2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
آره عزیزم قبول میکنند بهشون سابقه ات رو بگو و بگو مه چند بار انتقال دادی و دیگه نمیتونی چند بار انت ...

دو بار انتقال دادم....ولی کلا از لحاظ روحی مریض شدم....همش گریه میکنم و بالا میارم....تپش قلب و اینا پیدا کردم....حالم اصلا خوب نیست....شوهرم میگه دیگه نمیذارم انتقال بدی اگه میتونی رحم اجاره ای بگیر...واگر نه من نمیتونم با ادم افسرده و مریض زندگی کنم نمیذارم بری انتقال بدی

دو بار انتقال دادم....ولی کلا از لحاظ روحی مریض شدم....همش گریه میکنم و بالا میارم....تپش قلب و اینا ...

زمان بده به خودت بهتر میشی، من هربار انقدر داغون میشدم که فکر نمیکردم دیگه یه روز عادی داشته باشم

ولی گذشت…

ولی هیچ اشکالی نداره رحم اجاره ای اگر خودت راضی باشی. فقط حواست باشه قرارداد رو درست ببندین و قبل از مثبت شدن پول زیادی ندین. ممکنه لازم باشه یکی دوبار انتقال بدین تا مثبت بشه

نا امید نشین

جنینهات کدوم مرکز هستند؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان بده به خودت بهتر میشی، من هربار انقدر داغون میشدم که فکر نمیکردم دیگه یه روز عادی داشته باشم و ...

جنین ندارم....چندتا بی کیفیت دارم که نمیخوام دیگه انتقال بدم دوباره میخوام پانکچر بشم....بنظرت قبول میکنن بهم رحم اجاره ای بدن؟

سلام عزیزم حالت خوبه؟ نی نی های نازت خوبن؟ عزیزم شما برای این پهلو به اون پهلو شدن مینشستی یانه؟ و ...

سلام عزیزم فدات خوبن خداروشکر

نه نمینشستم تا صبح هزاربارم میچرخیدم

کار سنگین برای اینکه کیسه اب نترکه یا خدایی نکرده جفت جدا نشه و یا دهانه رحم باز نشه

من انقباصو از هفته۳۳ به بعد حس کردم

اصلا درد و مدلش یجوریه که میفهمی خودت 

سر دلت سفت میشه مثل سنگ و یه حالت تیر کشیدن تو کل شکمت هست و بچه خودشو سفت میکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

خواهرا آزمایش هورمونی  FSH ,lh  رو حتما باید روز سوم پریود بدیم ؟ 

روز دوم پریود باشه میشه ؟ 

من سوم پریودم میافته روز جمعه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بنظرت کدوم مرکز برم یا پیش کدوم دکتر برم بهتره؟

دکتر من حیدری کهن بود، انجام میداد ولی خیلی شلوغ پلوغ و بی نظم بود مطبش، ۲ تا مریض همزمان میدید سخت بود

برو مام ، بچه های اینجا خیلی راضی هستند از مام

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزدلم داره اذان میده انشاءالله به حق این اذان واین لحظه های اجابت دعا دوهفته دیگه با خبر مثبتیت خو ...

مرسی خاهره خوبم چقد تو مهربونی انشالا که تو دلیتو سالم بغل بگیری عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انتقالهای خودم تو مام بود...ببینم خدا چی میخواد...فک نکنم مام قبول کنن...

من یکی رو میشناسم چند بار منفی شده بود ، رحمش مشکلی نداشت ولی منفی میشد

خیلی هم سنش کم بود. تصر بهش پیشنهاد رحم اجاره ای داد

اولین بار منفی شد، دومین بار مثبت شد، الان هم بچه اش بدنیا اومده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قدت چنده؟  میتونی بزنی بی ام آی خودتو دربیاری با توجه به وزن و قدت اگه شامل اون محدوده نرمالی ...

163 ایناس عزیزم برم این آزمایش قندمو بدم خیالم راحت میشه همش استرس اونو دارم که مشکلی داشته باشه ازون میترسم و فشار بارداری میگن مسمومیت میاره 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم خیلی گشنم میشه غذامو ی مدت کم کردم بچم خوب وزن نگرفت دکتر گفت بخودت گشنگی نده  نمی دونم نه ...

منم برم سونو رشد و ازمایش قند میفهمم که الان در چه وضعیتیم خیالم یکم راحت میشه خدا کنه این مرحله هم به خوبی و خوشی بگذره 🤲🏻😬

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍