2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام بچه ها من یکشنبه حالم بد شد بستری شدم و دوشنبه زایمان کردم و بچه هارو ازم جدا کردن و پسرم رفت ...

به به .به سلامتی قدم نورسیده ها مبارک باشه .امیدوارم زودتر گل پسرتون هم ببینین و شما هم خیلی زود خوب بشین 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شنیدم بیمارستان بهمن تخمکارو میدزدن  عزیزم شما چن تا تخمک و جنین داشتی

نمی دونم والا چیزی نشنیدم سری اول از ۹ تا ۶ تا .سری دوم از ۱۰ تا که سه تاش پوچ بود ۲ تا جنین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من یکشنبه حالم بد شد بستری شدم و دوشنبه زایمان کردم و بچه هارو ازم جدا کردن و پسرم رفت ...

انشالله به سلامتی ،تبریک میگم عزیزم ، خدارو شکر امروز بهترین روز برای تو ‌هستش لذت ببر ،انشالله از امروز سختیها دیگه تموم‌میشه و روزای خوب جاشونو میگیره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

ااااای جااانم. مباااارکه عزیزم. قدمشون پر خیر و برکت😍🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ای جانم خداروشکر عزیزم ایشالله قدمشون پر از خیرو خوشی باشه براتون . خودت حالت چطوره بهتری ؟ کوفت بگیره این کرونا. عزیزدلم خیلی بفکرت بودم ایشالله بلا کامل ازت بدور باشه جفت نی نی های نازتم با عشق زیر سایتون بزرگ کنید🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

عزیزدلم تبریک میگم به سلامتی نامدار باشن مراقب خودتون باشین ایشالا که زود زود خوب بشی عزیزم ❤️❤️❤️😘😘🥰😍😍😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم دیشب چنبار چشام پر شد.به لک افتادم. همش میگم کاش سالم بیاد بغلمون.خیلی داریم سختی میکشیم.همش میگ ...

بادکترت درمیون بزار احتمالا هماتوم باشه با استراحت رفع میشه

اون روزی ک رفتی سونو جفت هم داشتی؟

وای تازه میگن پی سی آر از همشون بهتره و درصد خطاش نهایت دو سه درصده. مرسی ممنونم عزیزم خدارو هزارمرت ...

فدات عزیزم😘 ایشالا که به سلامتی و دل خوش برسی به روز زایمان دیگه چیزی نمونده یه کوچولو دیگه طاقت بیاری تمومه😍😍 نگران نباش خداروشکر که بهتری🥰

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم الان که قطع شده بنظرت ممکنه هماتوم باشه؟ من خون قهوه ای دیدم یکبار.

کلا فردا به دکترت بگو ببین نظرش چیه

ممکنه خونریزی قبلی بوده و دیرتر اومده بیرون

ممکن هم هست که چیز دیگه ای باشه با سونو معلوم بشه

بهترین کار الان استراحت هست برات 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فدات عزیزم😘 ایشالا که به سلامتی و دل خوش برسی به روز زایمان دیگه چیزی نمونده یه کوچولو دیگه طاقت بی ...

مرسی عزیزدلمی الهی آمین . ایشالله خودتم بسلامتی و به موقع دختر نازتو بغل بگیری🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

قدم نو رسیده ها مبارک باشه گلم، انشاءالله به سلامتی زیر سایه پدر و مادر بزرگ شن🙏😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

الهی🥺🥺🥺

خیلی مبارک باشه عزیزم

چشم و دلت روشن فدات شم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد