2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
چه اشکالی داشته باشه برو بکش اما چون بعدش بی حال میشی و درد داری  و انتیبیوتیک میدن بخوری بهتره ...

اون سری کشیدم آنتی بیوتیک نخوردم، مسکن هم استامینوفن میخورم.ممنون که جواب دادید  

ببین خیلی ازین تستا منفی کاذبه الان اگه علائم دارید کروناس واقعا سرماخوردگی تووو این پاندمی امیکرون ...

بله کاملا درست میگین هیچ سرماخوردگی الان نداریم و تست گرفت الان همسرم و مثبت شده . حالا من موندم چکار کنم داروهام رو ادامه بدم یا نه مرکزم هم درست درمون جواب نمیده زنگ زدم با بدبختی تلفن برداشتن یکی میگه داروهات رو قطع کن و مامای دکتر میگه ادامه بده تا تستت مثبت بشه بعد .انتقالم بعد از ده روز میشه اول راه هستم تازه داروها رو شروع کردم و هفته دیگه دوشنبه باید برم برای بررسی ضخامت آندومتر که رفتن من اگه کرونا داشته باشم برای بقیه خطرناک هست به نظرم کنسل کنم و منتطر تست کرونا نباشم بهتر و عقلانی تر هست فقط نمیدونم چکار کنم که سبستم پریودیم و اینا بهم نریزه نگفت چیزی هست مصرف کنم یا نه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،خیلی خیلی ممنونم از لطفتون،خیلی زحمت کشیدین

خواهش میکنم 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مامانا من ۲۲ هفته و ۱ روزمه امروز رفتم دکتر گفت مسافرت نرو ، پیاده روی نرو، خرید نرو ، تووو خونه فقط ...

عزیزم تو کرونا بهتره اصلا بیرون نری من که از اول انتقالم همینجوریم هیچ جا نمیرم فقط دکتر 

فیلم ببین کتاب بخون و بخواب من با این سه تا روزمو میگذرونم☺☺☺

من مامانم برام غذا درست میکنه کارای خونه رو هم شوهرم میکنه چشم به هم بزنی میگذره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان عزیز ان شالله همگی خوب باشید و بحق این روزهای عزیز حاجت روا بخیر بشید یک سوال: ...

زیر ۹۰ باید باشه عزیزم

قندهای مصنوعی رو حذف کن کربوهیدرات و خرما و اینا رو هم کم کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره دیگه ۳۲ کم نبود که ،الان تو چه مرحله ای هستی 

الانم دوباره میخواستم برم پانکچر که سرما خوردم ،خفیف بود ولی ترسیدم رو کیفیت تخمک‌تاثیر بذاره نرفتم دیگه موند بعد از عید 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان عزیز ان شالله همگی خوب باشید و بحق این روزهای عزیز حاجت روا بخیر بشید یک سوال: ...

عزیزم من قند ناشتام ۶۰ تا بود و بعد تست گلوگز شد ۷۸ که بهم گفتن خیلی خوبه ولی فکر کنم بالای ۱۰۰ بالا باشه اونم بعد غذا معمولا ناشتا باید کمتر باشه

و خدایی که در این نزدیکیست
حالا ما برعکس شد 🙃 واقعا ادم نمیدونه به حرفشون اعتماد کنه یا نه 😀  ما اخه اصلا اقدام نکردیم د ...

الان که خدا رو شکر بارداری چند ماه بود اقدام کرده بودید ؟

دوستان میشه به منم کمک کنین چکار کنم تا سیستم پریودم بهم نریزه .اگه فرص رو براینکه منم مبتلا بشم بزاریم چه جوری سیکل و کنسل کنم ۱۱ روز سینافکت تزریق کردم و تازه یکروز استرادیول استفاده کردم .مامای دکتر گفت ادامه بده تا تستت مثبت شد اخه اگه ادامه بدم مثبت بشه، که انموقع طولانی تر دارومصرف کردم و عوارضش بیشتر میشه دوستانی که به هر دلیلی سیکلشون کنسل شده چکار کردین دچار اختلالات بعدیش نشدین .اگرم مبتلا بشم هر چقدرم خوب بشم خوب نیست توی همون سیکل انتقال بدم 

سلام به همه

میشه لطفا کسانی که انتقال جنین دادن بهم کمک کنین؟

من تازگی پانکچر شدم و انتقالم افتاد بعد از عید

از طرفی بعد تعطیلات عید  میخام یک مسافرتی برم

حالا موندم تاریخ مسافرت رو چجوری بزارم که به دکتر رفتنم نخوره

میشه توضیح بدین چ روزهایی از پریود رفتین مطب و داروهاتون چجوری بود؟؟

خدایا شکرت...
دقیقا رز چان منم این بلا سر اومدم واقعا بهترین دوران خودمو با انتظار بیهوده از دست دادم  عمل وا ...

آره میگن عمل نشه بهتره ، میدونی خیلی بلاها از بی تجربه بودن سر آدم میاد ،دکترا هم که ۹۰ درصدشون انصاف ندارن ،بهترین دوران سالهای اول ازدواج میشه که مال ماها با انتظار هیچ ‌شد 

بله کاملا درست میگین هیچ سرماخوردگی الان نداریم و تست گرفت الان همسرم و مثبت شده . حالا من موندم چکا ...

اره منم کاملا موافقم به نظرم بزارید وقتی مطمئن باشید 😍 ایشالا که زودی خوب میشید پروسه سختیه این امیکرونه نهایت یه هفتس اینم بگم 😋 ایشالا که مشکلی برات پیش نمیاد عزیرم

سلام به همه میشه لطفا کسانی که انتقال جنین دادن بهم کمک کنین؟ من تازگی پانکچر شدم و انتقالم افتاد ...

سلام عزیزم انشاالله به سلامتی ببین پریودیت مشخص میکنه چون باید روز دوم یا نهایت روز سوم مراجعه میکنی و‌سونو میشی و براساس وضعیت رحمت دارو شروع میشه البته بستگی داره سیکلت لانگ باشه یا کوتاه من خودم سیکلم لانگ بود وقتی روز سوم پری رفتم سونو شدم بهم ال دی دادن یه ماه اونو مصرف کردم و بعده اینکه دوباره پریود شدم روز سوم رفتم دیگه سینافکت و استرادیول شروع کردن برام و روز ۱۹ سیکل برانم انتقال دادن پس ببین پریودیت حدودا چه وقت میفته مسافرتتو بنداز قبل پریودت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏