2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
یه دستگاه فشار بخر تو خونه فشارت رو هر روز چک کن نی نی رو دیدی؟ قلبش چند میزد؟ گفت کی بری nt؟

اره.تلویزیون به دیوار بود.دیدم.ولی گزارش و عکس سونو مطب جاموند.میخاستم  عکسشو به شوهرم نشون بدم دیدم توی کیفم نیس.باورم نمیشد گزارش مطب جا موند.دیگه نشد برگردیم.انقده حالم بد بود جنازه شده بودم.

قلبش ۱۶۷ میزد.خوبه؟

دستگاه فشار دارم.

دستگاه قندم باید بخرم؟

ترازوی اشپزخانه هم ندارم.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره.تلویزیون به دیوار بود.دیدم.ولی گزارش و عکس سونو مطب جاموند.میخاستم  عکسشو به شوهرم نشون بدم ...

نمیدونم نوروبین برای تهوع خوبه یا نه ، ولی بزن دکتر داده دیگه

۱۶۷ خیلی خوبه. فشارت رو بگیر ، قند اندازه فشار خطرناک نیست

قند رو همون آزمایشی که دکتر گفته رو انجام بده

بازم دفعه دیگه بپرس که هر روز اندازه بگیری یا نه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نمیدونم نوروبین برای تهوع خوبه یا نه ، ولی بزن دکتر داده دیگه ۱۶۷ خیلی خوبه. فشارت رو بگیر ، قند ان ...

به دکتر گفتم بچه ها میگن بی ۶ برای تهوع خوبه.گفت پس همون نوربیون بزن.

😉

نمیدونم نوروبین برای تهوع خوبه یا نه ، ولی بزن دکتر داده دیگه ۱۶۷ خیلی خوبه. فشارت رو بگیر ، قند ان ...

برای نگهداری باقی جنینها رفتیم پرسش کردیم.گفتن اگه هزینه سالانه نریزی میریزیم دور.صحت داره؟

پول ریختنشم باید حضوری باشه

😉

سلام به همه عزیزان 

بعد چند وقت اومدم اینجا و خبر سارای عزیز واقعا ناراحتم کرد.

خدا به دلش رحم کن و بهش آرامش بده

امیدوارم بقیه خوب باشن و همه چیز براشون به خوبی پیش بره

منم تا تهوع کم میشه استرس میگیرم اما امروز سونو شدم و الحمدالله همه چی خوب بود

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
برای نگهداری باقی جنینها رفتیم پرسش کردیم.گفتن اگه هزینه سالانه نریزی میریزیم دور.صحت داره؟ پول ریخ ...

آره باید پرداخت کنی که جنینهات رو نگه دارن

تلفنی هم انجام میدن، شماره کارت میدن میتونی بریزی به حسابشون

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزدلمی انشاءالله از دوهفته دیگه من این حرفو به شما بزنم🤲🏻😍

مرسئ قشنگم🤩🤩امروز دوتا جوجه بلاست انتقال دادم😍😍😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قندم ۹۳ بود .ازمایش قبل و بعد صبحانه نوشت.حالا من انقد رعایتم.نمیدونم چرا قندم بالا زده. هماتوم رو ...

پردنیزول هم قند بالا میبره قطع کنی احتمالا بهتر بشه. نورببیون خوبه من خواهرم ب ۶ میخورد

خدایا شکرت
من زدم عزیزم ولی همه کروناهارو گرفتم 😂 خداروشکر بچه هام مشکلی ندارن

وای عزیزم خدا حفظشون کنه عزیزم خوشحالم به سلامت جوجه ها رو خونه آوردی!

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
تو سنت کمه، رحمت خوبه انشالله دو قلو مثبت میشی ❤️

قربون دهنت عزیزم ممنون فدات انشالا قسمته هردوتامون!ترانه جونم فقط از اندومترم که ۸ سه خطی بود یکم ناراحتم حس میکنم کمه اخه همه ۹ و ۱۰ و۱۱ بودن 

قربون دهنت عزیزم ممنون فدات انشالا قسمته هردوتامون!ترانه جونم فقط از اندومترم که ۸ سه خطی بود یکم نا ...

نه عزیزم خوبه از ۸ خوبه برای انتقال ان شالله بسلامتی باشه دیگه به اندو فکر نکن

خدایا شکرت