2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خداروشکر عزیزم که مثبته.خدارو شکر.ایشالا48ساعت بعد2یرابرمیشه و خیالت راحت.خیلی بفکرت بودم.تا اومدم س ...

ایشالله که مثبتی عزیزم نگران نباش

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدی ندارم بتا پایینه برا جنین ۵ روزه

امیدت به خدا باشه بدن هر کسی فرق میکنه همه که مثله هم نیستن شاید دیر لانه گزینی کرده مهم آینه که بتات توی رنج مثبته خداروشکر کن 

میگما قرص دمیترون ۴دارم ازکی باید بخورم که صبح حالم بدنشه؟ خوردنش مشکل نداره؟ ضروریه مهمون دارم شب م ...

نیم ساعت قبل ه صبحانه یا هر وعده غذاییت بخور نه هیچ مشکلی نداره عزیزم 😍

اگه امشبم بخوری برای شما که اولشه شاید۲۴ ساعت هم کار کنه یعنی دیگه لازم نباشه فردا صبح بخوری

کلا روزی سه تا هیچ ایرادی نداره

خانوما کسی بوده با بتای ۲۰ باردارباشه روز ۱۴

عزیزم تبریک میگم بهت ❤️درست ه پایینه اما همش بستگی به تکرار ازمایشت داره حتما توی همون ازمایشگاه هم انجام بده ایشالا میره بالا و کیف میکنی

راستی بچه ها یه مطلب خودم یه جا نوشته بود اگه جنین بالای رحم لانه گزینی کنه معمولا لک بینی نخواهند داشت.جالب بود برام و گفتم بگم که بدونین.

برداشت من این بود که لک بینی ها مربوط به لانه گزینی جنین درقسمتهای پایین تره

امیدی ندارم بتا پایینه برا جنین ۵ روزه

عزیزم مبارکه 

گلم من الان هشت بار آزمایش دادم افت میکرد بالا میومد

دو روزه دیگه تکرار کن همون آزمایشگاه هنوز من نرفتم سونو دکتر گفته خودم خبرت میکنم 

دوستم بود اسمش پریسا با بتای ۲۱ بارداره

توکل کن فقط بخدا قبل رفتن سوره یاسین بخون دلت آروم بگیره

توکل کن بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
راستی بچه ها یه مطلب خودم یه جا نوشته بود اگه جنین بالای رحم لانه گزینی کنه معمولا لک بینی نخواهند د ...

یه دنیا ممنون منم لک بینی نداشتم

انشاالله شما هم با جواب عالی بیایین گلم 

توکل بخدا 

من باز فردا فرستاده آزمایش هشت بار رفتم 

توکل بخدا انشاالله هر سه تامون با جواب خوب میاییم گلم توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم مبارکه  گلم من الان هشت بار آزمایش دادم افت میکرد بالا میومد دو روزه دیگه تکرار کن همون ...

چشم عزیزم ممنون انشالله نی نی محکم چسبیده به دلت

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
چشم عزیزم ممنون انشالله نی نی محکم چسبیده به دلت

ممنون جونم انشاالله ممنون از دعای قشنگت 

فردا باز آزمایش میرم دیگه نمی‌دونم چی بخورم با فردا ۹باره میرم آزمایش 

بنظرت چیا بخورم کم خونی نگیرم 

توکل بخدا فردا منم میرم انشاالله همه مون و خدا کمک کنه