2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
سلام مامانا خوبید،میگم من دوهفته ست وزنم رو ۹۴ ونیم ثابت مونده یعنی چی؟چرا اینجوریه؟بنظرتون مشکلی نی ...

سلام عزیزم آن شالله که چیزی نباشه بنظرم با دکترت تماس بگیر جای نگرانی نیست به خودت استرس نده 

پروانه جون دعا کن برام اگه نی نیم چیزیش بشه میمیرم. لعنت به کرونا خیلی مراقب باشید 

عزیزم اصلا فکرای بد نکن خدا خودش مراقبشه اگه لایق باشم حتما خدا بزرگه خیییلی استراحت کنو حسابی مایعات بخور زود زود خوب بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علائمم زیاده فدات شم آشنای نزدیکمون متخصص عفونیه زنگ زدیم بهش گفت هر ۶ ساعت استامینفون رو حتما ادامه ...

ای جان ایشالا زودتر خوب شی❤️❤️ خداروشکر دکتر اشنا داشتی خیالت راحتتره اینجوری❤️❤️❤️مایعات و استراحت و عدم استرس سه اصل طلایی😜❤️

و اینکه من دهنم آفت زده چیکار کنم ؟؟؟؟ کسی تجربه ایی داره ؟؟ چی میتونم برای درمانش مصرف کنم؟؟؟

ملکه جون اینو اطلاع ندارم اما فککنم چیزای خنک خوب باشه اما اون تخمدانت فککنم طبیعیه چیزی نیست اگه دردت گرفت و قطع نشد زنگ بزن دکتر

سلام عزیزم آن شالله که چیزی نباشه بنظرم با دکترت تماس بگیر جای نگرانی نیست به خودت استرس نده 

سلامت باشی عزیزم توکل بخدا،،والا هفته پیش پیش دکترم بودم بهش گفتم گفت مشکلی نیست،،ولی خودم دلم اروم نمیگیره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلامت باشی عزیزم توکل بخدا،،والا هفته پیش پیش دکترم بودم بهش گفتم گفت مشکلی نیست،،ولی خودم دلم اروم ...

ای جونم فقط چندروز دیگه مونده😍😍😍😍به سلامتی بگذرونی و بغلش کنی کیف کنی

کاشکی منم زود برسم به بغل کردنش🥰

سلام عزیزم، دکترم خانم دکتر ملیحه ادینه هستش، مطبش تو سعادت اباده، ولی کارای پانکچر و انتقال رو تو ک ...

ممنونم،یعنی با پی جی دی ممکنه جنین ها از بین هم برن؟

کلینیک امید هم مثل بیمارستان بهمن آزاد و غیردولتی یه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ای جان ایشالا زودتر خوب شی❤️❤️ خداروشکر دکتر اشنا داشتی خیالت راحتتره اینجوری❤️❤️❤️مایعات و استراحت ...

همه اینا رو دارم انجام میدم فقط نگران تبم هستم حالا تب سنج تا دو ساعت دیگه همسرم میخره میاره خدا کنه جنینم چیزیش نشده باشه آخه امروز اصلا حالت تهوع نداشتم منی که از حالت تهوع داشتم میمیردم😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جالبه برای من که دقیقا یکروز بعداز موعدپریودم انتقال دادن چون اندومترم بالانمیرفت و هی دارو میدادکه ...

چ جالب. ببخشید عزیزم ضخامتتون چند شد ک انتقال دادن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جونم فقط چندروز دیگه مونده😍😍😍😍به سلامتی بگذرونی و بغلش کنی کیف کنی کاشکی منم زود برسم به بغل ...

جونت سلامت عزیزم قربونت

ایشالله شماهم بسلامتی این روزا رو بگذرونی🥰🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
علائمم زیاده فدات شم آشنای نزدیکمون متخصص عفونیه زنگ زدیم بهش گفت هر ۶ ساعت استامینفون رو حتما ادامه ...

مطمئنم هیچ اتفاقی برای نی نی نمی افته جاش امنه 😍😍شما اصلا استرس نداشته باشین و مایعات فراوان بخورین و خوب استراحت کنین و دستورات دکترتون رو انجام بدین این دوره طی میشه خداروشکر امیکرون خیلی خفیف تر از دلتاس من یکی از بستگان نزدیکم در حالی که باردار بود دلتا اونم فوق العاده شدید گرفت ولی نی نی حالش کاملا خوب بود .😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
همه اینا رو دارم انجام میدم فقط نگران تبم هستم حالا تب سنج تا دو ساعت دیگه همسرم میخره میاره خدا کنه ...

سارا حون نگران نباش عزیزم. اون دوستم ک میگفتم بارداریش گرفت بنده خدا مداوم تو خونه زیر اکسیژن بود و خوب شد و نی نی هم سالمه شکر خدا. اصلا نگران نباش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱