2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ببخشید شما موقع زدن آنوکساپارین پهلوتون درد میگیره؟ 

ب من گفت یکی دو روزم بزنم بعد قطع کنم. دو روزه که هر طرف ناف ک میزنم اونور پهلوم درد میگیره. نگران شدم ک نکنه مشکلی بوجود اومده باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم اره ببین خودمم اون پایین شکمم احساس میکنم یه حالتیه که تاحالا نبوده تکوناشو میفهمم ب ...

ملکه جان اکوی قلب لازمه همه برن ؟چن هفته باید بری ؟منم جفتم اومده پایین نمی دونم چرا اول بالا بود 

خانم برادرم تا ۸ ماه استراحت مطلق بود ماه ۹ هم باز مراعات میکردن لباس ها رو همه رو اینترنتی خریده بو ...

شوره جان شما غربالگری اول رو رفتید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اخهمن نصف شب بیدارشدم برا دستشویی کلی وقت هم بیخواب بودم صبح هم بیدارشدم یذره اب خوردم اومدم نماز بخ ...

اب خودش تهوع میاره معده خالی

کلا از یه ساعتی به بعد شب که معدت خالیه قبل بلند شدندیه چی بخور

سلام عزیزم من لوپوس دارم آزمایش خون لوپوس واسه داشتن یا نداشتن لوپوس خودت میخای انجام‌بدی؟

نه من سفط داشتم میکرو کردم ولی تو ۱۰ هفته سفط کردم چون قلبش تشکیل نشد دیروز پیش دکترم بودم یه چکاب کامل نوشت که انجام بدم اسم لوپوس رو هم آورد و دوتا آزمایش دیگه که من متوجه نشدم چیه خواستم ببینم چیه که برام نوشت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خوب به سلامتی انشالله جتسیت رو میگن تو سونو ان تی؟

به من نگفت به خانم قبل من گفت دختره. احساس می کنم برای منم دختر باشه. یه حدس هایی زد چون بچه اول بود بنظرم نگفت 🤔  سلامت باشی عزیزم

خدایا شکرت
والاه این بار سومه که انتقال میدم حدود سه سال پیش دوبار لنتقال دادم که منفی شد و بی بی چک اصلا نذاش ...

مبارکت باشه عزیزم😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه من سفط داشتم میکرو کردم ولی تو ۱۰ هفته سفط کردم چون قلبش تشکیل نشد دیروز پیش دکترم بودم یه چکاب ک ...

فاکتور ana تو ازمایش ایمنی مربوط به لوپوس و روماتوتیسم  چندتا بیماری دیگه بود

خدایا شکرت