2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزيزم ان شاالله ك هرچى هست خير خدا هست و سلامتى خودتون اول از همه مهم تره ولى من براتون د ...

اره مهم سلامتی خودمه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم درد نداشتم خیلی کم اونم بعضی وقتا لکم فقط یه روز داشتم کاملا درکت میکنم هی داره خاطرات تلخ خودم ...

دکتر سونو گفت با این بتا و اینکه اصلا لک نداشتی احتمالا سه تاش هم گرفته میوم ها فقط یه جای بدی هستن که جلوی دید ومیگیرن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اا پای راستتون برای چی درد گرفته .بعضی وقتها دردها ممکنه از استرس باشه میخواین یکسر به دکتر بزنین&nb ...

نمیدونم والا. از اون موقع تا حالا درد داشت همین جوری. الان بهتر شدم. متاسفانه همسرمم نیس .ان شاالله ک مشکلی پیش نمیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم خارج از رحمی هستش سه تاش هم گرفته  بهم گفتن کورتاژ میکنن نمیدونی چه جوریاس

ای وای  نمیدونم چی بگم. من خودم از درد اینکه دو بار خارج رحمی شدم اومدم سراغ آی وی اف   

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر سونو گفت با این بتا و اینکه اصلا لک نداشتی احتمالا سه تاش هم گرفته میوم ها فقط یه جای بدی هستن ...

عزیزم میتونم بپرسم این میوم ها قبلا هم داشتی ؟ یا اثرات داروهای انتقال هست؟

اخه مرکز ما قبل سیکل انتقال اگه رحم اماده نباشه و میوم یا پولیپی داشته باشه انتقال نمیدن.انشالله که خیره دوست عزیز

عزیزم خارج رحمی و گفتن بیا کورتاژ

نمیدونم چی بگم بخدا  . کلی نوشتمو پاک کردم. منم تجربه کردم این روزارو . اونم دو بار. اشکم در اومد عزیزم. میفهمم خیلی سخته ولی همینا منو بزرگ کرد .خوبی روزای بد اینکه میگذره و دائمی نیس. به قول خودمون یامان گونون عمری آز اولار

گفتن میوم هات نمی‌ذاره ببینیم کجاس ولی داخل رحم اصلا جنینی نیست  نمی‌دونم که میگم کورتاژ چه جو ...

این میوم ها قبل انتقال مشخص نبود؟ نمیشد کاری براش کرد؟

وای سها جون بمیرم عین برا منه. بچه اول منم اینجوری شد        دقیقا مثل فاطمه جون منم بعد کلی آزمایش و کلی بتا و... اخر سر بعد اینکه 2700 شد بتام، دیده شد تو لوله چپم. نمیدونم چرا اینقد داغ دلم تازه شد نشستم زار میزنم. دلم برا ی نقطه کوچولوی طفلک که تو لوله گیر کرده بود تنگ شده  

فردا باز میرم شدم موش آزمایشگاهی

سلام عزیزم

کاش میشد بیای تهران و سونو بری 

ان شاالله نی نی جاش خوبه 

پیشنهادم اینه در پیج اینستاگرام دکتر قربانی سونوگرافی نیلو پیام بدی ببینی نظر ایشون چیه

معمولا کامنت ها رو در اولین فرصت پاسخ میدن

https://instagram.com/niloo.sonography?utm_medium=copy_link

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
الان شیاف و با ناراحتی زدم و آنوکسا رو اصلا لک بینی ندارم درد ندارم موندم

ان شاالله فردا دیده بشن تو رحمت و بیای غصه مونو به شادی بدل کنی عزیزم. اون زمان ک من تو بیمارستان بستری بودم هم زمان با من ی خانومم بستری بود که طفلک درد شدید هم داشت ولی من دردم همون ی بار بود. اخر سر منو تشخیص خارج رحمی دادن ولی اونو با وجود دردای شدید بالاخره بعد چند روز نی نی تو رحمش دیده شد و مرخصش کردن.  ولی نمیدونم بتاش چند بود و تا کجا بالا رفته. الهی تو هم مث اون باشی و خیالت راحت بشه

عزیزم منم بتام مثل شما بود  ولی یکیش گرفته فردا باز میخوای بری؟

اره فردا موندم برم سونو تو بیمارستان صبح اول وقت پیش دکتر خودم یا برم یه سونو دیگه؟؟

عزیزم منم بتام مثل شما بود  ولی یکیش گرفته فردا باز میخوای بری؟

ینی شمام با ای وی اف خارج رحمی شدی؟  دکتر خیال منو راحت کرده بود که امکانش خیلی کمه تو ای وی اف  

ای وای   نمیدونم چی بگم. من خودم از درد اینکه دو بار خارج رحمی شدم اومدم سراغ آی وی اف   ...

اله جانینان😔

عزیزم چند مدت بودن جنینات

و چطو سقط کردی با کورتاژ ،امپول،قرص

شرمنده میپرسم

عزیزم میتونم بپرسم این میوم ها قبلا هم داشتی ؟ یا اثرات داروهای انتقال هست؟ اخه مرکز ما قبل سیکل ان ...

واس من بعد پانکچر اولم عوارض داد در اومد

رفتم دکتر دانایی بعد دوپور برا بار دوم شروع آی وی اف اونا هم هر دو گفتن ذخیره ت کمه بیخیال لاپارا شو

الان میگم کاش به حرف دکترا اعتماد نمیکردم