2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
دخترا من پنیر خامه ای میخورم مضر نیست  ماهی هم خوردم میترسم

عزیزم پنیر و کلا لبنیات فقط پاستوریزه باید باشه تو بارداری و ماهی هم فقط سالمون و قزل مجازه خوردنش 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه اینا رو دارم انجام میدم فقط نگران تبم هستم حالا تب سنج تا دو ساعت دیگه همسرم میخره میاره خدا کنه ...

چیزی نشده ک.. انقد نگرانی برای چیه عزیزم .بسپر دست خدا خیالت راحت .نگرانی و استرس برا بدنت الان سمه سعی کن ریلکس باشی سخته ولی بخاطر تو دلیت آروم باش و بسپرش دست خدا خودش داده خودشم حفظش میکنه. تهوعتم کم شده جنبه مثبتشو نگاکن شاید حالت بهتر داره میشه همش جنبه منفی رو در نظر نگیر  خواهری. برا آرامشت دعامیکنم .😘

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
فکر میکردم ذخیره ۳ بالای ۲۰تا تخمک میده  پس ذخیره منکه یکسال قبل ۱/۹بوده چندتا تخمک میده🙄🙄🙄

عزیزم نه تعداد هست نه به عدد

من با ذخیره ۱/۲ هربار پانکچر شدم نزدیک ۲۰-۲۱ تخمک داشتم ولی فقط یکی دوتاشون  ۵ روزه میشدن و بقیه از بین میرفتن تو آزمایشگاه

به عدد و رقم نیست، به کیفیت و خواست خداست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
وایی خوشگله دیدی بهت گفتم بارداری مبارکت باشه ایشالله میچسبن به دلت

ممنون عزیز دلم خدا حاجت دلتو بده

دکتر گفت باز برو پس فردا آزمایش هفت بار رفتم دیگه خونی نموند والا برم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پنیر نرم نخور.ماهی خوبه

ای وای من چهار روز پشت سر هم خوردم اشکالی نداره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی خوشحال شدم انشالله صحیح و سالم به وقتش بغلش کنی عزیزم

ممنون گلم توکل بخدا خدا تو دلیتو حفظ کنه

عزیزم پنیر و کلا لبنیات فقط پاستوریزه باید باشه تو بارداری و ماهی هم فقط سالمون و قزل مجازه خوردنش&n ...

ممنون جونم خیلی ممنون

من ۷۲ساعت قبل انتقالم انجام دادم امروز روز یازدهمه معلوم نیس نتیجه چی میشه

ایشالا که مثبتی عزیزم، منم باید ۲شنبه انجام بدم و ۵ شنبه انتقال دارم... جنیناتون چند روزه بودن؟! چندتا انتقال دادید؟!

ایشالا که مثبتی عزیزم، منم باید ۲شنبه انجام بدم و ۵ شنبه انتقال دارم... جنیناتون چند روزه بودن؟! چند ...

دوتا جنین ۳روزه

با ضخامت اندومتر۱۰و سه خطی

با گاید سونو

پروژسترون دوتا

استرادیول۶

هپارین۲

داروهام هستن

ممنون عزیز دلم خدا حاجت دلتو بده دکتر گفت باز برو پس فردا آزمایش هفت بار رفتم دیگه خونی نموند والا ...

عیب نداره همه اینا می ارزه به لحضه ای که وجود کوچولوشومیزارن کنار صورت وبرااولین بار بدن گرمشو حس میکنی برااولین بارصدای گریه اشو میشنوی منم فردا میرم ازمایش بدم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
چ جالب. ببخشید عزیزم ضخامتتون چند شد ک انتقال دادن؟

۶.۵اخرین سونوم بود و داروهام ادامه پیداکرد تاسه روز و روزچهارم انتقال دادن.دیگه نمیدونم روز چهارم بعداز آخرین سونو چند شده بود