2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نه هنوز، تازه روز دوازدهم انتقالم دیروز بتام ۴۳ بود، از روز نهم لکه بینی دارم دکترم شیافم رو اضافه ک ...

عزیزم ایشاا... خدا برات نگهش داره تا روز چهاردهم کلی بتات میره بالا ایشاا.. مامان خوشگل

ایشاا... هرچی خیره پیش بیاد سحر جان شما هم روز هشت انتقالت بود؟

اره دیگه با همیم از منم دو ماه پیش میخواستن فرش انتقال بدن که گفتن شرایطم مناسب نیس تا الان که دو تا سه روزه انتقال دادن راستی ینی از منم دوبار از حالت فریز دراومده؟ چون به من چیزی در این مورد نگفتن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من نیم بود ولی قبلش ژل رویال و قرص dhea استفاده کردم

یعنی این تقویتیا روی تعداد هم موثرن؟

من هیچ وقت بیشتراز۴تا نشده تخمکم اماهرما سایزشون نرماله.

الانم ک توی اولین پانکچرفهمیدم هیچکدوم کیفیت ندارن.

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..
نه هنوز، تازه روز دوازدهم انتقالم دیروز بتام ۴۳ بود، از روز نهم لکه بینی دارم دکترم شیافم رو اضافه ک ...

کی بی بی زدین نشون داد منم روز یازدهم علایمم از روز هشتم رفته و چند روزه بی بی میزنم منفیه .می‌خوام فردا برم آزمایش بدم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
از من نیم بود ولی قبلش ژل رویال و قرص dhea استفاده کردم

چند تا فولی و تخمک داشتین

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
حتی اگر هماتوم باشه چاره کار سر ساعت استفاده کردن از پروژسترونا و استراحت خیلی خیلی زیاد تو هفته های ...

والا من استراحت نسبی دارم یعنی خودم آشپزی میکنم، مرتب کردن خونه و تخت و اینا هم انجام میدم، یعنی فقط باید تو تخت باشم؟؟!! به نظرم آره هر وقت زیاد سرپا هستم لکه بینی و دردم بیشتر میشه ولی صبحا که از خواب بیدار میشم کمتره، بخاطر سابقه زایمان زودرس قبلیم دکترم قبل انتقال گفت ایندفعه حتما باید سرکلاژ بشی، کلا شرایطم یکم پر خطره دعا کنید به خیر سلامتی بگذره هم برای من هم برای تمام خانمهای باردار 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

[QUOTE=225498248]یعنی این تقویتیا روی تعداد هم موثرن؟ من هیچ وقت بیشتراز۴تا نشده تخمکم اماهرما سایزشون نرماله. الان ...[/QUOTE

ببین عزیرم من پیج یه دکترو که میخوندم نوشته بود نود درصد اولین آزمایش ذخیره اشتباهه من به هر دکتری آزمایش ذخیرمو نشون میدادم میگفت با سونو مطابقت نداره. دوازده تا فولیکول 9تا تخمک داشتم . ولی به نظر من فقط به این عدد نمیشه نظر داد فاکتورای دیگه هم مهمن. ولی به نظر من حتما تقویتی استفاده کن مخصوصا ژل رویال

کی بی بی زدین نشون داد منم روز یازدهم علایمم از روز هشتم رفته و چند روزه بی بی میزنم منفیه .می‌خوام ...

من روز نهم زدم ، جنینم بلاست بود، ولی برای همه حتما آنقدر زود نشون نمیده، بدنها متفاوته و اینکه جنین چند روزه بوده و کی لانه‌گزینی کنه مهمه، بعضی ها بی بی چک تا روز شانزدهم هم نشون نمیده

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
و اینکه من دهنم آفت زده چیکار کنم ؟؟؟؟ کسی تجربه ایی داره ؟؟ چی میتونم برای درمانش مصرف کنم؟؟؟

خمیر دندون سنسودای پیدا کن واقعا تاثیر میداره رو بهبودی باور نمی کنی سر ۳ روز آفتم خوب شد. به جز اون توت فرنگی که به بهبودی سریع کمک می کنه

خدایا شکرت
[QUOTE=225498248]یعنی این تقویتیا روی تعداد هم موثرن؟ من هیچ وقت بیشتراز۴تا نشده تخمکم اماهرما سایزش ...

منم هرطرف ۴یا۵تا دارم اما هرطرف ۲تاش به سایز۱۸تا۲۲میرسه

فعلا دوسه روز از پانکچرم میگذره اره میخوام برم ببینم دکترم چی میگه

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..
12تا فولیکول 9تا تخمک

خدارپ شکر ذخیره چند دارو چی استفاده کردین برای تحریک .من ذخیره نه دهم. تا پنج روز سینال آف و‌هاش ام جی دو تا در روز زدم رشد فولی دو تا داشتم برای و‌پنج روز بعدی  روزی سه تا گونال و دو خاش ام جی زدم همون دو تا فولی رشد کرده بودن دکتر میخواست پانکچر نکنه خدا رو شکر سه تا تخمک و دو تا جنین بلاست شدن که الان روز یازدهم اناقالم ولی خیلی ناامید چون علایمم از روز هشتم رفته و بی بی ها منفیه .من سابقه بارداری تا شش ماهگی دو قلویی داشتم.   منم دها و اووبوست استفاده میکرپم