2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
اینم بی بی چک من

این مثبته گلمممممممم، مباااااارک باشه، بخدا دیشب به همسرم میگفتم الان استرس بقیه بچه ها رو دارم که اونام باردار باشن، بخدا با بغض بهش میگفتم، خدا رو هزاااااار مرتبه شکر، به سلامتی ان شاالله عزیزممممم 🙏⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منم جنینم فریز بود اما  5تا hcgداده بود که اخرینش رو ۹ روز پیش زدم.بنظرت بی بی چک قابل اعتم ...

انشاءالله شما هم مثبت میشی عزیزم و تا روز مرد همسرت بابا میشه به حق فاطمه زهرا🙏🙏😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مال روز ده منه ببین چقد کمه تازه میگی روز ۱۷ باید آز بدی 

گلم عکست خیلی تاره ولی یه چیزایی به نظر میاد، مامان شدی گلممممم، مبارکت باشه فقط خیلی به خودت برس، همون مایعات بیشتر از همه کمکت می‌کنه غذاهای پر پروتئین هم بخور، سوپ هم زیاد بخور، شلغم بخور، آبلیمو عسل بخور، اینا بهت قوت میده عزیزم، ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری عزیزممممم 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من روز هشت انتقالم همینجوری ی تست زدم و منفی بود عین دیونه ها صدبار نگاش کردم شاید ی هاله باشه خیلی ...

سلام دختر خوب برا چی به این زودی تست زدی روحیت رو حفظ کن و به خودت امیدواری بده انشالله نتیجه ازمایشت مثبته 

روز۸برای تست خیلی خیلی زوده.مخصوصا سه روزه باشه.اصلا نزن.روز آزمایش فقط برو.بیتفاوت باش بهش عزیزم.ای ...

چیکار کنم دست خودم نیست استرس دارم الان حالت پریودی دارم نکنه دارم پریود میشم

شوره جان کمتر شده چون دارم هر ۶ ساعت استامینفون میخورم الانم تبم رو گرفتم روی ۳۷ هستش. تا چند بره با ...

۳۷ خوبه نذاز بالا بره با قرص و پاشویه احتمالا دیگه امروز کلا تبت قطع بشه. نگران نباش عزیزم . بیشتر از ۳ روز طول نمی کشه تو تب بالا آنزیم های بدن از کار میافتن نمی تونن کارشون انجام بدن 

خدایا شکرت
عزیزم من روز ۱۱ انتقال بتام ۴۳ بود یعنی روز نهم حدود ۲۰ تا ۲۵ بود، روز هشتم هم که قطعا کمتر بوده و ک ...

خدا از زبونت بشنوه یعنی میشه روز دوازدهم برم آزمایش نمیدونم ایندفعه چرا اینقدر بی قرار شدم

باورم نمیشه کلا امیدم رو از دست داده بودم یعنی اشکام فقط داره میریزه

مبارکه.

من روز ده منفی شد انداختم تو سطل بچه ها گفتن عکسشو بفرس کلی وقت بعد رفتم سراغش دراوردم دیدم هاله زده🤣

ببین منم شک داشتم نوشو که خریدم هرچی نگاه کروم خطش پیدانبود

یا رب العالمین