2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ای وی اف کردید

‌یه بار پانکچر کردم تخمکهام تعدادش کم بود کیفیت نداشت البته دکترم خیلی بیشعور بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم تخمک هام کم هست😭😭

ببین کم بودن اصلا مهم نیست که کفیتش مهمه ،من از همون اول هم که نمیدونستم ذخیره ام کمه فقط کفیتش برام مهم بود ،من کسایی رو میشناسم با ۴ تا دونه تخمک ،سه تا جنین داشتن همون بار اول انتقال هم‌باردار شدن ،برای من کیفیت نداشت که اونم‌فکر کنم به خاطر استرس زیاد بود‌ ،من دوره پانکچر خیلی استرس داشتم الانم اسم پانکچر میاد استرس میگیرم اینبار نمیدونم چه جوری میخوام برم 

چندتا تخمک داری که میگی تعدادش کمه ؟ هنوز که معلوم نمیشه ؟

شما تبریز هستین ؟ کجا رفتی سونو‌؟ میگن گرانمایگان خوبه ،من یه بار برای عکس رنگی رفتم اونجا کارشون بر ...

من رفتم نوین 

می‌خوام برم بابالو 

آره میگن گرانمایگان خوبه اما نمیدونستم سونو هم داره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
هیچ ربطی به شیاف نداره عزیزم، شیاف رو همه یکجور استفاده میکنند میذاری داخل و همین. احتمالا ساک خیلی ...

انشاالله عزیزم درسته دست شستم الان می‌خوام تکلیفم روشن بشه دنبال دکتر خوب برا لاپارا هستم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من رفتم نوین  می‌خوام برم بابالو  آره میگن گرانمایگان خوبه اما نمیدونستم سونو هم داره

ببین منم نمیدونم سونو‌واژینال داره یا نه ،یه بار برای عکس رنگی رفتم ، یه بارم از دکتر پرسیدم که برای سونو سینه کجا خوبه برم ‌گفت گرانمایگان ، میگم اگه سونو سینه داشته باشه حتما واژینال هم داره دیگه ، میخوای زنگ بزن بپرس که الکی نری یه وقت نداشته باشه ٬ اگه تلفنش رو نداشته باشی من دارم 

ابی نشد  با ای وی اف؟؟

بله عزیزم ذخیرم خیلی کم ۲سال قبل اخرین پانکچر ۱بود حین اخرین پانکچر مم فقط با سونو گفتن کمه دیگه  تست خون ندادم ۵تا تخمک داشتم شد ۳ جنین که گفتن ۲تاش بهدرد نمی خوره فقط یکی فریز کردم و۱۰ ماه بعد رفتم انتقال که شکر خدا گرفت همون یه دونه ....من قبل پانکچر رعایت خاصی نداشتم فقط تقویتی خوردم  اما شما حتما ۳ماه اصلاح سبک زندگی کن بگرد تو نت مطالبشو بخون ان شاالله  کیفیت تخمکات بره بالا تعداد خیلی مهم نیست مهم کیفیته 

سلام ببخشید من از ۱۹ قاعدگیم استرادیل خوردم الان سه روز پریود شدم انگار تموم شده پاک شدم دیگه امپولامو نزنم چرا اینجور شدم دیروز رفتم دکتر پیورگان برام نوشت تو روخدا کسی میدونه جواب بده؟

مامانا من الان ۲۲ هفته و ۱ روزمه جفتمم قدامیه . الان من باید حرکات بچه رو چند بار در روز احساس کنم ؟؟؟؟ اگه احساس نکنم خطرناکه چندین ساعت ؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مامانا من الان ۲۲ هفته و ۱ روزمه جفتمم قدامیه . الان من باید حرکات بچه رو چند بار در روز احساس کنم ؟ ...

عزیزم تووو این هفته ها اصلا تعدادش مهم نیست و اصلا خطری نداره حس نکنی مثلا من اصولا صبا انگار دیوانه میشه اینقد میزنه اما درطول روزخیبلی کم حس میکنم😜

بله عزیزم ذخیرم خیلی کم ۲سال قبل اخرین پانکچر ۱بود حین اخرین پانکچر مم فقط با سونو گفتن کمه دیگه &nb ...

عزیزم ینی هر وقت بخای میشه انتقال داد یا نه؟؟من از اون اسپکلوم داخل واژ ن میکنن میترسم با بی هوشی برام انتقال میدن؟؟؟اگه خودم بخام پول دارو بی هوشی بدم 

اصلا اون دستگاه اسپکلوم نمیتونم نترسم ازش ..من تا پارسال ذخیره م بالا بود سالم سالم بودم از اپسپکلوم میترسیدم نمی رفتم فوبیا شدید دارم 

عزیزم تووو این هفته ها اصلا تعدادش مهم نیست و اصلا خطری نداره حس نکنی مثلا من اصولا صبا انگار دیوانه ...

برا منم صبحها حرکتش بیشتره نمیدونم گشنش میشه یا از چیه ؟!

از ۴ شنبه رفتم واکسن زدم برا کرونا خیلی حساس شدم رووش میفهمم تکوناشوها اما همش احساس میکنم کم شده نسبت به قبل یا بیجون تر شده امروز میرم دکتر وقت چکاپمه ازش میپرسم همه رو دعا کن برام همه چیز اوکی باشه و اون هماتومه هم رفع شده باشه 🤲🏻😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم ینی هر وقت بخای میشه انتقال داد یا نه؟؟من از اون اسپکلوم داخل واژ ن میکنن میترسم با بی هوشی بر ...

منم خیلی اذیت میشم موقع معاینه ، یکبار تو ایران با بیهوشی انتقال دادم خیلی خوب بود

ولی اینجا بیهوش نمیکنن، قبل از انتقال یا prp بهم قرص والیوم میدن که کاملا شل میشم و خواب آلود، اصلا اذیت نمیشم دیگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️