2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
منم مثل سحرجون روز نهم انتقالمه سه تا جنین سه وز برام انتقال دادن26بهمن روز مرد و ولادت حضرت علی بای ...

نگران نباش مطمئنم شما هم مثل سحر جان با یک بتای عالی سه قلویی میای و این تایپیک رو پر از شور و هیجان میکنی . برات دعا می کنم عزیزم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد خوب ....من اصفهانم تمام مراحل را انجام دادم ولی برگه رو هنوز تحویل ندادم......گفت سه تومن برا پا ...

سلام عزیزم 

من متوجه صحبتون نشدم میشه یه بار دیگه توضیح بدید

منم بیمه تامین اجتماعی هستم

و اینکه انتقال دادم

عزیزم به نظر من مثبته انشالله پررنگتر میشه 🙏🏻💗🎉 چند قطره ادرار میریزی؟ شاید زیاد ریختی که محو ...

سوفی جون چهار قطره ریختم وای الان قشنگ مشخصه باورم نمیشه ایشاا... همه منتظرا این حس رو تجربه کنن دستام دارن میلرزه خیلی حس خوبیه نمیدونم از ذوق چیکار کنم ی لحظه میخندم ی لحظه گریه میکنم

نگران نباش مطمئنم شما هم مثل سحر جان با یک بتای عالی سه قلویی میای و این تایپیک رو پر از شور و هیجان ...

وای محلا مشخص تر شد قربون خدا برم هرچندتا باشن میزارمشون رو جفت چشام

ای جان عزیزم😂😂 تنبله دیگه این که اشکالی نداره😂😂 از شانست ساعت خواب و بیدارش حتما باهات یکی نیست ...

اره منم گفتم با خودم عهد کردم دیگه توو اینترنت مطلب نخونم اینا اعصابمو بیشتر خراب میکنه باید خودمونو کنترل کنیم 😬😬

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
وای محلا مشخص تر شد قربون خدا برم هرچندتا باشن میزارمشون رو جفت چشام

سوسن جون خیلی مبارک باشه عزیزم

ان شالله بارداری خوبی داشته باشی  و نی نی هات صحیح و سالم بیان تو بغلت

خدایا شکرت

ایشاا... گلم ب همسرت گفتی منکه دارم ثانیه شماری میکنم از سرکار بیاد بهش بگم 

آخی عزیزم همیشه خوشحال باشی الهی 

من بهش زنگ زدم گفتم، دوتاییمون گریه میکردیم 

ولی من هنوزم شک دارم میگم خدایا نکنه نشه