2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
نه ۳بار

توی هر سه بار هم گفتن اشکال نداره ؟ چون من یه بار پانکچر شدم دکتر بیشعورم اهمیت نداد الان اون دردایی که قبلا نداشتم رو‌دارم زیر بغلمم درد میکنه دوباره باید پانکچر شم اما میترسم بدتر بشه نمیدونن چیکار کنم ،سونو ‌دادم ببرم متخصص سینه نگا کنه یا همون دکتر زنان ببرم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم ،،خداروشکرر😍😍وای نمیدونی چقدر خوشحال شدم انشالله همین جور برات بمونه و یه بچه سالم و صالح ...

عزیزمی ممنونم از محبتت خیلی لطف کردی که به یادم بودی. انشالله الهی آمین گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله زودی بهتر میشی نی نی هم بسلامت بغل میگیری.منوچندین نفر توفامیل دیدم توبارداری کرونا گرفتن مش ...

انشالله که همین جور باشه عزیزم ممنونم که بهم روحیه میدید. 

تو هم خیلی مواظب خودت باش گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
توی هر سه بار هم گفتن اشکال نداره ؟ چون من یه بار پانکچر شدم دکتر بیشعورم اهمیت نداد الان اون دردایی ...

من دوسال پیش سونوداده بودم به دکترزنان گفتم‌گفت مشکلی نداره.دوبارپانکچرشدم امسال هم سونودادم  وبارسوم پانکچر شدم

یا رب العالمین
انشالله که همین جور باشه عزیزم ممنونم که بهم روحیه میدید.  تو هم خیلی مواظب خودت باش گلم

نه گلم دکتر نرفتم

دارم‌تحمل میکنم فقط شربت سرفه خوردم‌اونم‌دوبار

شربت عسل و شلغم و سوپ ومایعات وابمیوه میخورم ولی خیبی سخته خیلی

چنان سرفه میکنم‌که میگم الان جنین از جا کنده نشه خدای نکرده

به محض اینکه بهترشم یه سونو میرم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
انشالله بسلامتی بارتو زمین بزاری...یه سوال داشتم جنینات چنروزه بودن و بی بی چک امتحان کردین؟

ممنونم عزیزم. دو جنین سه روزه بودن و فریز. بی بی چک نزدم عزیزم. روز 14 رفتم آزمایش دادم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنونم عزیزم. دو جنین سه روزه بودن و فریز. بی بی چک نزدم عزیزم. روز 14 رفتم آزمایش دادم.

مبارکت باشه...منم جنین سه روزه...۱۰ انتقال بی بی چک زدم اشتباه کردم ازون ب بعد ارامشم حذف شد....همش دنبال روزنه امیدم..از علائمتون میگین لطفا

کاش بی بی چک نمیزدم

سلام عزیزم برات دعا میکنم ۱۰تا جنین ساااالم و با کیفیت تشکیل بشه و بار اول یه دوقلو سالم و تپلی دختر ...

خیلی ممنونم ازت. ذخیره ام ۳.۱ بوده والا روز سوم نرفتم دکتر. روز اول و هشتم و یازده رفتم که هشتا فولیکول بالغ داشتم.

انشالله به حق علی خوش خبر میای. بسپار به خدا خودش برات معجزه میکنه جونم. ❤

ممنونم عزیز دل💚

ایشالا شما هم زودتر بهتر بشی🙏🙏

سعی کنین درمان حمایتی داشته باشین. مکمل و ویتامین خیلی موثره.

انشاءالله هرچی که خیره برات پیش بیاد، ولی خب معمولا تو آی وی اف دختر بیشتر میشه الان تو تاپیکم نگاه ...

دقیقا همینطوره!! بخاطر همینم تصمیم گرفتم فقط یه جنین پسرم رو انتقال بدم... ۲ شنبه پی ار پی دارم، ۵ شنبه هم انتقال، شما فکر میکنید چه کارایی انجام بدم که انتقالم مثبت شه؟!