2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وااای پس برای من ۳۴۵/۷  هست که خیییییلی بالاست 😱😱😱😱

باید دکترت حتما بهت لووتیروکسین بده از سه ماه قبل از بارداری واسه منم پانصد بود ولی باردار شدم دکتر بهم پردنیزلون هم داد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم ببخشید که حرفم ممکنه ناراحتت کنه ولی سعی کن خیلی دل نبندی مثل من نشی که ده روز تموم نه درست و ...

ن گلم چه حرفیه برا همین خودم نگرانم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌ببخشید زالو‌ درمانی برای تخمدان چه اثری داره ؟ چند جلسه رفتین ؟ بعد اینکه همراه با داروهای طب س ...

ببین من آندومتریوز داشتم در واقع تخمدانم اصلا فعال نبود هیچ وقت نشده بود کیت تخمک گذاریم خط بندازه

وقتی زالو انداختم باورت نمیشه زالو ول نمی‌کرد مجبور بودن بعد از یک ساعت و چهل دقیقه خودشون جداش کنند میگفتن آلودگی تو این ناحیه زیاده در حالی که بعد از چند جلسه در کمال ناباوری می‌دیدم کیتم خط میندازه خود دکترم هم تعجب کرده بود می‌گفت امکان نداشته با اون تخمدان طبیعی باردار بشی

البته ی نکته خیلی مهم بگم هر جا زالو نندازین ممکنه زالو ها آلوده باشن و بیشتر درگیری براتون ایجاد کنه حتما جای معتبر برید

سلام دوستان جواب آزمایشم اومد خدا رو شکر مثبت بود تیتر بتا ۳۳۴ بود

مبارکه ترنم جان🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خانومی چرا اینطوری پس؟ روز چندم بودی؟ بتای قبلیت چند بود

روز ۳۰روز از انتقالم میگذره دوشنبه هفته پیش شده بود ۸۵۱

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام چرا عزیزم چه جوری با سه هزار خورده ای بتا هیچ ساکی دیده نشده .چقدر عجیب .بخودتون استرس ندیدن و ...

موندم فردا برم ؟؟

برای من یکبار ساک پیدا نمیشد دو جا رفتم سونو دیده نشد، بعد فرستاد دکتر سعادت مصطفوی ، سونوی داپلر. ا ...

من تبریز هستم نمی‌دونم کجا دقیق نشون میده منم واژینال رفتم هم شکمی انجام داد هم واژینال

موندم بخدا فردا برم یه جای دیگه؟؟؟ سونو امروز از رو شکمم اینقد فشار داده شکمم درد میکنه

اگه تهرانی فردا صبح زود برو رویان وقت بگیر داپلر سه بعدی انجام بده 

پیدا میکنن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
موکسا تراپی و طب سوزنی هم باعث‌ گرم شدن رحم میشه ؟ گرم شدن رحم قبل از پانکچر هم ضرر داره یا فقط انتق ...

بله عزیزم نباید خیلی هم گرم بشه آنا جون توضیح دادن 

قبل از انتقال اگه رحم خیلی گرم بشه ممکنه جنین پس بزنه

دلم نمی‌خواد کسی نگران کنم فقط اینکه خواستم کامل توضیح بدم خیلی مراقب باشید

اگه تهرانی فردا صبح زود برو رویان وقت بگیر داپلر سه بعدی انجام بده  پیدا میکنن

ن تبریزم عزیزم

فداات بشم ، بتا اومد پایین ، شد 31 😑  انشالله دفعه بعد ، ولی خدا هیچ بنده ای اینجوری امتحان ن ...

آخی عزیزم چقدر ناراحت شدم 😔😔 ان شاالله بازم طبیعی باردار میشین بزودی زود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان عزیزم‌هرکس میدونه جواب بده پردنیزولون رو دکتر شما کی قطع کرد؟ دکتر من اینجا اعتقادی به ...

عزیزم دکتر من تا آخر چهار ماهگی گفت باید بخوری و بعد یواش یواش قطع شد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم من الان فقط ابریزش بینی و کیپ بودن دارم لعنتی خوب نمیشه اما گلو درد و اینا رفته . یه هفتس

هیوا جان من همسرم فکر کنم کرونا گرفته و منم رفتم تو سیکل انتقال واقعا نمیدونم چکار کنم داروها رو دارم مصرف میکنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...