2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046836 بازدید | 684554 پست
ممنون عزیزم از دلگرمیت ولی انقباضات زیاده واقعا نگرانم کرده باید برم دکتر بهش بگم 

انقباضاتت چطوریه ؟ زیر شکم و تخمدان‌  ها سفت میشه ؟تیر میکشه گاهی هم و گاهی هم درد واژن داری ؟منم این جوریم بهم امپول هیدروکسی پروژسترون داد هفته ای یه دونه اگه خود تبریزی برو مطب خودش من شهر خودم‌رفتم گفتن داره سقط میشه و دهانه رحم باز شده و فلان ...دوشنبه پیش خودشو بررسی کرد گفت چه بیسوادی اینارو گفته مشکلی نداری انقباض  هم طبیعیه ...گرچه من دلم اروم نشده رفتی به من بگو چی بهت گفت عزیزم 

من دیروز زدم منفی بود، امروزم تا شب میزنم ببینم چی میشه!! بعضیا میگن از فردای روز انتقال باید روزارو ...

من بازم زدم منفی شد!

زنگ زدم مامای دکترم گفت که چرا بی بی چک زدی و تا روز آزمایش باید صبر کنی.قرار شد چهارشنبه تیتر بتا بدم. البته امیدی ندارم چون بالاخره بی بی چک باید نشون میداد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها، از بس این چند روز تو خودم ریختم داغون شدم، اومدم اینجا درد دل کنم🥺🥺🥺هفته ی قبل پانکچ ...

خیییییلی سخته عزیزم میدونم. منم دقیقا همین حسو داشتم وقتی دو بار بعد کلی دارو و هزینه و هورمون ب  بدن زدن سیکل انتقالم به خاطر بالا نرفتن ضخامت کنسل شد . خیلی حس بدیه که کلی تاش کنی ولی حتی از مراحل اولشم نتونی جلوتر بری.

ولی مهم اینه که توکل کنیم به خدا و بدونیم ما همه تلاشمونو کردیم. و اینکه شکر خدا هنوز هم راه هست برامون. حتما اصلاح سبک کن ،داروهای تقویتی بخور . مطمئنا دفعه بعد داروهاتو عوض می کنن و ان شاالله بالاخره ی روشی روی ما هم نتیجه میده یا ان شالله مث خیلی از بچه ای همین تاپیک ما هم معجزه خدا رو میبینیم.

پارسال که من همزمان با شروع ای وی اف وارد این تاپیک شدم اکثر دوستان تو یه وضعیت بودیم.  ولی شکر خدا هزاران بار از اون دوستان شاید بگم نزدیک 80-90 درصدشون یا شکر خدا نی نی دار شدن یا ب سلامتی فارغ شدن. پس مطمئن باش روز ما هم میرسه ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من بازم زدم منفی شد! زنگ زدم مامای دکترم گفت که چرا بی بی چک زدی و تا روز آزمایش باید صبر کنی.قرار ...

منم باز زدم منفى شد... تقريبا ديگه اميدى ندارم، علايم چى داريد؟! من كه درد سينه هام كلا خوب شد، فقط يكم دل درد و نفخ پريودى دارم، ديگه هيچى

سلام خانما  میشه منم کمک کنید؟ من هفته ی پیش تو بیمارستان صارم میکرو کردم  درواقع ازون ...

عزیزم من رویان میرم خیلی راضی ام

یعنی کاملا به جنین شناسیش ایمان دارم

قبلا اصفهان بودم و نتیجه ای ک رویان گرفتیم با اصفهان زمین تا اسمون فرق داشت

خیلی خیلی دقیق و کاربلدن 

هنوز مثبت نشدم ولی مطمئنم مرکز خوبی میرم

هزینه ها هم که فوق العاده منصفانه ست

همزمان با من یکی از دوستان دیگه هم از مرکز اصفهان اومد رویان و نتیجه ی پانکچرش خیلی متفاوت با اصفهان بود 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انقباضاتت چطوریه ؟ زیر شکم و تخمدان‌  ها سفت میشه ؟تیر میکشه گاهی هم و گاهی هم درد واژن داری ؟م ...

آره انقباضات زیز شکم بالای شکم نزدیک معده و سمت هر دو تخمدان هست انگاری انقباض میگیره دو ثانیه بعد رد میشه ولی منو هفته قبل سونو کرد گفت وضعیتم خوبه همه چی عالیه 

باشه رفتم بهت خبر میدم

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
خوشبحالش ما با یک تغییر تو بدنمون دچار توهم بارداری میشیم و آخرش هم می‌بینیم هیچ به هیچ  پله او ...

دقیقاااا هر ماه با اینکه میدونم هییییچ خبری نیس باز توهم میزنم    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوشبحالش ما با یک تغییر تو بدنمون دچار توهم بارداری میشیم و آخرش هم می‌بینیم هیچ به هیچ  پله او ...

دوستم ۱۴ هفته بوده فهمیده بارداره.چون هم ای یو دی داشته و هم پریود میشده اوایل

ولی همون دوستم بخاطر ای یو دی بچشو سی هفته بخاطر زایمان زود راس از دست داده.

بعد مهرش چون به دلش نشسته بود اقدام میکنه و باردار هم میشه.

ولی جنسیت بچه فرق میکنه

الان هم داغ دخترش همچنان همراهشه

😉

خیلی سخته به اسم رقیه قسم احساس پوچی میکنم دیشب به همسرم میگم باور کن شکمم نبض میزنه گفت عزیزم صلوات ...

قربونت برم بخدا میفهمم چه حالی داری و چی میکشی مردا حساشون قایم میکنن از درون میسوزن البته بیشتر بخاطر ناراحت شدن ما به روشون نمیارن..خدا اون بالا شاهد و میبینه انشاالله لطفش شامل حال شما و هممون میشه ..با صلوات و توکل دلت آروم کن فدات شم ..

فاطمه جان دقیق نمی‌دونم لوله ها تو هیسترو بررسی میشه یا نه ..چون من سال ۹۵عکس رنگی گرفته بودم همه چی اوکی بود امسال باز گفتن عکس بگیرم که هر دوتا لوله هام بسته شدن ولی گفتن تو میکرو لازم نیست لوله هات باز باشن عمل نمی‌خواد..

باز با دکترت مشورت کن عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دقیقاااا هر ماه با اینکه میدونم هییییچ خبری نیس باز توهم میزنم      

منم با این که میدونم باید معجزه بشه ولی عین هر ماه منتظرم🤣🤣🤣 بعد هر بار پریود شدن هم گریه ام میگیره 🤣

اخه یکی به من نیست بگه دختر خوب با اون شرایط اسپرم و سن و سال خودت چه قدر روت زیاده😓

ان شاالله این سه تا میشند چشم و چراغ خونتون

قربونت برم انشاءالله باهم مامان میشیم🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم بخدا میفهمم چه حالی داری و چی میکشی مردا حساشون قایم میکنن از درون میسوزن البته بیشتر بخا ...

ممنون گلم حتما

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستم ۱۴ هفته بوده فهمیده بارداره.چون هم ای یو دی داشته و هم پریود میشده اوایل ولی همون دوستم بخاطر ...

شروین جان عزیزم من آزمایش crp دادم برای قبل پانکچر عددش ۱۱ شده . جلوش زده H 

رنج زده up to 5 

پانکچرمو انجام میدن ؟

خدای من خدای معجزه هاست .