2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم با قرص و پاشویه و دستمال مرطوب بهترم و دارم کنترلش میکنم. قرص جوشان و شربت دیفن هیدرامین ...

عزیزم ایشالله بلا ازت دور باشه. بمنم اون دکتر استامینوفن و شربت دیفن داده بود ولی من استفاده نکردم دیگه. درسته تب مهمه ایشالله دیگه تبت بالا نره بحق علی و کلا مریضی ازت دورباشه عزیزم باز آدم دردو تحمل میکنه ولی تب مهمه باید قرص خورد تا اوکی بشه😊

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دیگه جنین نداری ؟ناراحت شدم برات چی بگم عزیزم 

چرا دارم.اما از ۱۹تا تخمک گفتن ۱۲تا گرفتیم.از ۱۲ تا تخمک گفتن ۷تاجنین شد و فریزکردن.

از۷تا جنین ۵تاذوب کردن گفتن۲تاموند بعداز ذوب و انتقال دادن که امروز منفی شد.

حالا۲تادارم.میترسم بگم اونا رو انتقال بدن به موقع ذوب بگن از بین رفتن و...

چون از اولین روزی که وارد این وادی شدم تا حالا ،همش یا پوچ شدن،یا به مرحله ی ذوب نرسیدن و از بین رفتن یا از فریز درنیومدن یا بعداز ذوب رشد نکردن یا انتقال منفی شده.

گریدشون رو هم a,bزده بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید دوستان من خیلی میترسم میگن بچه هایی که با روش های مصنوعی باردار میشیم مخصوصا روش میکروانجکش ک ...

همه امون با این روش بارداریم شکر خدا مشکلی نداشته فک نکن 

چرا دارم.اما از ۱۹تا تخمک گفتن ۱۲تا گرفتیم.از ۱۲ تا تخمک گفتن ۷تاجنین شد و فریزکردن. از۷تا جنین ۵تا ...

گرید آ از دوب در میاد بسپار به خدا من فقط یه جنین آ داشتم خدا کمکت کنه 

چرا دارم.اما از ۱۹تا تخمک گفتن ۱۲تا گرفتیم.از ۱۲ تا تخمک گفتن ۷تاجنین شد و فریزکردن. از۷تا جنین ۵تا ...

از صمیم قلبم ناراحت شدم..ولی مگه بی بی چک مثبت نشد؟

جنین هات چنروزه بودن؟

بعدش مگه مشکلت چی بوده ک جنینات اینجوری از بین رفتن؟

بنظر من سری بعد هم ازین جنینا استفاده نکن.جنینی ک توانایی فریز رو از فریزدراومدن رو نداره چطور میشه توانایی رشد رو داشته باش

عزیزم ایشالله بلا ازت دور باشه. بمنم اون دکتر استامینوفن و شربت دیفن داده بود ولی من استفاده نکردم د ...

دلیلش ذخیره کمه منم تخمک کم داشتم و بیشترش پوچ بود ان شالله با این ۲تا جواب میگیری و نیازی به پانکچر دوباره نباشه 

بنظر من ۳-۶ماه اصلاح سبک بکن بعدش دوباره اقدام کن

حالا من یه لیستی دارم ک خیلی کمک میکنه برات میفرستم خدا کنه بعدش طبیعی باردار بشی

و گرنه قبل قبل پانکچر این کارا عالیه

من بعد پانکچر اینارو یاد گرفتم ک متاسفانه دیرشده بود

لبنیات نخو
ترشیجات نخور
قرص ویتاگنوس روزی۲
دم کرده گیاه ۵ انگشت بخور
عرق کاسنی هرشب ولی رازیانه بخاطر پرولاکتین نخور
شکمت سعی کن موقع ظرف شستن خیس نشه
پریودی حموم نرو
دوسین ناشتا
روغن سیاه دانه بزن شکمت و تخمدونات
رقص و پیاده روی
بعد هرغذا چایی نبات
شیره انگور
همسر  ویتامین ای و کاسنی

مطمئنم و قول میدم نتیجه میگیری و برای منم دعا میکنی

از صمیم قلبم ناراحت شدم..ولی مگه بی بی چک مثبت نشد؟ جنین هات چنروزه بودن؟ بعدش مگه مشکلت چی بوده ک ...

نه من بی بی نزدم اصلا.

والا نمیدونم.گرید a,b وقتی باشند مطمینا باید ذوب و فریزشون خوب باشه اما متاسفانه میشه گفت یه کوچولو به کارشون شک دارم.به کارجنین شناس 

نه من بی بی نزدم اصلا. والا نمیدونم.گرید a,b وقتی باشند مطمینا باید ذوب و فریزشون خوب باشه اما متاس ...

شما ذخیره اتون چند بود موقع تخمک کشی ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه من بی بی نزدم اصلا. والا نمیدونم.گرید a,b وقتی باشند مطمینا باید ذوب و فریزشون خوب باشه اما متاس ...

اره واقعا حق داری منم به کار جنین شناسم شک داشتم بازم پناهت خدا باشه