2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
دوست دارم چشامو ببندم باز کنم برسم به ۳۸ هفتگی😍😍😍 چه خوب میشد

وای منم ایکاش میشد واقعا میرفتیم توو خواب تا روز زایمان 😬😬😬 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
انشالله عزیزم ، خواهش میکنم برام دعا کنید خدا نا امیدم نکنه ، اونم بعد این سالا وقتی طبیعی بهم داده ...

نه اصلا ناامید نباشید حتما میمونه.چشم حتما اگه قابل باشم  .😍😍من که خیلی خوشحال براتون .😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامتیت عزیزم فعلا تا شنبه منتظرم دکتر گفته شنبه برم پیشش دعام کن 

مثبت شدی ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مثبت شدی ؟

بله مثبت شدم اما ساک دیده نشده فعلا تا شنبه باید صبر کنم دلم آروم نمیگیره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مثبت شدی ؟

توکل بخدا ببینم شنبه چی قراره بشه انشاالله خیره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه اصلا ناامید نباشید حتما میمونه.چشم حتما اگه قابل باشم  .😍😍من که خیلی خوشحال براتون .😍😍😍

ممنونم عززیزم ، محبت داری گلم 😍😍 از خدا هرچی میخوای بهت بده 💞😇💞

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنونم عززیزم ، محبت داری گلم 😍😍 از خدا هرچی میخوای بهت بده 💞😇💞

انشاالله خیره عزیزم خدا دلتو شاد کنه

ایشالا حتماااااااااااااا که مثبته عزیزم😍😍😍

هیوا فسقلی چطوره خوبه😍😍🌺

مررسی عزیزم ، امروز دقیقا باید روز اول پریودم باشه ، روز 27 سیکلمه  صبح دکترمو دیدم ، بعداظهر ...

بنظرم بتات برا موعد پریودیت خوب بوده عزیزم چون تو طبیعیا معمولا میگن یه هفته ۱۰ روز بعد باید آزمایش داد 

انشاءالله که خیره حتما حتما دعاگوتم همون خدایی که داده خودشم نگه دارشه مطمئن باش به خودش توکل کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ان شاء الله همه نتیجه خوب بگیرن شما الان پیش کدوم دکتر میری عزیزم؟ 

من الان میرم پیش دکتر دیباوند اگر شرایط داشتم حتما می‌رفتم تهران ولی برام امکان پذیر نیست عزیزم.ان شالله ما دوتا هم نتیجه مثبت میگیریم 😍🙏🙏 الهی آمین

بچه ها من رفتم تو هفته۳۰ دو سه روزه بعد غذا انگار تهوع میگیرم ی کم میگذره خوب میشم طبیعیه بنظرتون؟ ...

عزیزم میگن اگه تهوع نداشته باشی بعد توی هفته بالا بیاد فککنم ازمایش کبدی باید بدی یا چکک کنی اما مطمئن نیستم