2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
ای وای چرا سی سی یو عزیزم ؟؟؟؟

جسمم اصلا توان بارداری ر نداشت،حالم خیلی بد بود

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آره عزیزم برین سونو بشین خیالتون راحت میشه 

قربونت. الان شدیداا پای راستم درد داره نمیدونم چرا اینجوری شدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومای گل میگم من بتام 1300شده زیاد بالا نیس برا روز پونزدهم خارج رحمی اینا نباشه یه وقت. خارج رحمی ...

نه عزیزم. مبااارکه 😍نگران نکن خودتو. اون دردای شدید یک طرفه داره. خونریزی و لک بینی داره. دردش قابل تحمل نیس. اصلا ب این چیزا فک نکن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
می خوای با دکترت مشورت کن عزیزم یا برای اینکه خیالت راحت بشه یه سونو بده، چیز خاصی که نیست قطعا بخاط ...

ان شاالله عزیزم

اره واقعا چقد سختی کشیدیم تا اینجایی که الان هستیم این همه آمپول و هورمون و قرص خیلییییییی سخته چیکا ...

عوضش ما هم خیلیییی بیشتر قدرشو میدونیم هم خیلییییی برامون شیرینتره 🥰😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم جایی نرفتم از ترسم کلا ۳ بار رفتم همش بقیه دکتر بوده !  حوصله کتاب خوندنم ندارم بازم کتاب ...

بهتر نری بیرون امیکرون خیلی شدیده

من فعلا کتابای درسی میخونم امتحان دارم ولی خب تموم شه رمان میخونم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانومای گل میگم من بتام 1300شده زیاد بالا نیس برا روز پونزدهم خارج رحمی اینا نباشه یه وقت. خارج رحمی ...

نه عزیزم بیخود به خودت استرس نده من روز ۱۳ بتام ۲۵۰۰ بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوست عزيز…من بتاي روز ١٥ ..١٧٠٠ بود كه اكثرا ميگفتن دوقلو هست ،يه قل بيشتر نبود…نگران نباش عادي ...

منم روز ۱۳ بتام ۲۵۰۰ بود ی قلوعه بالا بودن بتا نشونه دوقلویی نیست

سونو رشد برا من ننوشت😵‍💫😵‍💫 من چون خانوادگی ارث دیابت وحشتناک داریم خیلی فککردم دیدم زودتر برم ب ...

سونو رشد رو بین هفته ۲۸ تا ۳۲ میفرستن

قند هم بین ۲۴ تا ۲۸ من ۲۶ رفتم

عزیزم دیگه از طریق سایت نمیشه از دکتر مشایخی نوبت گرفت درسته؟

ببخشید من جواب میدم نه نمیشه اینقدر سرش شلوغه دیگه مریض جدید قبول نمیکنه من حتی مطبش میرم گفت احتمالا از اسفند دیگه مریض جدید قبول نمیکنه

عزیزم خیلی دعات کردم لیاقت نداشتم 

عزیز دلمی ، ممنونم ، قسمتم نبود که بمونه ☺️ 

باید برم برای ایمنی بدنم حتما آزمایش بدم ، خدا نی نی شمارو برات نگهداره عزیزم ❤️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سونو رشد برا من ننوشت😵‍💫😵‍💫 من چون خانوادگی ارث دیابت وحشتناک داریم خیلی فککردم دیدم زودتر برم ب ...

خب پس همون زودتر برو منم برا قندم خیلی استرس دارم خودمم ببین من میخوام رعایت کنم تا ۱۴ اسفند چیارو رعایت کنم ؟؟؟؟؟دلم شور میزنه همش

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍