2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
اره عزیزم تحت نظر باش حتما. الهی بسلامتی😍

سلامت باشی عزیزم،خدانگهدار خودتو نی نیات باشه ایشالله😘😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستای گلم شما همیشه کنارم بودید تو رو خدا برام دعا کنید حالم خوب نیست کرونا گرفتم دعا کنید واسه جنی ...

ای وای

چقد زیاد شده سارا 

ایشالا خیلی زود خوب میشی و هیچ اتفاق بدی نمیفته عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما فکر میکنید چه مواردی تو مثبت شدنتون موثر بوده؟! اخه منم ۵ شنبه انتقال دارم ، ۲ شنبه هم پی ...

اگه بهتون بگم من شرایط خودم خیلی اوکی نبود باورتون میشه؟ ضخامت آندومترم ۶,۸ بود که دکتر گفت پایینه، یدونه جنین انتقال دادم ولی خب گرید A بود، همون بعد انتقال با همسرم شام رفتیم بیرون و تفریح کردیم فرداش کل خونه و زندگیمو مرتب کردم یعنی یجورایی خونه تکونی مختصر، پس فرداش ۱۰ تا مهمون داشتم از صبحش سرپا و مشغول کار بودم تا شب، روز بعدش دوباره کارای روزمره، چون همسرم وسواس داره من دائم در حال تمیز کاری هستم، غذا هم نهار و شام خونه ست غذای تکراری هم نمیخوره 😅 خلاصه که همش مشغول کار بودم، یه روز هم رفتم خونه ی مامانم که از شدت تهوع گلاب به روتون انقدرررر بالا آوردم که گفتم دیگه جنینم افتاد بیرون 😅 ولی به مامانم اینا چون نگفته بودم چیزی، گفتم مسموم شدم، از روز هشتم هم که دردای پریودم اومد و مابقی داستان...

اما از یک ماه قبلش اینا رو استفاده میکردم: قرص آهن بدلیل کم‌خونی همراه با قرص جوشان c، ویتامین e,c,a ویتامین d مصرف نکردم چون بالا بود ، قرص های زینک، کوآنزیم کیوتن، ال آرژنین، هفته ای دو بار ماهی، هفته ای دو بار کباب گوشت آبدار، روزی یک ورق آناناس تازه، چهار مغز، عسل، هر روز می رقصیدم، فعالیتمم نسبتا بالاست روزانه، از اول سیکل انتقال هم کلا رابطه ممنون بودم. حواسم به وزنم بود که بالا نره، متعادلم الان، غذاهامم متعادل می‌خوردم یعنی همراه گرمیجات یچیز سرد می‌خوردم و همراه سردیجات چیزای گرم، لوبیا سویا روزی یه مشت، انجیر خشک چند تا دونه، مویز و نخودچی روزی چندتا، صبحانه ها یا ارده شیره یا تخم مرغ بدون زرده یا پنیر گردو میخوردم، دیگه فک کنم همینا بود 🤔🤔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اگه بهتون بگم من شرایط خودم خیلی اوکی نبود باورتون میشه؟ ضخامت آندومترم ۶,۸ بود که دکتر گفت پایینه، ...

مرسی عزیزم، توضیحاتتون خیلی کامل بود، والا منم ویتامین e,d, امگا۳، فولیک اسید میخورم،استرادیول خارجی هم مصرف میکنم، حالا از فردا قراره امپول و شیاف پروژسترون هم شروع کنم، مشکل ضخامت که تا الان نداشتم، ولی دکترم کفته ۲ شنبه پی ار پی کنم چون ممکنه کمی شانس رو بالاتر ببره، منم تصمیم گرفتم فقط یه جنین انتقال بدم، تا ببینیم خدا چی میخواد، البته زیاد دیدم که اولین انتقال منفی میشه، ولی امیدوارم که جواب بگیرم

مرسی عزیزم، توضیحاتتون خیلی کامل بود، والا منم ویتامین e,d, امگا۳، فولیک اسید میخورم،استرادیول خارجی ...

توکل به خدا عزیزم، همه چیز فقط خواست اون بالاییه، ان شاالله که مثبت میشی گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اگه بهتون بگم من شرایط خودم خیلی اوکی نبود باورتون میشه؟ ضخامت آندومترم ۶,۸ بود که دکتر گفت پایینه، ...

عزیزم واقعا شما درد پریودی داشتی منم درد پریودی لز روز۸ دارم کلا ناامید شدم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلامت باشی عزیزم،خدانگهدار خودتو نی نیات باشه ایشالله😘😘

شمیم جان ایشالله بسلامتی زایمان کنی شما تهرانی؟ اگه اره کدوم بیمارستان میخوای بری دکترتون کیه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ای وای چقد زیاد شده سارا  ایشالا خیلی زود خوب میشی و هیچ اتفاق بدی نمیفته عزیزم

فدات شم تو رو خدا مواظب خودتون باشید من از همسرم گرفتم شماها خیلی رعایت کنید خیلی. 

الهی آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان عزيزي كه الان باردار هستيد چه مكمل هايي مصرف ميكنيد؟

من امگا٣و. وال آرژنين وويتامين Eتوي خونه دارم،ميتونم اينا رو مصرف كنم؟

البته ويتامين D وفوليك اسيد رو روزانه مصرف ميكنم 🌹

ممنون ميشم اگه كسي اطلاعي داره راهنمايي كنه🌹🌹

دوستان عزيزي كه الان باردار هستيد چه مكمل هايي مصرف ميكنيد؟ من امگا٣و. وال آرژنين وويتامين Eتوي خون ...

نه عزیزم سر خود چیزی نخور من فولیک اسید میخورم با ویتامین پرگنازون که دکترم برام بعد تشکیل قلب داد شما هم ببین دکترت چی میده بهت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم گفت اسفند جواب ازاتو بیار اگه مشکلی نباشه وارد سیکلت میکنم چون سیکلمم بلنده ۵۰ روزی طول میک ...

انشاالله همه چی با خیر و خوشی برات بگذره و‌مشکلی نباشه عزیزم منم دفعه قبل بلند مدت بود سیکلم ۴۵ روز طول کشید انشاالله سال دیگه هردومون مامان میشیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شمیم جان ایشالله بسلامتی زایمان کنی شما تهرانی؟ اگه اره کدوم بیمارستان میخوای بری دکترتون کیه

سلامت باشی عزیزم همچنین،،نه گلم من همدان هستم،بیمارستان فاطمیه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏