2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه بابا من مطمینم افسرده شدم وگرنه برای چی اونجوری گریه کنم من خستم دلم میخواد برم بچرخم برم بگردم خ ...

سارا جااان انشاالله این روزا بسلامتی واست طی بشه و نی نیت سالم بیاد بغلت هر وقت این حالت اومد سراغت بگو خدایا شکرت که بزرگترین نعمتت توی دلمه 

خیلی برات خوشحالم اینو بدون که بعضیا آرزوی شیاف و آمپول هر روز رو دارن پس فقط بگو خدایا شکرت 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام کسی ب ذخیره تخمدان زیر یک ای وی اف کرده تو رو خدا جواب بدید  چن نفر گفتن بهم تو همین ت ...

سلام دوست عزیز بله با ذخیره هفت دهم پنج بار پانکچر شدم خر بار هم سه و چهار تا تخمک داشتم که همشون جنین شدن 

خداروشکر 

نگران نباش دوستذعزیز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم‌هرکس میدونه جواب بده پردنیزولون رو دکتر شما کی قطع کرد؟ دکتر من اینجا اعتقادی به ...

عزیزم اگه کم آوردی بگو من واست پست میکنم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
موندم فردا برم ؟؟

بله حتما یه جای خیلی خوب برین که دستگاهاشون خوب باشه یا سونو داپلر کنین نمیدونم انجام میدن یا نه.. بلاخره باید ببینن این سه هزار و خورده ای کجاست دیگه ؟؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ایشالا که باردار باشی داخل رحم بازم توکلت به خدا باشه ایشالا که چیزی نیست 

توکل بخدا دیگه دل و دماغ ندارم خواهری 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بله حتما یه جای خیلی خوب برین که دستگاهاشون خوب باشه یا سونو داپلر کنین نمیدونم انجام میدن یا نه.. ب ...

سونو دالپر همون سونو واژینال هستش امروز دوبار دوجا انجام دادم هیچی به هیچی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره خارج رحمی شدم برو جای دیگه سونو بده برای من تو لوله بود فک کنم روز ۴۰ بود 

دو جا رفتم گلم همه جا رو سونو کرد هیچی فقط میوم دید 

نذار بیشتر طول بکشه احتمال خارج رحمی بودنش زیاده فردا برو سونو جای دیگه برو هر چی بزرگتر بشه دیگه نمیتونی با دارو سقط کنی نشی مثل من که لولمو از دست دادم درد پهلو چطوره؟

سونو دالپر همون سونو واژینال هستش امروز دوبار دوجا انجام دادم هیچی به هیچی

نه عزیزم داپلر سونوی رنگی هست

که میتونه هم واژینال باشه هم شکمی

مثلا تو مطب دکترهای زنان همه شون سونوی واژینال دارن ولی داپلر نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

من دو بار بیمارستان دارو گرفتم روزیکه قرار بود سومین بار دارو بگیرم نصف شبش یه درد وحشتناکی اومد که نتونستم تحمل کنم و عمل باز شدم