2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
مرسی عزیزم.گاندی رو که قبلنا رفته بودم میدونم چجوریه فضاش و ...دکترم بله همون دکتر رضایی رفتم خیلی خ ...

خب خدا رو شکر به سلامتی باشه انشالله خدا رو شکر که انتخاب کردی و راضی هستی. انشالله همه چی برات خوب پیش بره فقط بعدش بیا حتما هم از دکتر و بیمارستان و هزینه ها بگو فدات شم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ممنونم منم برای سلامتی خودت و نینی نازت ایت الکرسی خوندم الان من فردا ساعت ۶.۵نوبت دارم  ...

فدای مهربونیت. اه من تا اون موقعه رفتم حیف شد انشالله سری بعد. اصلا جا نیست که آقا بیاد بالا و فکر کنم‌ اجازه هم نده من این همه بار رفتم ندیدم نمیذاره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای تیکرو ببین😍😍😍 دیگه چیزی نمونده چشم انتظاریت تموم بشه آناجونم انشاءالله که با سلامتی ودل ...

الهی بگردم مرسی عزیزم الهی آمین ممنونم از دعای خیرت ایشالله گل پسری شما هم به موقع و صحیح و سالم بیاد بغلت. 

حتما دعاگو هستم دیروز که دکتر نامه مشاوره بیهوشی رو داد دستم همونجا از ته دل دعا کردم برای چشم انتظارا که ایشالله اونا هم مثل من اینروزو ببینن خودم اشک تو چشام جمع شد گفتم خدایا شکرت بالاخره منم اینروزا رو دیدم ایشالله همه خانمها ببینن به حق علی و اولادش😇😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خب خدا رو شکر به سلامتی باشه انشالله خدا رو شکر که انتخاب کردی و راضی هستی. انشالله همه چی برات خوب ...

مرسی عزیزدلم ممنونتم الهی آمین.

چشم حتما عزیزم میام بعدش هر زمان بتونم از تجربه ای که داشتم میگم براتون ایشالله خودتم بسلامتی و دل خوش و به موقع زایمان کنی😘😇

الهی بگردم مرسی عزیزم الهی آمین ممنونم از دعای خیرت ایشالله گل پسری شما هم به موقع و صحیح و سالم بیا ...

ای جون دلم حسو حالتو خریدارم😍😍😍

چه روزای خوبی خداروشکر 😍چه عیده خوبیه امسال خدایا شکرت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فولیک اسید که نه عزیزم خیلی وقته نمیخورم از دوازده هفته به بعد فکر کنم قطع شد. دی رو هم تازگی چون آ ...

مرسی عزیزم راستی انوکسا هنوز استفاده میکنی؟ پروژسترون چطور؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم راستی انوکسا هنوز استفاده میکنی؟ پروژسترون چطور؟

انوکسا بله هنوزم دارم شاید دو روز قبل عمل قطع کنن برام اگه نکنن شاید بیهوشی کاملم کنن باید از دکتر روماتولوژیم بپرسم راجع به قطعش.

پروژسترون رو از هفته 28قطع کردن . ولی دیروز که به دکتر رضای گفتم گاهی درد دارم شکمم گفت تا ده روز دیگه یکروز درمیون شیاف بزار گفتم  برای دردام ایزوکسپرین میخوردم گفت نه اون شاید وزن بچه رو کم کنه بجاش همون شیاف اونم تا ده روز آینده.

امروز روز چندمشه عزیزم؟ آره عزیزم وقتی هم بی بی چکش مثبت شده بارداره احتمال داره هماتوم باشه بخاطر ...

امروز روز یازده انتقالش عزیزم 

شیاف هر هشت ساعت استفاده می‌کنه دکترش گفته باید دو روز دیگه آزمایش بده 

انوکسا بله هنوزم دارم شاید دو روز قبل عمل قطع کنن برام اگه نکنن شاید بیهوشی کاملم کنن باید از دکتر ر ...

مررررررسی عزیزدلم

امروز روز یازده انتقالش عزیزم  شیاف هر هشت ساعت استفاده می‌کنه دکترش گفته باید دو روز دیگه آزم ...

خب شیافشم خوبه ببین بگو فقط استراحت کنه انشاءالله لکه بینیش قطع میشه 

من خودم از روز ۶ انتقال لکه بینی داشتم تا ۱۲ هفتگی که هماتوم داشتم بخاطر اون بود انشاءالله برا دوستتم خیره 

خداروشکر نگران نباش عزیزم همون با سونو رویان حساب کن من تا حالا بجز رویان جای دیگه نرفتم سونو بیرون ...

سلام عزیزم خوبی؟ امیدوارم تا اینجا همه چیز برات خوب پیش رفته باشه. من امروز صبح تو دستشویی دیدم دستمالی که خودمو خشک کردم خونی شده و چند بار دستمال کشیدم لخته خون و خون بود و بلافاصله رفتم بیمارستان اونجا هم سونو شکمی هم واژینال کردن و آزمایش خون گرفتن و طول سرویکس و اندازه آب جنین و کلی چیزهای دیگه و گفتن همه چیز نرماله و تو محدوده رحم هیچ مشکلی نیست ولی تو سرویکس خون و لخته خون دیده میشه که تمیز کردن برام، میخواستم ببینم شنیدی یا دیدی کسی بی دلیل اینطوری بشه؟

و خدایی که در این نزدیکیست
مرررررسی عزیزدلم ‌خدا خیرت بده  در روز ۲ الی ۳ لیوان چایی که ضرری نداره؟ راستی درمورد ضرر مصرف ...

ببین کافئین باعث میشه فشار خون و ضربان قلب بره بالا که تپ بارداری خوب نیست، باعث میشه زیادتر بری دستسویی و مایعات بدنت کم بشه. از جفت رد میشه و به بچه میرسه که چیز خوبی نیست برای بچه و ممکنه باعث کم شدن خونرسانی به جنین  بشه

در روز بک خانم باردار میتونه تا ۲۰۰ میلیگرم کافئین مصرف کنه و بیشتر از این خطرناکه

مثلا هر فنجون قهوه بین ۷۰ تا ۱۴۰ میلی گرم کافئین داره

یا هر فنجون چای سیاه تقریبا ۵۰ میلی گرم کافئین داره

شکلات خیلی کم داره، بستگی به کارخونه داره باید پشتشو بهونی ولی مثلا ۱۰۰ گرم شکلات ۵ گرم کافئین داره که خیلی کمه

خودت حساب کن ببین در روز چقدر میخوری

من که باردار بودم در روز ۳-۴ تا چای خیلی خیلی کمرنگ میخورم که اندازه یک چای معمولی شاید کافئین داشت

قهوه هم شاید هفته ای یکبار میخوردم گاهی هم اصلا نمیخوردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دخترها کدوم دکتر یا مرکز رحم اجاره ای و راه میگیره؟؟

همه مرکزها انجام میدن

من تو بیمارستان بهمن خیلی دیدم که رحم اجاره بودن، تو مرکز مام دوستم انجام داد. دکتر خودمم تو امید انجام میده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️