2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
انشالله که مثبتی . امید داشته باش به رحمت خدا . اگه لایق باشم‌منم برات دعا میکنم‌

مررسی عزیزم ,🌼🦋🌼 از خدا هرچی میخوای بهت بده ، 💚🌷💚

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه ها خیلی اعصابم خورده قرار بود این ماه پریود شدم برم واسه سیکل انتقال ولی زنگ زدم گفتن بعد عید بیا چون خود سیکل انتقال یک ماهو نیم زمان میبره میخوره به تعطیلات

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیا اینجا ابن سینا کرج میرن؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اینو نمیدونم فدات شم ولی فکر نکنم اشکال داشته باشه

عزیزی که از دوستامم پرسیدم گفتن اشکالی نداره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من آزمایش دادم گفت بارداری ولی بتا خیلی پایین ، البته تلفنی جواب دادن دکتر هم تیتر بتا ننوشته ...

خدا رو شکر نازیلا جون . من قبلا در جریان کارات بودم . نمیدونم یادت میاد یا نه . خدارو شکر . انشالله زود و تند و سریع بره بالا

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها منم رفتم بتا دادم منتظر جوابم التماس دعا🙏 جواب بتامو گرفتم منفی😔😔😭

الهی عزیزممممم، ناراحت نباش گلم، خدا برات بهترینها رو در نظر گرفته، الهی که خیلی زود دامنت سبز بشه و یه بارداری سالم و پر از لذت و آرامش داشته باشی عزیز دلم 🙏⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من آزمایش دادم گفت بارداری ولی بتا خیلی پایین ، البته تلفنی جواب دادن دکتر هم تیتر بتا ننوشته ...

میره بالا عزیزم واس منم اونجوری بود افت میکرد رشد میکرد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

تا شنبه خیلی مونده دلمم گرفته خونه هم تنهام 

همسرم هم امروز دیر میاد

تا شنبه خیلی مونده دلمم گرفته خونه هم تنهام 

کلا پروسه بارداری برا ماها خیلی ازین دلگرفتنا داره نگران نباش ایشالا شنبه هم برات همه چیز به خوبی پیش میره ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها من رفتم تو هفته۳۰ دو سه روزه بعد غذا انگار تهوع میگیرم ی کم میگذره خوب میشم طبیعیه بنظرتون؟ ...

بله عزیزم کاملا طبیعیه من تازگی دکترم بودم اتفاقا ازش پرسیدم منم گاهی از هفته 31به بعد یکمی حالت تهوع میگیرم که دکترم گفت طبیعیه بعد سی هفته دلیلشم گفت چون بچه بالاست و به معده فشار میاره گفت تا 36 هفته اینجوری میشی گاهی که اگه اذیت بودی دمیترون بخور.

خلاصه نگران نباش عزیزم 🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

نشت کیسه آب علائمش چیه ؟؟؟؟ من همش استرس اینو دارم نمیدونمم چرا اصلا از کجا توووو مغزم اومده اما همش میترسم از مامای دکترم پرسیدم میگه اگه لباس زیرت نمناک باشه باید بیای بخش زایمان بیمارستان بدتر استرس گرفتم . از کجا میشه فهمید نشتی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟برا من خوب بوده حجمش تا اینجا هرچی سونو دادم‌

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
کلا پروسه بارداری برا ماها خیلی ازین دلگرفتنا داره نگران نباش ایشالا شنبه هم برات همه چیز به خوبی پی ...

انشاالله گاهی روزا دیر میگذره انشاالله دیر بگذره هم خوش بگذره 

من عزیزم قم مرکز جهاد دانشگاهی رفتم و حدودا هشت تومن شد البته بدون سونو و داروهای قبل پانکچر چون دار ...

عزیزم منم ۱۰ تومن شد به جز پول دارو وسنو هزینه رفته و آمد من گاندی رفتم ۱۶تا تخمک داشتم که ۱۱تاش جنین شد،شما تعیین جنسیت انجام نمیدین؟