2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
وااای چقدر خوب آرومم کردی عزیزم 😍😍 ممنونم ازت ، خدا خودش کمکم کنه این معجزه ای که بهم داده نگهش دا ...

دورت بگردم مطمئنم ۸ماه دیگه معجزه کوچولوت تو بغلته عزیزدلم😍🤲🏻😍🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم اینجوری فک میکردم طبیعیه☺مخصوصا واسه ماهایی که سخت باردار شدیم  چرا ۳۸ زایمانه ولی دلم واس ...

ای جون دلم واقعا هم دلتنگی داره😥

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم پیگیر میشم. دارو هم مصرف نکردم تاحالا ولی آزمایش انعقادی دادم تازه جوابش اومده برم بگیرم ...

عزیزم‌حتما آزمایش بده انشالله مثبت سریع برو دکتر

من مشکل ایمنی دارم انتقال دادم پارسال قلبش وایساد دکتر روماتولوژی گفت باید قبل اقدام و قبل انتقال حتما انوکسا یاهپارین استفاده کنم

خدامعجزه کرد وطبیعی باردارشدم سریع تا بی بی چک مثبت شد آزمایش دادم و همون روز هپارین و شروع کردم 

منتطرخبرخوبت هستم عزیزم

نه عزیزم این چه حرفیهمنم میخاره ولی چند روز نمیخاره دوباره شروع میشه  دورو ورش هم که نگم برات ...

پس طبیعیه... چه فکر خوبی منم چربش میکنم از امروز ببینم خوب میشه یانه مرسی ازت عزیزم

سلام به همگى، فردا انتقال دارم واسم دعا كنيد لطفا.. يه سوال داشتم؟؟ به نظرتون امروز كله پاچه بخورم؟! ...

انشاءالله بسلامتی عزیزدلم دوهفته دیگه منتظر خبر خوشت هستیم دوست عزیزم هم امروز میتونی بخوری هم فردا صبحانه نوش جونت 

به این فککن شنبه قراره چه خبر خوشی و دکتر بهت بده من بودم از الان ذوقشو داشتم😜 یکم فیلم ببین روحیت ...

هیوا الان اینقد گریه کردم که نگو اینقد ترسیدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چون خونه ی ما پشت بومش از بقیه خونه ها پایینه گربه ها اینجا بالا پشت بوم دعوا میکنن و بهم میپرن اینقد جمع میشن الان هم یهو بهم پریدن رو ایرانیتی که جلو حیاط کشیدیم خیلی ترسیدم خیلی بعدش هم گریه م گرفت 

چیزی نشه خدایا 

به همسرم گفتم هفته پیش که دنبال خونه باشه الان امروز یکی پیدا کرده 

امروز قراره بره راجع به اجاره ش صحبت کنن

اما خواهری خیلی ترسیدم ترسم بعدش اینه چیزی برا جنین هام اتفاق نیافته هیوا جواب میدی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سعی کن نوک نوکش نزنی من دورو ور میزنم😜قربونت

باشه عزیزم چشم انقدر خاروندم قرمز ودردناک شده🤦🏻‍♀️

سلام به همگى، فردا انتقال دارم واسم دعا كنيد لطفا.. يه سوال داشتم؟؟ به نظرتون امروز كله پاچه بخورم؟! ...

اگه دوس داری بخور اما اینجوری نیست بگی نخوردم پس منفیم یا هرکی خورده مثبت شده 😜ایشالا دوهغته دیگه خوش خبر میای