2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

سلام دخترا خوبین

امروز باز رفتم آزمایش دادم حالم بد شد ۹باره آزمایش میدم توکل بخدا دعام کنین

بعد موقع رفتن با اسنپ رفتم راننده انداخت تو دست انداز ترسیدم 

توکل بخدا میترسم چیزی بشه

کسی بوده این تجربه رو داشته باشه نگرانم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم هیچ علامتی تا الان نداشتم حتی علایمم مثله دوره های قبل از انتقالم بود خیلییییییی نا امید ...

مبارکت باشه عزیزم بارداری سالمی داشته باشی 

بتات هم خوب میاد نگران نباش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله همه کسایی که منتظرن دامنشون سبز بشه 

سحرجان مبارک باشه عزیزم

چشم و دلت روشن عزیزم😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم الهی الهی الهی دستام به سمت آسمون بلنده و برای همتون دعا میکنم انشالله همه کسایی که تو این سای ...

مرسی عزیزم ممنونم برای دعای قشنگت الهی آمین میشه کارهایی که بعد انتقال انجام دادی برامون بگی  چه کارا کردی ؟ همیشه شاد باشی .الهی روزی تمام منتظرا کن منم یکی    

انشالله شما هم بارداری خوب و سالمی داشته باشی مرسی عزیزم 💝

امروز ترسیدم راننده اسنپ درست نروند ماشینو تو یه دست انداز انداخت توکل بخدا 

دعام کن خواهری

دخترا دمنوش به خوبه بخوریم

مرسی عزیزم ممنونم برای دعای قشنگت الهی آمین میشه کارهایی که بعد انتقال انجام دادی برامون بگی  چ ...

انشالله عزیزم روزی تو و همه منتظرا 

باور کن میترسم آزمایش بدم یه جور دیگه بشه 

ولی من استراحتم نسبی بود ولی اصلا خم و راست نمیشدم نماز نشسته میخوندم معذرت میخوام دستشویی هم فقط فرنگی غذا هامم بیشتر گوشت و پروتیین سیب زمینی پخته شده هم خیلی میخوردم قبل از انتقالمم خوردم غذای مونده نمیخوردم و میوه و سبزیجات استفاده فراوون یه کمپوت اناناسم روزی یکی میخوردم دیگه همینا تا جایی که یادمه 

امروز ترسیدم راننده اسنپ درست نروند ماشینو تو یه دست انداز انداخت توکل بخدا  دعام کن خواهری

الهی عزیزم خدایی که مادرشدنو بهت هدیه داده خودش هم نگه دارشه نگران نباش 

سلام دخترا خوبین امروز باز رفتم آزمایش دادم حالم بد شد ۹باره آزمایش میدم توکل بخدا دعام کنین بعد م ...

عزیزم ایشالله دلت شاد شه و خیالت آسوده. از دست انداز هم نترس هیچی نمیشه نی نی جاش امن تر از این حرفاس😊😉

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام دخترا خوبین امروز باز رفتم آزمایش دادم حالم بد شد ۹باره آزمایش میدم توکل بخدا دعام کنین بعد م ...

انشالله امروز بتات عالی میشه انشالله خدا دلتو شاد کنه و از نگرانی درت بیاره