2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
مرسی عزیز دلم حتما پس منم فردا با دکتر مشورت میکنم الانم برم یه استامینوفن بخورم

آره فدات شم اصلا نترس خدا خودش مواظبمون هست. 

راستی هیوا جون واسه معده درد راهی داری؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره فدات شم اصلا نترس خدا خودش مواظبمون هست.  راستی هیوا جون واسه معده درد راهی داری؟

نه هیچی چون معده خودمم پیادس😂😂😂 جالبه تهوعم بیشتر شده یعنی قرصم میخوررم باز تهوع دارم! ممعده دردم که نگم برات

اما فککنم دمنوش نعنا روزی یه بار مقدار کم اوکی باشه

انشاءالله که خیره عزیزم امشب خونه تنهام همسرم رفته شهرستان نیستش اگه بود حتما میرفتم حالا صبر میکنم ...

عزیزدلم اصلا نگران نباش من که مطمئنم همین امشب کلی برات تکون میخوره فردام نیاز نی بری سونو . تکونا از هفته 28  مهمه و باید بررسی بشه عزیزم الان اصلا بد به دلت راه نده من دلم روشنه🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
آخ آخ منم هر وقت چند ساعت تنها تو خونه میمونم شروع میکنم به فکرای عجیب غریب ببین همین دو تا که میگی ...

آره نی نی منم اینطوریه موقعی که نشستم انگار داره فوتبال بازی میکنه انقدر که ورجه وورجه میکنه 

انشاءالله خیره عزیزم راستی جنسیت نی نیت معلوم شد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی متاسفم که منفی شدی عزیزم، انشالله بزودی نتیجه رحماتت رو میگیری 💗 ببین تقصیر آزمایشگاه نیست. م ...

عزیزم داروهای هورمونی چندین دوره استفاده بشه مشکلی نداره ؟چون میگن کشورای خارجی ۳بارربیشتر پانکجر نمیکنن راسته ؟

عزیزمی که چشمت بی بلا من پهلوی سمت چپم درد می‌کنه باز از اینورم دکتر گفت شنبه بیا سونو کاش میگفت چ ...

چیزی نیست دورت بگردم طبیعیه این دردا 

برا سونو که بنظرم بهترین زمانو گفته بهت چون زیر ۱۵۰۰ هیچی تو سونو مشخص نیست بدتر استرس میگیری اونموقع میگه بری که حداقل یه چیزی ببینه بعدم این بالارفتن بتاهات نشونه خیلی خوبیه معلومه که نی نیت داره به رشدش ادامه میده الحمدالله 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی متاسفم که منفی شدی عزیزم، انشالله بزودی نتیجه رحماتت رو میگیری 💗 ببین تقصیر آزمایشگاه نیست. م ...

عزیزم همسر شما هم الیگواسپرمی هست؟ یا تعداد اسپرمش نرمال؟ همسر من الیگواسپرمی حاده و همه ی فاکتورا خیلی پایینه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من مطمینم که حساس شدی و حرکتهارو حس نکردی و نی نی سالمه سالمه. سعی کن خودتو اروم کنی

باشه عزیزم چشم میدونی انقدر هرروز حرکاتش برام محسوسه که یه روز آروم میشینه بچم نگرانش میشم

نه هیچی چون معده خودمم پیادس😂😂😂 جالبه تهوعم بیشتر شده یعنی قرصم میخوررم باز تهوع دارم! ممعده دردم ...

هیوا جون با کسی رفت امد داشتی ؟نگران نباش به خیر میگذره دوست منم شدید مریض بود تازگی انومالی داده همه چی خوب خوب بود نگران نی نی نباش 

آره فدات شم اصلا نترس خدا خودش مواظبمون هست.  راستی هیوا جون واسه معده درد راهی داری؟

عزیزم منم خیلی معده درد اذیتم میکرد دکتر قرص پنتوپرازول داده صبحا ناشتا میخورم الان ۵روزه من دیگه اصلا معده درد ندارم خیلی عالیه برام مثل آب رو آتیش 

بعضی وقت ها سیب میخورم بهتر میشه. ولی بعضی ها میسوزم و میسازم 😀

هیییی گفتی خواهر من هم تهوع هم درد و سوزش تازه روده تحریک پذیر هم هستم گاهی رودهام حس می کنم الان منفجر میشه😭😭😭

عزیزدلم اصلا نگران نباش من که مطمئنم همین امشب کلی برات تکون میخوره فردام نیاز نی بری سونو . تکونا ا ...

انشاءالله عزیزدلم ممنون از دلگرمیات آنا جون 

عزیزم منم خیلی معده درد اذیتم میکرد دکتر قرص پنتوپرازول داده صبحا ناشتا میخورم الان ۵روزه من دیگه اص ...

پنتو دز چنده ،؟به من لانزو پرازول ۲۰داده انگار نه انگار