2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ببین من نظر خودنو میگم اگه خودم بودم ادامه میدادم ولی باز ببین دل خودتو همسرت چی میگه با هم مشورت کن ...

نمیدونم فکر کنم انتقال ندم بهتر فقط مشکلم قطع کردن داروهام هست که یکباره قطع کنم یا کم کم که اونم جواب ندادن .استرادیول که تازه شروع کردم سه تا خوردم .پرد یک دونه .ولی سینا فکت رو ۱۱ روز شروع کرده بودم .مرکز شما هم انقدر بد جواب میدن ؟تلفن جواب میدن ؟ اینجا تلفن بر نمیدارن 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نمیدونم فکر کنم انتقال ندم بهتر فقط مشکلم قطع کردن داروهام هست که یکباره قطع کنم یا کم کم که اونم جو ...

همینجوری قطع کن سینافکت و استرادیول منم روز  سیکل بود وه کرونام مثبت شد پردنیزولون داری اونو نمیشه همینطوری قطع کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها از دیشب همش سمت تخمدان  و لوله راستم درد میگیره ول میکنه. خیلی میترسم. درسته دردش وحشتناک نیس ولی همش منو یاد خارج رحمی ک داشتم میندازه مخصوصا ک چند روزم لک بینی داشتم و هنوز 8 روز ب موعد پریودم مونده.

امروز دیگه درد نداشتم. الان نمازم مونده بود داشتم میخوندم برا سجده ک میخواستم خم بشم تقریبا 4 انگشت زیرنافم ی کوچولو ب سمت راست شدید درد میگرفت انگار از بیرون ی لحظه سوزن فرو کنی اونجوری. کسی تجربه داره که این درده از چی میتونه باشه؟

این دوره نمیدونم چرا اینجوری شده. از وقتی سیکلمم کنسل شد کلا بی خیال شدم ینی جوری نیستم که حواسمو بدم هی ب بدنم ولی برعکس ک باید اروم باشم بدتر هر روز ی درد جدید پیدا میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همینجوری قطع کن سینافکت و استرادیول منم روز  سیکل بود وه کرونام مثبت شد پردنیزولون داری اونو نم ...

پرد نیزولون رو کم کم قطع میکنم .شما روز چندم سیکلتون کروناتون مثبت شد و قطع کردین ؟چند وقت بعدش انتقال دادین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

[QUOTE=226480610]بچه ها از دیشب همش سمت تخمدان  و لوله راستم درد میگیره ول میکنه. خیلی میترسم. درسته 

منم بعد از پانکچر توی مهرماه هر چند وقت یکبار تخمدان سمت چپم درد داره اوایل دردش زیاد بود اللن هر چند وقت یکبار میگیره ماما دکتر گفت دفعه دیگه موقع ویزیت به دکتر بگو سونوت کنه .شما هم برین سونو ببینین چیه 

نمیدونم فکر کنم انتقال ندم بهتر فقط مشکلم قطع کردن داروهام هست که یکباره قطع کنم یا کم کم که اونم جو ...

من مطب میرم گلم. چیزی هنوز شروع نکردی استرادیول و پردنی رو که دیگه نخور. سیافکت هم میتونی ادامه بدی تا پریود که شدی دیگه قطع کن و نزن همین. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من مطب میرم گلم. چیزی هنوز شروع نکردی استرادیول و پردنی رو که دیگه نخور. سیافکت هم میتونی ادامه بدی ...

مصرفش ضرر نداره ؟! الان به مطب دکتر عارفی هم زنگ زدم گفت صبح زنگ بزن بپرس .کلا میزارمشون کنار هر چی شد شد .😂😎😎 

بچه ها از دیشب همش سمت تخمدان  و لوله راستم درد میگیره ول میکنه. خیلی میترسم. درسته دردش وحشتنا ...

شما مشکلی که براتون توی کنسل شدن سیکل با قطع یکهویی داروها پیش امد چی بود ؟شما هم سینافکت داشتین ؟

[QUOTE=226480610]بچه ها از دیشب همش سمت تخمدان  و لوله راستم درد میگیره ول میکنه. خیلی میترسم. ...

ممنون ک جواب دادی گلم. قرار بود برم دیروز برم که زنگ زدم گفتن الان نیا منتظر بمون موعد اصلی پریود که خونریزی شروع شد اون موقع بیا.ولی اگه احساس کردم دردا زیاد میشه میرم حتما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم انشاالله به سلامتی ببین پریودیت مشخص میکنه چون باید روز دوم یا نهایت روز سوم مراجعه میکنی ...

ممنون از توضیحتون

اول اینکه من بدون دارو پریود نمیشم میخام یجوری قرص بخورم ک تاریخش اوکی باشه 

مورد دوم اینکه منشی دکتر گفت بعد عید ۱۴م نوبت بگیر بیا گفتم حتی اگ پریود نبودم گفت آره!

این حرفش یکم گیجم کرد

این ماه هم من ۱۹ م پریود بودم بهم گفت داروهات از ۱۰ اسفند شروع میشه که چون میخوره ب تعطیلات کنسله 

واسه همین من نفهمیدم چی به چیه آخرش

خدایا شکرت...
شما مشکلی که براتون توی کنسل شدن سیکل با قطع یکهویی داروها پیش امد چی بود ؟شما هم سینافکت داشتین ؟

داروهارو یهویی قطع نکردم 3-4 روز با دوز کمتر ادامه دادم 5 روز بعد قطعش لک بینی داشتم 3 روز حدودا. که هانیل جان گفتن باید پروژسترون یا دوفاستون مصرف میکردم چون اینجوری احتمالا سیکل ماه بعد دوباره اواسطش لک بینی بیفتم. اشتباه من این بود که باید تا الانا ادامه میدادم قرصارو و نزدیکیای موعدم قطع می کردم که سر وقت خودم پریود بشم.

نه سینافکت نداشتم

مصرفش ضرر نداره ؟! الان به مطب دکتر عارفی هم زنگ زدم گفت صبح زنگ بزن بپرس .کلا میزارمشون کنار هر چی ...

نه عزیزم چه ضرری. بازم زنگ بزنید بپرسید خیره انشالله. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان میشه به منم کمک کنین چکار کنم تا سیستم پریودم بهم نریزه .اگه فرص رو براینکه منم مبتلا بشم بزا ...

اگه تلفنی جواب نمیدن امکانش نیس بری حضوری و با دکترت حرف بزنی؟ که ان شاالله سیکلت بهم نریزه. منم نمیدونستم این دفعه اینجوری شد. حالا شاید بچه ها بدونن راهنماییت کنن

عزیززم خدا نکنه خارج رحمی باشه من داشتم امروز ۲۴ روزه ک جراحی شدم،شما ببین درد کتف نداری ،یا لکه بین ...

ن درد کتف ندارم خونریزی ندارم اما گاهی درد و پریودی میاد و میره می‌خوام فردا برم سونو دالپر 

عزیزم چند وقتش بود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیززم خدا نکنه خارج رحمی باشه من داشتم امروز ۲۴ روزه ک جراحی شدم،شما ببین درد کتف نداری ،یا لکه بین ...

چند روز بود انتقال داده بودین لک بینی هم داشتین 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏