2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
چرا دارم..میخوام منتظر نصر بمونم...دیگه با علیرضایی انتقال ندم

عزیزم من بودم وایمیستادم با نصر انتقال میدادم فکر کنم اردیبهشت میاد دکتر نصر 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما یه سوال.من این ماه میخواستم دوره که شروع شد برم برای انتقال.شانس الان که شروع شد فقط لک ق ...

منم یکباریا چند بار دقیقا یادم نیست اینجوری شده بودم قبل از پریودم چند روز لک داشتم بعد پریودی شروع شد شما هم منتظر بمونید پریودتون شروع شد برین .از دکترم نپرسبدم ببینم چیز غیرطبیعی هست یا نه .ولی شما رفتین دکتر بپرسین .ولی پریود میشین نگران نباشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
به به بسلامتی عزیزم خداروشکر رفع شده😘😘 برا من ازمایش گلوکز و ۱ اسفند نوشته اما بنظرم یکم زوده برا ...

عزیزم برا من ۱۴ اسفند نوشته آزمایش قند رو اره براشما رو ۲ هفته جلوتر از من نوشته برا من خودش تاریخ زد برا سونو رشد بین ۲۱ تا۲۶ اسفند بازه زمانی داد که من ۲۳ ام میخوام برم برا قندمو خودش ۱۴ اسفند گفت بده . هرجور فکرت و راحت تر میکنه بده آزمایشتو عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
یعنی ما هر کدوم یجور واسه خودمون استرس درست میکنیم، من بتام پایین بود میگفتم کم نیست، طبیعیه؟ شما با ...

شما چی شد بتاتون عزیزم .رفتین دکتر ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چرا اینجوری گفت؟ سرویکست کم بود یا جفتت پایین بود؟ علت خاصی داشت؟ چون هوماتومتم رفته اخه 

نه هیچ کدوم برا اینکه اونسری خونریزی کردم اینجوری گفت با اینکه من هیچی نداشتم نمیدونم ! گفت من چیزی اینجا نمیبینم اینم کامل حالش خوبه نمیدونم والا چرا خودمم استرس گرفتم بدتر رفتم دکتر گفتم الان میرم میگه خوبه همه چیز ! انگار محض اطمینان گفت چون خونریزی داشتم 😑 گفت آمپول پرولوتونتم ادامه بده تا آخر خیلی ولی کففففففف کردم واقعا دیگه🤭

خانومای گل میگم من بتام 1300شده زیاد بالا نیس برا روز پونزدهم خارج رحمی اینا نباشه یه وقت. خارج رحمی ...

سلام دوست عزيز…من بتاي روز ١٥ ..١٧٠٠ بود كه اكثرا ميگفتن دوقلو هست ،يه قل بيشتر نبود…نگران نباش عادي هست…ان شاالله به زودي صداي قلبش هم بشنويد🙏🏻🌹

بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم الان حدود ۸ روزه شیاف میذارم مقعدی ولی دو روزه که وقتی میذارم خیلی بعدش حالت خارش و سوزش ببخشید توی مقعد دارم بعد امروز رفتم سرویس یهو موقعه دستشویی که یبوست هم بودم ولی زور نزدم دیدم خیلییی کم خون اومد حالا نگرانم این چیه دیگه آخه چرا من هیچ وقت اینجوری نشده بودم کسی اگه میدونه راهنمائم کنه چیکار کنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم تو کرونا بهتره اصلا بیرون نری من که از اول انتقالم همینجوریم هیچ جا نمیرم فقط دکتر  فیلم ...

منم جایی نرفتم از ترسم کلا ۳ بار رفتم همش بقیه دکتر بوده ! 

حوصله کتاب خوندنم ندارم بازم کتاب میخونم حوصله ام سر میره کتابای آموزشی گرفتم اصلا مغزم کشش نداره اونارو بخونم🤐منم عاشق فیلم و سریالم اونارم میبینم🤩 شما کتاب چی میخونی؟ 

بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم الان حدود ۸ روزه شیاف میذارم مقعدی ولی دو روزه که وقتی میذارم خیلی بعدش ...

عزیزم چرا واژینال نمیذاری؟ دکتر من که میگفت با خونریزی هم فقط واژینال 

انشاالله گلم آره نذر کردم توکل بخدا دکتر گفت چهارشنبه تکلیفم مشخص میشه درد ن ندارم گاها درد پریودی م ...

عزیزم مطمین باش خارج رحمی نیست.من بارداری خارج رحمی داشتم.دردش خیلی زیاده.اونم یکدفعه.واقعیتش رو بگم دردش طوریه که گاهی انگار روی چاقوی تیز نشستی و طوری درد میگیره که نمیتونی یکجا وایسی و پات رو روی پای دیگه نمیتونی بندازی.(درد در ناحیه رحم و گاهی زیر کتف).از طرفی خونریزی هم داره.

مطمین باش خارج رحمی نیست.

سلام دوستان عزیز ان شالله همگی خوب باشید و بحق این روزهای عزیز حاجت روا بخیر بشید یک سوال: ...

عزیزم شرایط منم مثل شماس البته من هنوز تست قند ندادم برای ۱۴ اسفند برام نوشته  اما من هفته ۷ بارداری آزمایش قند ناشتا دادم ۹۳ بوده منم مثل شمام شیرینی جات و اینا دوست نداشتم از اولم ماله شما قندت آزمایشهای قبلی که دادی چند بود؟؟؟؟ و اینکه رژیم غذایی بهت داذه چجوریه !؟؟؟ چیا رو باید رعایت کنی؟ منم همش نگران قندمم