2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ممنون استرس دارم ولی سعی میکنم بهش فکر نکنم‌۹روز دیگه مونده.اصلا گاهی میگم نکنه چیزی نباشه یا فکرمیک ...

منم این روزها بین بیم و امیدم. اونروز که رفتم دکتر برای سونو و گفتم بخاطر استرس اومدم زودتر سونو بشم دستیار دکتر  گفت اصلا نگران نباش فقط خودت اینجوری نیستی و همه خانومها در شرایط شما استرس دارن.

به هرحال به جوری باید باهاش کنار بیایم چون این شرایط غیر قابل کنترله و استرس عملا بی فایدست.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
 منم این روزها بین بیم و امیدم. اونروز که رفتم دکتر برای سونو و گفتم بخاطر استرس اومدم زودتر سو ...

دقیقا من به کسی نگفتم به شوهرمم گفتم خودتو کنترل کن فعلا ببینیم اصلا چیزی هست🤣 بعدش هم که بگم استرس دارم نکنه اتفاقی بیفته حوصله دلسوزی وسوال جوابای اطرافیان راندارم

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه روشیر دهی اینا اثر بزاره؟یا اولاش که تازه شیر اومده وسینه هاسفته ودردناک ما بدتر بشه؟

نمی دونم، ولی خواهرمم هم مثل ماست و دوبار زایمان کرده و مشکلی ازبابت شیردهی نداشت خداروشکر.

دقیقا من به کسی نگفتم به شوهرمم گفتم خودتو کنترل کن فعلا ببینیم اصلا چیزی هست🤣 بعدش هم که بگم استرس ...

ای جانم، حتما یکی دو تا نی نی جا خوش کرده الان تو دلت. منم فعلا به کسی جز مامان وبابا و خواهرم نگفتم.

ای جانم، حتما یکی دو تا نی نی جا خوش کرده الان تو دلت. منم فعلا به کسی جز مامان وبابا و خواهرم نگفتم ...

ممنونم دوتا دوست دارم ولی استرس داره ببینم خداچی میخواد.

من ۴تا انتقال دادن دکترمم گفت فکر کن دوسه تاش گرفته باشه🤣 ولی بتام بالانبود نمیدونم احتمالش هست یانه

یا رب العالمین
سلام خوبی؟  علائم داری شما؟ من هر چه داشتم از بین رفته. قبلا سینه درد داشتم مقداری الان هر روز ...

سلام عزیزم صبحت بخیر حالت خوبه؟

عزیزدلم اصلا نگران علائم داشتن یا نداشتن نباش مدل هرکسی یه جوره من خودم از روزیکه انتقال دادم تا الانی که ۲۴ هفته ام هیییییییچچچچچچ علائمی نداشتم وندارم نه جسمی نه ذائقه ای هیچ فرقی ندارم با قبل بارداریم،همیشه هم حس شمارو داشتم که اصلا بچه ای درکار هست یانه 

خودتو نگران نکن نی نیت جاش خوبه وداره به رشدش ادامه میده الحمدالله

من اوایل هفته ای یه بار سونو بودم انقدر که باورم نمیشد الانم لگداش وحرکاتش خیالمو راحت میکنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم منم ۲۰ هفته رفتم رو منحنی ۸۹ درصد بود ۲۸ هفته اومده رو منحنی ۵۰  احتمالا عوض میشه ولی م ...

مرسی عزیزم که گفتی ،پس عوض میشه چه حیف دوست داشتم همون با وزن ۴ بدنیا بیاد😂😊

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون از راهنماييت ماشالا جان، راستشو بخواى خودمم گيج شدم، از يع طرف دوست دارم شانسمو امتحان كنم شاي ...

انشاءالله هرچی که خیره برات پیش بیاد، ولی خب معمولا تو آی وی اف دختر بیشتر میشه الان تو تاپیکم نگاه کنی اکثرشون دختردار😍شدن 

ممنونم دوتا دوست دارم ولی استرس داره ببینم خداچی میخواد. من ۴تا انتقال دادن دکترمم گفت فکر کن دوسه ...

انشالله همونجوری بشه که خودت دوست داری. بعضیها هم بتای بالا ندارن ولی دوقلو دارن. من بتام هزار و خورده ای بود ولی یک ساک داشتم.

سلام عزیزم صبحت بخیر حالت خوبه؟ عزیزدلم اصلا نگران علائم داشتن یا نداشتن نباش مدل هرکسی یه جوره من ...

سلام عزیزم، قربونت برم خودت خوبی؟

وای که من از روزی که مثبت شد انتقالم همه ش به یک چیزی دارم گیر می دم. چرا دلدرد پادرد دارم، چرا علایم ندارم، چرا علائمم کم شده....

ممنونم که گفتی، اینهارو که آدم می شنوه خیالش یکم راحت میشه. کلا که بدون علایم خیلی بهتره ولی داشتنش باعث میشه حس کنی بارداری داره روند طبیعی خودش رو می گذرونه.