2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بنظرم باید خودمون دلسوز خودمون باشیم و تمام

منم اوایل دکتر هر چی میگفت میگفتم چشم 

اما الان سوالاتم زیاد شده 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام به همگي🌹عصرتون بخير🥰

دوستان عزيز باردار جه آزمايش هايى رو بايد اول باردارى انجام بديم ؟وتو چه هفته اي از باردارى؟

من ٤ ساعت فاصله دارم تا دكتر خودم برم،گفتم همينجا شهر خودمون پزشك خانواده برام بنويسه🌹🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم من روز یازدهم جنین سه روزه بودم امروز بی بی منفی شد یعنی ممکنه بعد مثبت بشه ؟برای جنین سه روزه کی نشون میده من دفعه پیش جنینم پنج روزه بود روز نهم بی بی نشون داد

سلام دوستای گلم من روز یازدهم جنین سه روزه بودم امروز بی بی منفی شد یعنی ممکنه بعد مثبت بشه ؟برای جن ...

سلام عزیزم بله زوده بازم صبر کن روز ۱۴ بی بی بزن بعضی جنین ها دیرتر لانه گزینی میکنن تازه جنین شما سه روزه بوده خوب دفعه پیش جنین پنج روزه بوده و شاید زوتر لانه گزینی کرده استرس نداشته باش سوره یس بخون انشاالله مثبتی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستان عزیزم الهی که حال همگیتون خوب باشه من دیگه رسما روزانه از شدت تهوع چیزی نمیتونم بخورم ...

عزیزم در اصل میگن اونای دوقلو باردارن تهوع شدید تری دارن باید توجه کنی چی میخوری بهتره برات من تخم مرغ میخوردم حالم بدتر میشد تا هفته ی ۱۰ بیشتر تهوع نداشتم ۲هفته تهوع داشتم خوب شدم امادچیزی که خیلی خوب برام میسازه اش رشته هست هفته ای ۲بار درست میکنم میخورم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
من الان میرم پیش دکتر دیباوند اگر شرایط داشتم حتما می‌رفتم تهران ولی برام امکان پذیر نیست عزیزم.ان ش ...

عزیزم من چند بار پیش دکتر دیباوند رفتم برای این سیکل هم دکتر امیرزاده نبودن پیش خانم دکتر دیباوند سونو شدم شما انتقال دادی؟ 

خدایا به امید تو....
خدا از زبونت بشنوه کلا نا امیدم

تا وقتی خدای بزرگ پشتمونه نا امیدی معنی نداره قوی باش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیزم آزمایشی نگرفتن ازم. باید میدادم؟

من مهرماه که فرش انتقال داده بودم قبل از آمپول آزادسازی باید آزمایش پروژسترون میدادم گفتم شاید از شما هم خواسته باشن .روشها متفاوت هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نمیدونی چقدر خوشحال شدم ایشاا..گ ک بتا ی عالمه میره بالا واست عزیزم

مممنونم مهربون 💚🌷🌼 ولی فعلا که در استرس به سر میبرم تا 3 روز دیگه ، دوستم برام دعاا کن 

خیلی تو این راه سختی کشیدم ، خدا امیدمو نا امید نکنه 🥲

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم من چند بار پیش دکتر دیباوند رفتم برای این سیکل هم دکتر امیرزاده نبودن پیش خانم دکتر دیباوند سو ...

نه هنوز انتقال ندادم قرار شد روز اول دوم یا سوم برم برای شروع سیکل انتقال ‌. ان شالله خدا به ما دوتا و بچه‌ها ی منتظر این ماه نظر کنه ماهم از لیست انتظار بیایم بیرون عزیزم.توکل به خدا 🌹🙏🍃🤰🤰

مممنونم مهربون 💚🌷🌼 ولی فعلا که در استرس به سر میبرم تا 3 روز دیگه ، دوستم برام دعاا کن  خیل ...

حق داری استرس داشته باشی واقعا آدم نمیتونه در چنین شرایطی استرس نداشته باشیم من خوداسترس هستم😅 ولی دیدی با وجود دوچرخه سواری و کوهنوردی چه هدیه ای خدا بت داد به او اعتماد کن مطمئن باش عزیزم دلم روشنه که همه چیز به خیر و خوشی ختم میشه و بعد نه ماه نیاد توی بغلت . باور کن این نی نی قشنگ معجزه خدای مهربان است مبارکت باشه آن شالله لذتشو ببری الهی آمین,🤲🤲🤲

انشاالله چرا که نشه خودشم منم خیلی آدم پر استرسی هستم حالا توکل بخدا شنبه میدم سونو انشاالله دست پر ...

عززیزم انشالله به سلامتی گلم دست پر میاید ، خیالتون راحت 🥰 دیگه نی نی شما جاش سفت شده ، قصد موندن داره عزیزم 😍😍😍 انشالله یه بارداری خوبی داشته باشی

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم