتولوژی گفته هپارین جاش....

حالا من میخوام با یه دکتر متخصص روماتولوژی دیگه هم مشورت کنم ببینم اون چی میگه از این روماتولوژی قبلیه از حرفاش سر درنیاوردم اصلا توضیح نداد بهم نمیدونم هپارین کی شروع باید بشه جالبه تو نامه نوشته در اولین فرصت دوباره انوکسا شروع بشه بهش گفتم اولین فرصت یعنی کی آخه از نظرت تو که داری تجویز میکنی باید بگی دیگه درست 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم حلال کنید که ناراحتتون کردم با تک تک پیاماتون اشک ریختم خدا هیچ کس اینجور به روزش ن ...

سلام سارای عزیزم خدا شاهده که چقدر برات ناراحت شدم و برای آرامشت دعا کردم. خداروشکر که الان بهتری آفرین دختر قوی بازم تلاش کن خدا هیچ کارش بی حکمت نی توکل بخودش کن مطمئنم با همین رفتار و روحیت خیلی خیلی زود خدا دلتو شاد میکنه و نی نی میاد تو بغلت عزیزم تو این راه ما ها هر کدوم برای رسیدن به خواستمون یجور امتحان شدیم ولی مهم اینه کم نیاریم و نا امید نشیم 😇

سلام سارای عزیزم خدا شاهده که چقدر برات ناراحت شدم و برای آرامشت دعا کردم. خداروشکر که الان بهتری آف ...

سلام قربونت برم. فدای مهربونیت. آره واقعا خدا بزرگه من تلاشمو میکنم دیگه توکل به خودش. الهی آمین.

انشالله به سلامتی فسقلت رو بغل میکنی.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من بی حسی رو ترجیح میدم خودمم تجربه داشتم به چند دلیل بی حسی خوبه یکی اینکه بچه رو همون لحظه میبینی ...

چیکا جون سلام من هفته 35هستم گاهی زیر دلم درد میگیره دردی نیست که بگم خیلی شدیده مثل یه تیر کشیدنه بنظرت خطریه؟ اینجور مواقع باید چکار کنم یادمه شما آخریا سونو زیاد رفتی برای چی بود؟ الان فقط یه سونو بمن دادن اونم مال ده روز دیگس . با خودم گفتم نکنه عفونت ادراری باشه ولی از اونم علائمی ندارم مثلا سوزش یا دفع با درد ندارم ولی به محض احساس ادرار سریع باید برم دسشویی چون نرم زیردلم درد میگیره بعد خیلی هم زود به زود ادرارم میگیره .بعد تو واژنمم بالاش یه دردسنگینی هست ولی تکونهای بچه رو قشنگ توشکمم احساس میکنما ببخشید توضیحاتم طولانی شد 

سلام دوستان.یه سوال:اگر بعد از انتقال جنین ،در موعد پریودی ، پریود نشیم ، این که نشانه بارداری نیست ...

گلم بخاطر مصرف پروژسترون پریود نمیشی  نمیشه به این علت گفت بارداری یا نیستی. ایشالله که بحق علی و اولادش باردار باشی عزیزم 🥰

گلم بخاطر مصرف پروژسترون پریود نمیشی  نمیشه به این علت گفت بارداری یا نیستی. ایشالله که بحق علی ...

خیلی ممنون عزیزم.شک داشتم.

ایشالا که شما هم زایمانت رو به سلامتی سپری کنی.

شروین جان من ناشتا قندمو میگیرم معمولا ۸۳ تا ۸۶ بوده ولی امروز صبح گرفتم ۱۰۴ بود خیلی بالاس نه؟  ...

خونه دستگاه قند خون  داری؟

بهتره بری ازمایش بدی .چون اگه مشکوکی.

بعدش اولش فقط مراعات کنی

😉

شما خاطرت هست که روز موعد پریودیت ، گرفتگی زیر شکم و درد خفیف شبیه پریودی داشتی؟

روز موعدم توجه نکردم ولی کلا تایمی که انتقال داده بودم درد پریودی داشتم گلم.

ولی درکل طبق تجربه بچه های همین تاپیک باردار بودن یا نبودن به داشتن علائم یا نداشتنش نی چون تو همین تاپیک از هر دو مدل داشتیم یعنی بودن کسایی که بدون هیچ علائمی باردار بودن و برعکسش....