2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست

سلام دوستان

میگم اینجا کسی قبل از انتقال جنین پی آر پی انجام داده بود؟ 

من امروز پی آر پی انجام دادم و دوشنبه هفته بعد گفت برم برای انتقال

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام عزیزم فعلا درحال استراحتم. ببینیم خدا چی میخواد

عزیزم میگم من بعد چندساعت از تزریق حوله گرم بزارم مشکلی نداره؟اخه شنیدم میگن باید یک روز بگذره از تزریق ولی اگه بزارم یه روز بگذره دیرتر خوب میشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میگم من بعد چندساعت از تزریق حوله گرم بزارم مشکلی نداره؟اخه شنیدم میگن باید یک روز بگذره از تز ...

من همون موقع بعد از تزریق حوله گرم میذاشتم، شب هم که تلوزیون میدیدم همه اش حوله گرم میذاشتم هر دو طرف

من از دکترم پرسیدم گفت اشکالی نداره

ببین مایع آمپول رو حتما وقتی کشیدی تو سرنگ گرم کن 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم . انشالله . خودت میدونی خیلی سخته این همه آمپولو و دارو و ... رو استفاده کردن . امروز روز ...

ان شاالله فردا همه چی خوب برات پیش میره با کلی تخمک های خوب و عالی

عزیزم چند تا تخمک داری 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه ها، از بس این چند روز تو خودم ریختم داغون شدم، اومدم اینجا درد دل کنم🥺🥺🥺هفته ی قبل پانکچ ...

سلام عزیزم

منم پارسال اولین بار که پانکچر کردم همینجوری شدم، ۹ تا فولیکول هیچی تخمک!!!

خیلی خیلی بعدش حالم بد شد، فکر میکردم دیگه هیچ وقت نمیشه، حتی سر پانکچر بعدیم یه مدت تو یه اتاق تنها بودم تا نوبتم بشه از زور استرس انقدر گریه کردم که دکتر بیهوشی وقتی ماسکمو برداشت گفت چقدر گریه کردی ماسکت خیسه خیسه🤦🏻‍♀️

ولی خداروشکر ایندفعه ۴ تا تخمک داشتم که ۳ تا جنین شد الانم با همون ها باردارم

به من هم دکترم و هم زینبی جون گفتن داروها بهت نساخته و برای سیکل بعدی عوض کردن، تازه سیکل اول گونال داشتم🙄

خلاصه که میخوام بهت بگم نا امید نباش، این اتفاق گاهی میوفته، ایشالا سیکل بعدیت یه عالمه تخمک داری❤️

آها اینم بگم بیشتر امید بگیری، یه کاربری بود لی لا که چهار بار این اتفاق براش افتاده بود که با وجود فولیکول بالغ تخمک نداشت، بعد یهو طبیعی باردار شد😍

فاطمه جان قربونت برم بخدا این چند روزه همش دلم پیشت بود و برات دعا میکردم میدونی منفی شدن یه چیز که ...

عزیز جان لاپراسکوپی فقط جای چهار تا سوراخ کوچولو میمونه رو شکمت و که یکیش هم تو نافه اصلا معلوم نمیشه

اون که میگی شکم رو باز میکنن عمل بازه که کامل برش میدن و بخیه میزنن

فیبروم رو دکتر ماهر میتونه با لاپراسکوپی دربیاره، ولی مخصوصا اگر بزرگ باشه با هیسترو بعید میدونم بشه

سارا جون تیکر بارداریت رو دیدم خیلی برات خوشحال شدم. ان شااله که تا آخرش رو به سلامتی سپری میکنی. ب ...

سلام عزیزم دلم ممنونم گلم انشالله به زودی قسمته خودت دیدم چند وقتی نیستی بعد منفی شدنت ولی من همیشه به یادتم فدات شم. بله قبول کردم جونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان میگم اینجا کسی قبل از انتقال جنین پی آر پی انجام داده بود؟  من امروز پی آر پی انج ...

سلام دوست عزيز

من هم پي آرپي انجام دادم هم خراش اندومتر 🌹

ان شاالله براي شما هم اين انتقال به بارداري ختم بشه🙏🏻🌹

دوستان عزيز اگه كسي اطلاعي داره ممنون ميشم منو از نگراني در بياره🥺

من امشب يه نصف ليوان قرص جوشان ويتامين سي خوردم الان خيلي عذاب وجدان گرفتم ،به نظرتون خيلي بد هست؟

سلام دوستان میگم اینجا کسی قبل از انتقال جنین پی آر پی انجام داده بود؟  من امروز پی آر پی انج ...

سلام عزیزم، منم تقریبا ۷۲ ساعت قبل از انتقال ، پی ار پی انجام دادم.. امیدوارم که هم برای من و هم شما وتمام دوستان این روشها موثر باشه