2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
منم خیلی اذیت میشم موقع معاینه ، یکبار تو ایران با بیهوشی انتقال دادم خیلی خوب بود ولی اینجا بیهوش ...

کجا هستید گلم؟با بی هوشی انجام انتقال دادی چن دقیقه بی هوش بودی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ینی هر وقت بخای میشه انتقال داد یا نه؟؟من از اون اسپکلوم داخل واژ ن میکنن میترسم با بی هوشی بر ...

بله دکترم گفت ۳ماه بعد بیا اما من ۱۰ماه بعد رفتم راستش امیدی به یه دونه نداشتم من نمی دونم اما انگار کاربر رز پرسیده گفتن میشه با بیهوشی باید از جایی که میری بپرسید  ولی انجام میدن اکثرا 

بله عزیزم ذخیرم خیلی کم ۲سال قبل اخرین پانکچر ۱بود حین اخرین پانکچر مم فقط با سونو گفتن کمه دیگه &nb ...

تقویتی قبل انتقال چیا خوردی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
گوش نده منم ۵تا بود دیگه تازه ۲تاشم پوچ  بود ...ان شاءالله نتیجه می گیری توکل کن به خدا

میکم قبل تخمک کشی شما چ غذا های میخوردی 

ببخشید همش سونو واژ بنال هست تا روز انتقال ک اسپکلوم استفاده میکنن درسته؟

برا منم صبحها حرکتش بیشتره نمیدونم گشنش میشه یا از چیه ؟! از ۴ شنبه رفتم واکسن زدم برا کرونا خیلی ح ...

ایشالا همه چی خوبه و هماتومم رفته خیالت راحت میشه❤️نمیدونم عزیزم که روو حرکات چندروز تاثیر داره یا نه چون من واکسنمو هفته۱۴ زدم اون موقع حرکت حس نمیکردم اما اصلا نگران نباش من دوستم امیکرون گرفت شدید اما بچش خفیف گرفت دکترش گفت شانس اوردی توو بارداری واکسن زدی وگرنه معلوم نبود چه بلایی سر بچت میومد! اصلا نگران واکسن نباش خیریتش خیلی بیشتر از شرش ه😍

سلام الان بارداری ؟چن تا تخمک ازتون کشیدن چن بار رفتید سونو تا تخمک کشی کردن ؟چرا دکترا ناامیدم کردن ...

ذخیدت چند مگه تقویتی بخور قبلش 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دبگه همین دکتر ادامه میدم از بس تو 5سال دکتر عوض کردم شوهرم عصبی شده واقعا ذخیره م پایین هست 

تهرانی ؟

ذخیدت چند مگه تقویتی بخور قبلش 

ژل رویال مخورم ویتامین ها خوردم هرروز عسل سیاهدونه

اوابوست خوردم چن ماه پیش 

یه پودر خریدم یک ملییون دویست اونم دارم میخورم دیگه نمیدونم چیکار کنم خسته خسته م 

ن تهران نیستم

شما چند هفتتونه؟انشالله به سلامتی پیش بره  خیلی راه سختی درپیش داریم خدا کمکمون باشه🥺🥺

من وارد هفتع ۱۴ شدم عزیزم. ان شالله. 

خدا کمک کنه بسلامتی این دوران طی کنیم

خدایا شکرت
میکم قبل تخمک کشی شما چ غذا های میخوردی  ببخشید همش سونو واژ بنال هست تا روز انتقال ک اسپکل ...

عزیزم خیلی خیلی استرس داری از تک تک مسیجات معلومه یکم خودتو کننرل کن این استرس خودش سمه حتی برا همون چندتا تخمکت ! اگه واقعا نمیتونی کننرل کنی استرستو از دکتر کمک بگیر اینجوری خودتو خیلی اذیت میکنی ! تووی این تاپیک هز معجزه ای که بگی اتفاق افتاده از روز اول و اکثر بچه ها اینجا با ای وی اف باردار شدن اوناهم که معجزه شامل حالشون شده چندین بار انتقالا و یا پانکچرای مختلف داشتن همه همدردیم و این روزای پر استرس و گذروندیم اما واقعا باید مدیریتش کنی که بتونی جواب بگیری. الان واقعا تووی شرایط شما یا باید به همین دکترتون اعتماد کنی بری جلو یا وقتی اینقد استرس بهت میده عوضش کنی چون الان ارامش شما از همع چی مهمتره و هیچکسم نمیتونه جای دکتر باشه و به شما بگه ۱۰۰٪ نتیجه میگیری یا نه حتی خود دکتر ! هرکس شرایط خودشو داره شماهم تقویتی بخور ارامش داشته باش بقیه شو بسپار به خدا همین❤️ایشالا بهترین نتیجه رو میگیری