2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
وای سحر عزیزم مبارکه من قشنگ میبینم مال تورو ایشاا.. ک آزمایشتم مثبته گلم

سوسن جون انشالله از توهم مثبته دیدم دیگه دلم طاقت نیورد گفتم یه تست بزن امید به خدا ببینم چی میشه آزم. 

سوسن جون انشالله از توهم مثبته دیدم دیگه دلم طاقت نیورد گفتم یه تست بزن امید به خدا ببینم چی میشه آز ...

سحر جان خداروشکر عزیزم مامان شدنت مبارک از تو خیلی خوبه قشنگ مشخصه خدارو هزار مرتبه شکر من دستام داره میلرزه آخه خیلی محوه اصلا فک میکنم شاید دارم اشتباه میکنم دعا کن برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=225614833]انشالله عزیزم روزی تو و همه منتظرا  باور کن میترسم آزمایش بدم یه جور دیگه بشه ...

چه حرفای قشنگی زدی انشالله قسمت خودت و همه عزیزم ممنون از دلگرمیت انشالله خدا دلتو شاد کنه هر چی از خدا میخوای بهت بده 

سحر جان خداروشکر عزیزم مامان شدنت مبارک از تو خیلی خوبه قشنگ مشخصه خدارو هزار مرتبه شکر من دستام دار ...

وای عزیزم منم همینطوری بودم باور کن مطمئن نیستم تا آزمایش ندم دلم آروم نمیگیره من از توام دارم هاله میبینم مبارکت باشه عزیزم 

سوسن عزیزم از تو هم هاله داره مخصوصا پایینی انشالله مثبتی عزیزم مبارک باشه 😘😘😘😘😘

سحر باورم نمیشه فک میکنم دارم اشتباه میبینم توروخدا رو نمازت برام دعا کن چرا جفتش محو افتاده نباید امروز مشخص تر میشد؟😭😭😭😭😭😭😭

سحر باورم نمیشه فک میکنم دارم اشتباه میبینم توروخدا رو نمازت برام دعا کن چرا جفتش محو افتاده نباید ا ...

برات دعا میکنم عزیزم منم بخدا حس تو رو دارم صد بار رفتم نگاه کردم ببینم تغییر کرده یا نه.   از منکه جفتش خیلی محوتر شده. فکر میکنم بازم زود زدیم استرس نداشته باش چند تا نفس عمیق بکش بگو من حتما مامان شدم تا 26بهمن هشت روز دیگه مونده نگران نباش 

محلا جون ممنونم عزیزم روزی خودت ایشاا... ی بی بی چک پررنگ ببینی

فدات شم مرسی عزیزم  ان شالله خدا از زبونت بشنوه . چند روز از انتقال میگذره و جنین چند روزه بود . درسته کمرنگه ولی همین که هاله داره یعنی ان شالله مثبتی عزیزم خدا را صد هزار مرتبه شکر آرزو می کنم همه منتظرا در تمام کره زمین هروز بی بی چک شون مثبت بشه و آزمایش بتای خوب داشته باشن من جمله همه بچه های  این تایپیک. باردارا هم بسلامتی و دلخوش بارشون رو زمین بگذارند. الهی آمین .

سلام دخترا خوبین امروز باز رفتم آزمایش دادم حالم بد شد ۹باره آزمایش میدم توکل بخدا دعام کنین بعد م ...

عزیزم ایشالا اخرین باره میری ازمایش

هیچی نیست اصلا نگران این چیزا نباش 😋

فدات شم مرسی عزیزم  ان شالله خدا از زبونت بشنوه . چند روز از انتقال میگذره و جنین چند روزه بود ...

منم مثل سحرجون روز نهم انتقالمه سه تا جنین سه وز برام انتقال دادن26بهمن روز مرد و ولادت حضرت علی باید آزمایش بدیم

سحر باورم نمیشه فک میکنم دارم اشتباه میبینم توروخدا رو نمازت برام دعا کن چرا جفتش محو افتاده نباید ا ...

عزیزم به نظر من مثبته

انشالله پررنگتر میشه 🙏🏻💗🎉

چند قطره ادرار میریزی؟ شاید زیاد ریختی که محو شده. فقط ۳ قطره بریز

خدایا شکرت 🙏🏻❤️