2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046843 بازدید | 684556 پست
سلام دوستا دیروز گفتم  لکه بینی داشتم دکتر گفت سونو بده که هماتوم دارم ۱۷ میلی و. ۴۰% ساک ...

عزیزم نگران نباش

دوست من دو بار لخته بزرگ دفع کرد ولی بچه خدارو شکر سالم موند

اون هماتوم بوده که یک کمش اومده بیرون

ممکنه بازم بیاد نگران نشو

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما کسی تازگیا اوابوست خریده ؟ این اوابوستی که الان بازار هست ظرفش با قبلی فرق میکنه ،همون دارو‌هست ؟ اینجا هیچی بعید نیست واسه اون میپرسم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم شما با دکتر طرازی باردار  شدین؟ انتقال چندم؟

سلام عزیزم

ویزیت من با دکتر طرازی مربوط به چندسال پیشه

یکبار با ایشون پانکچر شدم که انتقال اول مثبت شد و اون اتفاق افتاد برای انتقال دوم هم هیسترو کردم، پی ار پی کردم و ... و منفی شد 

دیگه پیششون نرفتم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
جدیدش این شکلیه

بله اینجا این شکلیه ، اونجا هم همینه ؟ 

واللا آدم نمیتونه به هیچی اعتماد‌کنه بوش یکم فرق میکرد از اون دونه های تیره رنگ هم تو‌ کپسولها زیاد بود گفتم یه وقت یه چیز دیگه نباشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وااااای هیوا منم یک لحظه از فکرم نمیره بیرون😭😭😭😭 خیلی خیلی ناراحتشم فقط خدا میدونه😭😭😭 هیوا ...

منم همینطور اصلا از ذهنم بیرون نمیره😞😞 نه نترس تا ۱۰ روز بیشتر هم نرماله فاصله عزیزم 

بعد همهه سونوهات باید یه جا باشه جاهای مختلف بری ممکنه متفاوت باشه من برا سرویکسم فککن ۳۶ بودم یه جا دیگه رفتم زده بود۳۰! اما گفتن حتما اگه یه جا رفتی اون ملاکه

بچه ها یه سوال دکتر به من گفت پردنیزولون رو یک هفته بعد انتقال شروع کنم. در صورتی که دیدم اینجا بچه ...

عزیزم دکتر من از دوماه قبل انتقال بهم داد

واسه اینه که ایمنی بدن رو کنترل کنه و بدن جنین رو پس نزنه یک هفته بعد انتقال که دیره بدن دیگه جنین رو پس زده تموم شده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود