2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
انشالله هر چه زودتر حالت خوب بشه این ویروس لعنتی خیلی پخش شده الان همه ی اطرافیانه ما مریضن خودمونم ...

پروانه جون دعا کن برام اگه نی نیم چیزیش بشه میمیرم. لعنت به کرونا خیلی مراقب باشید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستای گلم سلام، امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید، عدد بتای ۴۳ برای روز ۱۱ انتقال چجوریه، نرماله؟

آره عالیه من روز ۱۰ رفتم ۲۵ بود دوباره روز ۱۴ رفتم ۱۱۸ بود روز ۱۶ هم ۵۰۰ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این قیمت برایه کیه خیلی خوبه برایه ابن سینا برایه ۴تا جنین ۸۲۰۰هر جنینه اضافه هم ۱۲۵۰ میگیرن تازه قی ...

عزیزم واسه یک ماه پیش هستش، یک ماه پیش پانکچر شدم، اول فکر کردم جنین شناسش ضعیفه که فقط ۳ تا جنین تونست پی جی دی کنه ولی تحقیق کردم متوجه شدم دکتر سعیدی کارشون خیلی خوبه، ولی چیزی که هست کلا تکنینک پی جی دی و پی جی اس تهاجمی هستش و کلا تو ایران کمی ضعیفه

مامانا من ۲۱ هفته ام  دیشب تخمدان راستم درد میکرد انگار دلم داره کش میاد طبیعیه ؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

و اینکه من دهنم آفت زده چیکار کنم ؟؟؟؟ کسی تجربه ایی داره ؟؟ چی میتونم برای درمانش مصرف کنم؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍