2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خدا از زبونت بشنوه یعنی میشه روز دوازدهم برم آزمایش نمیدونم ایندفعه چرا اینقدر بی قرار شدم

چرا که نه عزیزم، روز دوازده بازم زوده به نظرم، بذار همون روز چهارده برو 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم سوپرایزش کن خبببببببببب بعد فیلم بگیر از اون لحظه برای بچه ت نگه دار

هانیل جان من یه پسر دارم 

نمیتونم پیش اون گریه کنم سریع ناراحت میشه میگه مامان چی شده

الان بهش پیام دادم

هانیل جان من یه پسر دارم  نمیتونم پیش اون گریه کنم سریع ناراحت میشه میگه مامان چی شده الان به ...

ای جااااانم خدا حفظش کنه عزیزم، چقدر خوشحال میشه بفهمه دیگه تنها نیست 😍⁦❤️⁩

سلام عزیزم..شما جتینات ۳روزه بوده؟ میشه یکم از اوضاع و شرایطت بگی و آیا بی بی چک کی زدی و نتیجه چی ...

سلام اره عزیزم منم دو تا جنین سه روزه برام انتقال دادن. بی بی چک نزدم روز 12 انتقالم یه تست میکنم ولی آزمایشم رو باید 26بهمن بدم که دقیقا 17روز از انتقالم گذشته. ولی ناراحتم حالت‌هایی که دارم دقیقا مثله قبله گرفتگی عضلات و گاهی سردرد انگار نه انگار که جنینی وجود داشته باشه 😢

ای جااااانم خدا حفظش کنه عزیزم، چقدر خوشحال میشه بفهمه دیگه تنها نیست 😍⁦❤️⁩

آره واقعا بیچاره پسرم خیلی تنهاست

اوایل همش میگفت کاش منم خواهر وبرادر داشتم

بعد که دید خبری نشد بی خیال شد بچم

چطوری به اون بگم دست و پام میلرزه

البته میذارم بعد از ازمایش اگه ان شالله مثبت بود

چیکار کنم دست خودم نیست استرس دارم الان حالت پریودی دارم نکنه دارم پریود میشم

عزیزم حالت پریودی خیلیییی طبیعیه تقریبا هممون داشتیم و میشه گفت خوش خبریه، ان شاالله که بارداری گلم 🙏🌹

والاه این بار سومه که انتقال میدم حدود سه سال پیش دوبار لنتقال دادم که منفی شد و بی بی چک اصلا نذاش ...

مبارکت باشه قربونت برم خیلی مبارکت باشه جانم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره واقعا بیچاره پسرم خیلی تنهاست اوایل همش میگفت کاش منم خواهر وبرادر داشتم بعد که دید خبری نشد ب ...

عزییییزمممممم، به نظرم بعد سونوی قلب بهش بگو ، البته این نظر مشاور خانواده هست برای کسانیکه فرزند دوم رو باردار هستن

گلم عکست خیلی تاره ولی یه چیزایی به نظر میاد، مامان شدی گلممممم، مبارکت باشه فقط خیلی به خودت برس، ه ...

فکر کنم اشتباه متوجه شدی دوستم من الان ۸ هفتمه این عکسو واسه دوستمون فرستادم که ببینه مال من روز ده چقد کمرنگ بوده😉😉😉

۳۷ خوبه نذاز بالا بره با قرص و پاشویه احتمالا دیگه امروز کلا تبت قطع بشه. نگران نباش عزیزم . بیشتر ا ...

آره دکتر عفونی هم گفت همین کارا رو کنم مرسی که همون روز اول راهنماییم کردی فدات شم ممنونم