2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشالله بزودی مامان بشی و همونجا هم زایمان کنی.  صفحه اینستاشم دارم در روز یک عالمه زایم ...

والا من دو سال پیش تحقیق کردم راجبش، میگفتن پولکیه، بعد زایمان دیگه درست جوابتو نمیده، بد اخلاقه، کار سزارینش خوب نیست، همش در حال شو اجرا کردن و نمایشه و این چیزا ولی خودم نرفتم بیمارستان از نزدیک ببینمشون یا تو بیمارستان تحقیق کنم فقط شنیده هام هستن، توی همین نی نی سایت هم ناراضی زیاد داشت والا نمی‌دونم شما میخوای برو خودت ببینش تو بیمارستان هم از چند تا مریضاش بپرس ان شاالله که شنیده های من اشتباه باشه عزیزم نمیشه فقط به اینا بسنده کرد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم تعریف دکتر رضایی زیاد شنیدم خیلی راضی بودن اما خیلیا شنیدم که از بیمارستان گاندی مخصوصا بخش زنان ...

والا نمی‌دونم من خودم از نزدیک ندیدمشون فقط شنیده هام زیاد خوب نبودن که خب شنیدن کی بود مانند دیدن 😉 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام خانوما اونایی که رویان میرن یه سوال دارم.من امروزپریودشدم فردابایدبرم سونو ولی روزاول بایدنوبت سونوبگیرم ک امروزجمعس نیستن.سایتم نوبت نداد.فردابدون نوبت برم قبول میکنن بادکترمصطفایی

سلام دوستان برای جنین اهدایی مرکز مام خوبه هزینش رو گفت 9میلیون کسی مام رفته بیمارستان خاتم الانبی ...

بله اینجا بودن که از مام گرفتن و الانم باردارن. مام برو خاتم نرو عزیزم قابل مقایسه نیست مام خیلی خوبه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها یه سوال؟  بی بی چک چند روز بعد انتقال جنین پنج روزه نشون میده؟ من روز ۹ انتقالم دیگه ک ...

من روز ۷ زدم نشون نداد روز ۱۰ زدم نشون داد اگه یه وقت نشون نداد روحیتو نمیبازی بزن اگه نه تا یه روز قبل آز نزن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
والا من دو سال پیش تحقیق کردم راجبش، میگفتن پولکیه، بعد زایمان دیگه درست جوابتو نمیده، بد اخلاقه، کا ...

اتفاقا شنیده هات اشتباه من خودم مریضی ایشون بودم فوق العاده انسان شریف با مسیولیتی تنها دکتری که من تو این ۷ سال که تو درمان بودم واقعا دلسوز بود و با جون دل جواب ادم میداد اصلا خودش نمی‌گرفت و فوق العاده انرژی مثبت بود

سلام عزیزم ان شا الله خیر باشه  مگه بدون دستور پزشک داروی هورمونی مصرف کرده بودی؟

سلام نه ب کمپلکس ال آرژنین اسید فولیک و هفته ای یک عدد ویتامین دی دارم میخورم به دکتر گفتم گفت عوارض داروهای قبل پانکچر است  که هورمونی هستند عزیزم 😞😞😞