2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستای گلم کسی تجربه ی بالا پایین شدن بتا رو داره؟ من اول بنام ۴۳ بود بعد شد ۷۹، الان شده ۲۰!!! دکت ...

الهی عزیزم ناراحت نباش قوی باش این افت بتا یعنی رحمت سالمه فقط نیاز به یه سری دارو داری که باعث بشه بدن جنین رو پس نزنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنوکسا. پزدنیزولون نداشتی؟ کاش دکترا همه چی رو در نظر بگیرن. دفعه بعد آزمایشای ایمنی انعقادی رو حتما ...

نه چون با اونا سیکلهای قبلی به لکه بینی می افتادم گفتن دیگه مصرف نکنم، نه آزمایش انعقادی ندادم تابحال، سابقه زایمان زودرس و هماتوم هم داشتم قبلا.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه چون با اونا سیکلهای قبلی به لکه بینی می افتادم گفتن دیگه مصرف نکنم، نه آزمایش انعقادی ندادم تابحا ...

به هر حال باید بهت میدادن اینجوری که نمیشه این بارم که نداشتی بازم لکه بینی داشتی خب. برای آرامش دلت صلوات میفرستم انشالله که شنبه بره بالا

الهی عزیزم ناراحت نباش قوی باش این افت بتا یعنی رحمت سالمه فقط نیاز به یه سری دارو داری که باعث بشه ...

چون آندومترم نازک بود هم خودم هم دکترم فکر نمی‌کردیم اصلا بگیره، وقتی مثبت شد انگار دنیا رو بهم دادن واقعا برام معجزه بود الآنم هنوز نمی‌خوام باور کنم که تموم شده، هنوز به شنبه امید دارم با دعای خیر شما مامان های مهربونم که نفستون حقه 🙏🌹

چون آندومترم نازک بود هم خودم هم دکترم فکر نمی‌کردیم اصلا بگیره، وقتی مثبت شد انگار دنیا رو بهم دادن ...

الهی فدات بشم انشالله که شنبه خدا دلتو شاد میکنه بسپار به خدا مطمئنم دلتو شاد میکنه. چشم حتما حتما دعا میکنم اگه لایق باشم 

به هر حال باید بهت میدادن اینجوری که نمیشه این بارم که نداشتی بازم لکه بینی داشتی خب. برای آرامش دلت ...

نه قبل انتقال به لکه بینی می افتادم اصلا نمی‌داشت به انتقال برسه واسه همین این دوره نزدم انتقالم انجام شد ولی خب از روزی که بی بی مثبت شد لکه بینی داشتم دیگه، واقعا نمی‌دونم دیگه باید چیکار کرد

الهی فدات بشم انشالله که شنبه خدا دلتو شاد میکنه بسپار به خدا مطمئنم دلتو شاد میکنه. چشم حتما حتما د ...

ان شاالله، ممنون گلم، این چند روزه کارم شده گریه و توسل، در نهایت هرچی بشه تسلیمم به امر خدا و راضی هستم به رضای اون 👍🌹