2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046666 بازدید | 684535 پست
هانیل جان این کامنتتو خوندم نگران شدم  دیشب نی نی من خیلی زیاد تکون میخورد مدامم قسمت پایینیه ...

نه عزیزم اون انقباض نیست، انقباضی خطرناکه که احساس کنی رحمت داره جمع میشه، انگار که حجمش کم میشه مثل بادکنک و تا باسن ران پا امتداد پیدا میکنه، هی میگیره و ول می‌کنه دقیقا مثل باد کردن و خالی کردن بادکنک. اونی که شما میگی انقباض خطرناکی نیست و در طول بارداری طبیعیه، 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خوب من امروز چندین بار داشتم از چی میتونه باشه ؟ یعنی چه مشکلی میتونه باشه؟ 

اواخر بارداری ممکنه پیش بیاد، اگر تا فردا دیدی داره بیشتر میشه برو دکتر وگرنه چیز خاصی نیست. البته اون انقباضی که توضیح دادم نه هر انقباضی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله مرسی گلم.امامشکل همینه خیلی عصبی و زودرنج شدم.حتی صدای همسایه هاهم میره رو مخم .باهمسرم ب ...

خوب گلم تا میتونی خودتو کنترل کن و خودتو سرگرم کن تا کمتر بهش فکر کنی به چیزای خوب فکر کن 🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
مگه انقباض سراسری زیر دل چیه گلم شما میدونی؟ من بعضی موقع ها دارمش به دکترمم گفته بودم چیز خاصی نگفت ...

عزیزم منم این مدل انقباضات رو دارم و دکتر بهم گفت اگه با درد نیست کاملا نرماله ولی اگه همراه با درد باشه و ادامه دار به معنی انقباضات فاز اول زایمان هست. ولی انقباضات که با سفتی و بدون درد و نامنظم و کم باشه کاملا طبیعیه

و خدایی که در این نزدیکیست
چ جالب. ممنون عزیزم. قرص واژینال گفتی یادم افتاد. نمیدونم چرا برا من اینجوری شد ۳ تا از قرصا چند رو ...

اشکالی نداره، قرصها غیر از دارو گچ هم دارن. دارویی که توش بوده جذب شده و گچش میاد بیرون. هیچوقت اون قسمت گچیش جذب نمیشه میاد بیرون. قبلیا رو بیرون اومدنشون رو ندیدی یا بیشتر حل شده بودن

برای اینکه راحت تر حل بشن لول قرص رو خیس کن و سریع بذار داخل

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم منم این مدل انقباضات رو دارم و دکتر بهم گفت اگه با درد نیست کاملا نرماله ولی اگه همراه با درد ...

فاز اول زایمان یعنی چی یعنی بچه داره بدنیا میاد؟ اصلا علائم اومدنه بچه زودتر از موعد چیه؟ من هیچی بلد نیستم راجع بهش به دکتر که گفتم گاهی این دردارو دارم مثلا گاهی مثل درد پریودی گفت قرص ایزوکسپرین بخورم یه دکتر دیگه هم گفت شیاف بزارم یه روز در میون.

مثلا من فکر میکردم اگه موعد زایمان بشه نشتی آب میار یا...

این انقباضای من مثلا با استراحت اوکی میشه یه گرفتگیه که دراز بکشم ول میکنه البته گاهی توحالت دراز کشیده هم احساسش میکنم درد قابل تحملی داره و خیلی کوتاهه مثل گرفتگی 

عزیزم منم این مدل انقباضات رو دارم و دکتر بهم گفت اگه با درد نیست کاملا نرماله ولی اگه همراه با درد ...

بنظرت من باید برم سونو بشم؟ اگه اره برم درخواست چه نوع سونویی رو باید برم بدم؟ 

کلا این ماه آخری سخت میگذره نه خوابم اوکیه نه بدنم خوب یاری میکنه تازگی بیشتر یبوستم و اذیت دارم میشم تمام راههایی که یبوست نباشمم انجام میدما خیلی تاثیری نمیزاره

دوستای گلم یه توضیح کلی راجب انقباضات غیر طبیعی در بارداری بدم که خودم تجربشو داشتم، انقباضی که در کل رحم اتفاق میفته، همراه درد و ادامه دار هست، یعنی بیش از چند بار در یک روز و بیشتر، درد تا باسن و ران پا امتداد پیدا می‌کنه و حالتی شبیه باد کردن و خالی کردن بادکنک داره، قشنگ انگار حس می‌کنی رحمت هی تغییر سایز میده، حرکات بچه معمولا کاهش پیدا می‌کنه نه افزایش، این نوع انقباض همراه با درد باید سریعا پیگیری بشه، مابقی انقباضات معمولا چیز خاصی نیستن و در طول بارداری اتفاق میفتن اما کلا هر درد یا انقباضی که مستمر باشه باید پیگیری بشه. با آرزوی سلامتی برای همه ی مامان های مهربون 🙏💋

حس میکنم هیچ کس روش نمیشه بهم بگه که فکر کنم باید بیخیال این بارداری و نی نی بشم چون وقتی هیچ کس هی ...

عزیزم میفهمم که خیلی ناراحتی💗 انشالله بزودی مامان یه دو قلوی ناز میشی. آخه چی بگیم وقتی حتی دکتر هم نمیدونه. 

از طرفی هم وقتی خدا میگه هیچوقت نا امید نشین ما کی باشیم که نا امیدت کنیم؟ انشالله همه چیز عالیه. 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فاز اول زایمان یعنی چی یعنی بچه داره بدنیا میاد؟ اصلا علائم اومدنه بچه زودتر از موعد چیه؟ من هیچی بل ...

گلم دردی که با استراحت کاهش پیدا می‌کنه خطرناک نیست اصلا، منظور از فاز اول زایمان حتما این نیست که داره زایمان اتفاق میفته، من دو ماه کامل درد فاز اول زایمان رو داشتم 😅، چون حالتش شبیه فاز اول زایمانه اینطوری میگن، یعنی انقباضی که همراه با درده، مستمره، میگیره و ول می‌کنه ، فاز بعدی فاصله ی دردها کمتر میشه تا به درد ممتد برسه و زایمان اتفاق بیفته، این فازهای زایمانه که من ۲ ماه توی فاز اول بودم و ۲۸ ساعت توی فاز دوم 😁

فاز اول زایمان یعنی چی یعنی بچه داره بدنیا میاد؟ اصلا علائم اومدنه بچه زودتر از موعد چیه؟ من هیچی بل ...

یه چیزی بگم کلا راحتت کنم 😅 شما فقط در موارد زیر سریع به دکتر مراجعه کن:

خروج ناگهانی مقدار زیادی مایع از واژن

خونریزی از واژن

درد و انقباض مستمر در رحم که تا باسن و ران ادامه پیدا می‌کنه

تب و لرز یا سرگیجه ی شدید یا حالت غش یا استفراغ زیاد

رنگ پوست مایل به نارنجی یا مسی

فشار بالای ۱۳ یا پایین ۹

عدم حرکت بچه بیش از یک روز

که خدا رو شکر شما هیچ کدوم رو نداری البته بجز استرس که خودش خیلی بده گلم، آرامش داشته باش و بیشتر نفس عمیق بکش و به لحظات خوشی که در انتظارته فکر کن مامان جان 🌹

یه چیزی بگم کلا راحتت کنم 😅 شما فقط در موارد زیر سریع به دکتر مراجعه کن: خروج ناگهانی مقدار زیادی ...

خدا خیرت بده گلم نه خداروشکر اینایی که گفتیو ندارم ولی درد زیر شکمو گاهی دارم که خیلی مستمر نیست والا من هرچقدر تا ماه هشتم اوکی بودم این ماه نهم یکم دارم اذیت میشم راستش بعضی اوقات از بعضی حرکات بچه هم دردم میگیره توکل به خدا استرس دارم سر زایمان چون از اتاق عملو کلا تیغو جراحی فوبیا دارم 😅

بعد کلا خوابمم اینروزا خیلی بد و کم شده اینکه یکم اذیتم درکل.

سه بود با اون شد هشت هم چسب زد به بازوش هم گیاهی ولی ماه قبلشم گیاهی مصرف کرده بود احتمالا چسب اثر ک ...

دستت درد نکنه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا خیرت بده گلم نه خداروشکر اینایی که گفتیو ندارم ولی درد زیر شکمو گاهی دارم که خیلی مستمر نیست وال ...

بالاخره یه چیزی هست که میگن بهشت زیر پای مادرانه دیگه گلم، ماه نهم هم که دیگه همه جوره به آدم فشار میاد، بالاخره این روزای سخت که البته آرزوی خیلیا هست میگذره و به شادی و سلامتی میرسی عزیز دلم. درد هم هر از گاهی کاملا طبیعیه عزیزم